Почина малкият Мартин, блъснат на тротоар в Сандански

Детето беше прието в болница в тежко състояние
88
Почина малкият Мартин, блъснат на тротоар в Сандански
Снимка: архив, БулФото

Шестодишното дете, което беше блъснато от кола в Сандански, е починало, въпреки усилията на лекарите. Това съобщиха от пресцентъра на "Пирогов" за "Фокус".

Още по темата
Детето бе прието в лечебното заведение на 25 юли в тежко състояние и с опасност за живота.

Малкият Мартин беше блъснат на тротоар от автомобил, управляван от 73-годишен мъж.

Шофьорът беше задържан за 24 часа, след което освободен под парична гаранция заради влошено здравословно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито знаците са тези които трябва да бъдат, нито са поставени когато е трябвало и на задължителните места при такива ремонти. Къде е стояла втората ударена кола, защо я криете. Можете да погледнете информационния бюлетин на ОД на МВР-Благоевград от 26.07.2018 и ще разберете колко ви облъчват медийте. Тепърва ще излизат наяве много от лъжите, не бързайте да съдите. Жалко за детенце, съболезнования на близките.
81
0
 
5
 
! Отговори
Елена преди 5 години
Милото момченце. Дано по чива в мир. Съболезнования на семейството. Сила и кураж на всички близки.
80
0
 
8
 
! Отговори
На преди 5 години
Държава, в която нова телевизия и бтв, както и сайтове пик, шок, сок и тн, са й източниците на достоверна информация, е погубена. Силно вярвам в народа си и в това, че тук живеят интелигентни хора.. не се давайте, моля ви.. протест не срещу някой си дядо, не срещу дрогираното синче на някой депутат.. проблемът е много по-голям, управата ни си позволи една от най-великите страни някога, да се самоунищожава в момента и ние сами сме виновни, че го допускаме толкова време.
79
1
 
14
 
! Отговори
А преди 5 години
Бесен съм, защото след няколко дни няма и да се помни този случай и знаете ли защо, защото е поредният. На една държава куца ли й съдебната власт и система, подкупна ли е, неефективна ли е.. загинали сме, загиналиииии. Няма кой да ни спаси от беззаконието в страна, в която закон дефакто няма. Нямаме ли сигурността от защитата на закона и правата ни като граждани, сме пътници..
78
1
 
9
 
! Отговори
А преди 5 години
Някой знае ли какво се случи с жената, която бутна автобуса на тракия и погуби 10 живота? Протести се правят срещу управниците, срещу цялата система на МВР, срещу лъжливите медии, които ни хвърлят прах в очите и всички онези, които позволяват на част от народа да вярват, че са богопомазани, че няма да има възмездие за тях. Закони има, но им куца явно нещо, щом все могат да бъдат заобикаляни. Неефективни закончета някакви, бесен съм
77
7
 
4
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
DA UBIESH DETE I DA TE PUSNAT POD GARANZIJA ZARADI VLOSHENO ZDRAVE?!?!?!? TOVA MOZE DA SE SLU4I SAMO V BALGARIJA.TOVA E NASHETO ,,ZAKONODATELSTVO,, SRAMOTA I GREHOTA.
76
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да блъсна човек които е на тротоара като не спазвам закона. Може да се случи на всеки да убие на пътя на улицата да но не и там където е за пешеходци. И няма нищо общо с възраст, а с възпитание и толерантнист и спазване на закони. Никои не знае какво му е подготвила съдбата но да се качиш на тротоар с колата за да минеш не е редно.
75
0
 
8
 
! Отговори
До 76 преди 5 години
Казваш, че ако ти се случи на теб като шофьор да блъснал човек ще започнеш да мислиш по друг начин - с това съм съгласен. Сега гледаш нещата само от едната страна и не си съпричастен с болката и страданието на другата страна, което ще се промени когато и на теб ти се случи.
74
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е животът черно и бяло няма цветно даже вече е повече черното. И докато има такива хора като тези, които дават минуси на коментарите, които обвиняват убийци, депутати, министри и премиери няма да се промени нищо. Затова този народ никога няма да се обедини и нищо няма да се промени. Така е защото, никой не го интересува болката и страданието на другия. Но когато се случи и с тях нещо такова ще мислят по друг начин.
73
0
 
