Покой ли? Оскверниха гроба на актрисата Пепа Николова

Апаши са изкъртили пластика, изработена от Георги Чапкънов
6 авг 2018 08:40, Златко Желев
15
Покой ли? Оскверниха гроба на актрисата Пепа Николова
Изкъртената пластика. Снимка: Facebook

Гробът на актрисата Пепа Николова е бил поруган, съобщи във Facebook дъщеря ѝ Александра Сърчаджиева.

"Бясна съм! Гневна съм! Изключително наранена! Днес отидох на гроба на майка ми! И видях ТОВА! Пластиката, която Георги Чапкънов направи за нея , когато тя почина, е открадната! Изкъртена по най-безобразен начин!!!! Това е поругаване! Гнусно е! И не мога да си представя какъв изрод трябва да си, за да направиш ТОВА!!!!"

Познати и приятели на Сърчаджиева я съветват да не оставя нещата така, а да се обърне към полицията, която да разследва гнусната гавра с паметта на майка й.

"Има господ, който краде от такова място, "няма да види хаир", пишат й други.
 


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ей, голема работа, откраднали и две кила бронз и веднага клетви на умирачка...
10
4
 
1
 
! Отговори
дядо Пенс преди 7 месеца
До Демограф
А теб още след месец никой няма да те знае,
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кога почина и това момиче, бе!!? Ами то от България не остана нищо, да му ем! Коканова си отиде преди 20 години, Паша Христова отдавна.Останаха Лили, Ламбо и Цечка Цачева!
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Утре, когато има избори, Александра я отиде да гласува, я не! Но тези двамата, които са свалили плочата ще отидат срещу 20 лева и ще гласуват заедно с цялата си полулация! накрая в края на изборния ден ще излезе Цецерон и ще каже - ,,Надграждаме'', а Тиквоний на пресконференцията - ,,Пак ги бих!
7
0
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 7 месеца
На баща буквите на името бяха свалили от паметника. Да не говорим, че три пъти крадоха мраморната ваза. Престанах да поръчвам нови, сега стои дупка там. Те крадат и свещите, тези ветроупорните.
6
10
 
18
 
! Отговори
Демограф преди 7 месеца
Затова не трябва да се вдигат паметници! И без това след 100 години никой няма да знае коя е Пепа и коя Николова, а явно бай *** и сега не иска да знае какво осквернява! А след 50 години тук ще населяват само такива ***! Всички гробищни паркове ще запустеят или приматската общинска оправа от Бъдещето ще ги почисти с булдозера! Пишете си минусите, и аз ще си поставя минус, че ми е много мъчно, но това ви чака!
5
0
 
24
 
! Отговори
Бранник преди 7 месеца
Управата на Централни софийски гробища поддържа на щат двама души мъж и жена които приемат жалби на гражданите. Беше открадната оградата на гроба на баща ми, а плочата а гроба на майка ми беше разбита с чук. Вместо да ми обърнат внимание мъжът приемащ жалбите започна да ме заплашва и да вика охраната за да ме пребият. Та такава е ползата от охраната на Централни софийски гробища.
4
0
 
17
 
! Отговори
JJ преди 7 месеца
Да провери в радиус от 2-3 км. от гробището пунктовете за цветни метали и ще го намери 100%... те тия не са от най-умните апапи.
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Познайте кои са ?
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ми тва бронза ма! Цветен метал !
1
43
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
TEGKI KLETVI.

KOITO KALNE KLETVITE NEGO STIGAT.
TREBVA DA MOGESH DA PROSHTAVASH,ZASHTOTO VSICKI SME GRESHNI.