Подай ръка, бъди приятел!... Да помогнем на Денис да се пребори с болестта

19-годишното момче има тумор на костите и се нуждае от лечение в Париж
4 авг 2018 17:38,
16

Млад ямболски математик и студент в СУ "Св. Климент Охридски" е с диагноза тумор на костите. Семейството му няма средства за лечение и за издръжка във френска клиника.

Приятелите на момчето организират кампания "Подай ръка, бъди приятел!". В града на различни локации вече са поставени и кутии за дарение, разказва Bulgaria ON AIR.

Преди месец животът на Денис Вълчев се преобръща на 180 градуса. След тежката диагноза следва кратко лечение в България. В момента 19-годишният младеж, заедно със семейството му, е на лечение в Париж. A през това време приятелите му търсят начин да му помогнат.

Операцията ще се извърши в клиника във френската столица. Сумата за химиотерапия е 280 000 евро и се заплаща от здравната каса и от клиниката.

Момчето и родителите му ще останат в Париж почти година.

Приятелите на Денис са организирали кампания в Ямбол. Всички, които искат, могат да се включат в каузата на студентите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може ли чрез СМС-и? Също и от чужбина?
10
0
 
2
 
! Отговори
Ми преди 5 години
Нали искаме лични партиди и капитализъм? Част от парите към 120 хиляди евро ги дава НЗОК. Няма лошо това са парите на всички българи.Въпросът е къде са честно работилите яхтмени-станали милионери с честен труд?Десет работливи БГ милионера по десет хиляди евро ето я химиотерапията.Само десет честно трудили се БГ богаташчета, които се мъчат да убедят БГ народа колко мързелив и неук бил.280 хиляди евро са много, но Ф-я винаги е била скъпа.Не повече от 180 хил.$Някой прибира ЯКИ комисиони.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Относно сметката - пуснете видеото на 1:10.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Химиотерапията в България е БЕЗПЛАТНА.Приятно събиране на парите.....
7
1
 
5
 
! Отговори
тТт преди 5 години
Какви ли не данъци ни взимат! Ами измислете данък , примерно, "Здраво бъдеще за Бълагрия", 0,5% от заплатата да е и да подпомага точно такива млади българи до 30 години!!! 3 млн. работещи х примерно 500 лв средна заплата са поне 7 500 000 лв на месец за точно такива случаи, но които наистина ПРОЗРАЧНО да се разпределят! 1 да се пребори за живота си от 10 ще е морален и стимулиращ успех за всички нас... а какво да говорим за семействата на тези хора! Никой няма да обеднее с 3-5 лв от заплата си.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да му е на помощ на младежа. Добрата новина е, че това вече се лекува почти на 100%. Млад е, ще издържи химиотерапиите и дори ще се възстанови. Ще има нужда от подкрепа. както и цялото му семейство.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много несправедлив живот, добрите хора си отиват млади и без време, а лекетата живеят до старини, после как да вярвам в господ?...
4
2
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 5 години
Емигрнат съм, мисля ди оставя 100-тина паунда до следващата заплата, да изкарам месеца...Oперацията ще се извърши в Клиника АРАГО Париж, Франция.НЕОБХОДИМИ СА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ИЗДРЪЖКА, КОИТО СА НЕПОСИЛНИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО.МОЛИМ, ЗА ВАШАТА СЪПРИЧАСТНОСТ, ОТЗИВЧИВОСТ И МИЛОСЪРДИЕ!!!!!Банкова сметка:Банка: ЦКБ АДТитуляр: *** Стоянова Вълчева - майкаIBAN: BG94CECB 9790 1046 4859 01BIC: CECBBGSFБлагодарим ВИ!
3
0
 
12
 
! Отговори
Банкова сметка... преди 5 години
...ни е необходима, за да преведем пари. Днес.бг организирайте публикуването на банкова сметка, моля!
2
2
 
18
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Бойко има 2 млрд. излишъкТой е взел от насТой да даде от нашите пари
1
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
За момчето ще дам за докторската пияна не