9
 
! Отговори
До 70 преди 5 години
Законите не са проблемът. Проблемът в България е приложението на закона.
72
0
 
3
 
! Отговори
До 72 преди 5 години
Нещата не са черно и бяло, както си мислят такива като теб и не разбират защо имат минуси.
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради тази трагедия, някои пак искат хората над 65 години да не шофират, но реалността е съвсем друга - колкото са по-възрастни шофьорите, толкова по-малко катастрофи правят. По тяхната "логика" на хората до 35 години трябва да им се забрани да шофират, тези до 50 години да шофират само с придружител и на всеки шест месеца медиц. преглед и нова книжка, а тези до 65 години всяка година преглед и нова книжка.
70
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам коментарите и едно не разбирам, защо като обвиняваме този убиец и управниците има хора които не харесват коментарите. Защо? Ако утре се случи нещо такова със семействата им.
69
4
 
3
 
! Отговори
Ели преди 5 години
До: 65Защо трябва да го лежите. Отивате в Украйна, научавате се да боравите с оптични нещица, там от пиле мляко намират бандюгите, връщате се и ... оптично.Не този, който е сгазил, а децата му.Така най-боли.За да може престъпната семка да бъде прекъсната.Такъв е възпитал децата си, по същия начин, че са Богове и т.н..Изчаквате възпитано 10-15 г., да не знае отде му е дошло.
68
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да сме единни,да се съберем целият народ от цяла България.Да окупираме онези управници докато не вземат по сериозни закони. Ако трябва ще седим месеци години няма да ги пускаме. Даже и полицията трабва да е с нас да няма, кой да пази тези лешояди. Ако те не могат народът да решава с референдум какво да се прави с убийците и на силниците. Не може за убийство да лежи 2 или 5 години, а ако някой родител реши да си отмъсти до живот не е редно.
67
3
 
5
 
! Отговори
Алекс2 преди 5 години
Не знам какво трябва да се направи но и аз имам един изкуфял тъст който не знае къде се намира , една очукана лада няколко пъти я блъска къде ли не но не можеш му начу-ка в кратуната че вече не може да е шофьор !Вчера ми отнесе оградата не могъл да спре...
66
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
иван костов е виновен. той им оряза пенсиите и те изкукуригаха от алчност. Слушате по телевизията когато те се обаждат каква злоба че чак треперят и заекват.
65
5
 
5
 
! Отговори
Алипи преди 5 години
Какво да коментираме.Всичко е излишно.Робско племе. Не сме народ, а ***......и е вярно.Избиваме се взаимно.....
64
5
 
10
 
! Отговори
родител преди 5 години
съгласен съм с теб брат! Кога ще се вдигнем и ще свалим тази ***, която ни управлява!!! ОТ НЕЯ ИДВАТ ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ - КРАТКОТО ИМЕ Е ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ, БСП, ПАТРИОТИ, ДПС И КЛИКАТА НАРЕЧЕНА ПРЕМИЕР И МИНИСТРИ. Кога народе ще се вдигнем и ще кажем не на тази клика!!! Преди няколко години убиха малкия Паоло по същия начин в Стара Загора, сега и това дете, а междувременно, много много други.
63
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки решава сам за себе си. Но от вашите решения зависи обликът на обществото. Както и как се държат маймуноподобните индивиди в него.Аз имам едно дете. Ако бъде сгазено по такъв начин, моят отговор ще е само един. Ще докопам животното и ще го свърша на място. По мъчителен начин. С ръце, зъби, нокти. Да става след това каквото ще, понеже за мен "после" няма да има.Но поне това би възпитало обществото. Дори само една такава реакция.Искрено ме учудва, че още не сме свидетели на подобно нещо.