Борисов на инспекция, проверява оградата с Турция

Съоръжението по границата е обект от националната сигурност
Обновена: 4 авг 2018 13:20 | 4 авг 2018 13:15, Веселина Йорданова
89
Борисов на инспекция, проверява оградата с Турция
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов инспектира преградното съоръжение по границата ни с Турция.

То бе изградено като мярка срещу нелегалното влизане на бежанци у нас.

Още по темата
Борисов вече пристигна в граничния полицейски участък в Малко Търново, където шефът на Главна дирекция "Гранична полиция" главен комисар Светлан Кичиков го запозна със състоянието на оградата.

Предстои посещение на самото съоръжение на място, съобщиха от правителствената пресслужба.

"На най-тежкото място сме в Европа – имаме огромна сухопътна и морска граница с Турция. Имаме преградно съоръжение, харчим не малко пари, но гарантираме външната граница на ЕС", каза наскоро премиерът през евродипломати.

Строителството на съоръжението бе редовен повод за дрязги между управляващи и опозиция. Филм на социалистката Елена Йончева даже показа как бежанци преминават границата ни.

МВР обаче вече официално забрани снимки и свободни разходки край оградата.

Временното възпрепятстващо съоръжение е в списъка на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност, припомниха тогава от вътрешното ведомство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
8
 
4
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Както беше казал великия български поет и революционер - Пенчо Кубадински: "българския народ cикими ще стане народ. Нищо няма да стане от него".
51
4
 
12
 
! Отговори
Метал преди 5 години
Тоя дебелак кога ще увеличи минималната заплата на 1500 и средната на 2000 и пенсията на 300 или 500.Никой не се интересува от мозъка,очите,лакътя,нокътя разни огради и разни такива.А само от парите на пенсионери и минималната.Като не ги увеличава скоро ще си ходи от властта
50
3
 
16
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Госуин Борисов, ако махнете подобието на ограда.Построите два реда 4 метра БЕТОННА ограда с ров между двата реда и бодлива тел отгоре, на другите избори ще гласувам за вас.Купете С-400 и ви признавам.Напраете Черно море демитализирана зона и ви признавам, че сте ГУЕМ.Без учения в ЧМ. Що САЩ имат две военни бази в БГ, не НАТО, а САЩ?Ко праят чужди воиски в БГ, не искам Варшавски договор,но не искам ЯНКИ.Сеа 4-тия или 5 милиард направихте?Кога ке падне тока, парното, водъта.Цената визирам?
49
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Временното възпрепятстващо съоръжение е в списъка на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност, припомниха тогава от вътрешното ведомство."Превод: забраняваме снимките, за да не рушим имиджа на Тиквата.
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"МВР обаче вече официално забрани снимки и свободни разходки край оградата."Много ясно, че ще забрани- да не му се смеят на *** като му прескачат оградата.
47
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой си успял да прескочи през оградата. Ми той и Левски може да скочи, ако е жив. Всеки може да се изкатери на една ограда. Борисов пред конгреса на ГЕРБ, 26 ноември 2017.
46
1
 
7
 
! Отговори
Тоя преди 5 години
Не спря да си разхожда д.....ка.
45
2
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Сигурно бат Бойко търси откъде е минал Митьо.
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма с кой да ходи на почивка е отговора
43
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какъв е отговора?
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя почивка няма ли бе та цялата администрация и журналисти са на Гърция на море само наш Бойко работи и тук идва резония въпрос А защо работи когато всички негови колеги почиват? Някой знаят Отговора но си мълчат
41
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един от СеверозападаАми да, не като Орешарски, който 2013 г. пусна 50 000 мигранта безпрепятствено на наша територия!
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия мутри си правят каквото си искат Оградата беше лично под шапката на Валери Симеонов изведнъж те ти куме нова булка ленчето няма ли лично да отрази тази проверка все пак знае пробивите лично
39
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Бошо ще ни управлява още много години. Вече трябва да свикваме да го наричаме Бай, Дедо. Не е почтително да го наричаме бате. Трябва с повече уважение.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стобора поне да пази от чуума по свинете и говедата из България.
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велик е Бойко откак е станал главен секретар на мвр Борисов не е излизал в отпуск . Август месец Борисов вместо да е на плажа ходи по жегите инспекции да прави.
36
1
 
9
 
! Отговори
Матю Очилата преди 5 години
Бойко и Митьо - мъжете на България!! Трикратно ура - барабанчета - бийте туш!!
35
2
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Крайно време беше, да ни покажете, че в тези усилни времена на валежи, свлачища и пожари, Вожда, Учителя, Слънцето, е на своя пост, и денонощно мисли за Държавата!На път от Турция се е отбил да поинспектира малко. Поне по картата , само. А инспекция трябва да се прави така, както направиха чужденците на пистата за Мотокрос едно време, край Севлиево-преминавайки я пеша от край до край. Е, може и Жипки, от ония, 40 годишните, дето Камерън ги подари, бракуваните от армията им, а не при климатика...
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми спри се бе, човек! Те ти Испания, те ти Гърция. Тъкмо има къде да отседнеш. Ше земеш да се преумориш, да дигнеш кръвно.----------А то каква е връзката на Борисов с Испания и Гърция?
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гръцки ОстровЗа какъв остров става въпрос?