Сблъсъкът край Варна: Почина единият от ранените шофьори

Лекарите се борят за живота на 7-годишно дете
11 авг 2018 16:39,
19
Сблъсъкът край Варна: Почина единият от ранените шофьори
Снимка: архив "Булфото"

Единият от шофьорите, ранени в сблъсъка по пътя Варна – Бургас край Старо Оряхово е починал. Това съобщиха от пресцентъра на варненската болница "Света Анна".

Както Dnes.bg писа автомобили с бургаска и с украинска регистрация се сблъскаха около обяд. При жестокия удар бяха ранени петима – двамата шофьори, деца и бременна жена.

Още по темата

Починалият мъж е български гражданин и е управлявал автомобила с бургаска регистрация. Водачът на колата с украинска регистрация е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология със счупено бедро и китка.

Тежко е състоянието на 7-годишно дете, което все още е в операционната и лекарите се борят за живота му.

В отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лечение е настанена бременна жена, която също е сред пострадалите при тежката катастрофа, станала около обяд днес.

При пътното произшествие има още един пострадал, който също е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология.

От болницата допълниха, че той е в добро общо състояние – контактен и в движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
2
 
! Отговори
До Аз преди 5 години
Я стигне я не. Един от насрещното решил да изпреварва когато не трябва и ето ти нашия сейфти мен оказал се на неподходящото място в неподходящия момент възнесъл се заедно с виновния при по добрите. Между другото заспалия в живота си е заспал и на пътя
15
1
 
14
 
! Отговори
Тъпчо Тъпов преди 5 години
Отдавна ме гложди един въпрос:Ако полицай в отпуск отиващ на море със собствената си кола бъде спрян за превишена скорост ще бъде ли глобен?Те тава те ме вълнува.
14
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 13дори да отпадне закона, пак ще карам на светлини. 2 пъти съм се разминал от катастрофа благодарение на тях. За мен живота ми струва повече от няколко литра гориво дето ще изхабя на година допълнително. Явно ти не оценяваш собствения си живот толкова "високо"
13
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вие си святкайте още с фаровете че има полицаи и чакайте КАТ да си вършат работата. И аз не съм светец - присвятквам но на тези дето са забравили фаровете си. Ако видя някой че кара бързо - не му присвятквам - нека го глобят.
12
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много интересно че след излизане на безмислиният закон за включени светлини през деня произшествията с фатален краи не са намаляли напротив има тенденция на увеличаване
11
4
 
7
 
! Отговори
аз преди 5 години
До Анонимен-Със 60 ,ама ще стигне ,а такива карачи ,като тебе да го духат
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За КАТ най-важното е, че човекът не е починал на място. Така няма да влезне в черната им статистика и в края на годината гордо ще обявят, че въпреки бездействието им, резултатите са повече от добри.
9
4
 
15
 
! Отговори
бързай бавно преди 5 години
Ние винаги бързаме , не как да е , а с бясна скорост.Бързаме , за къде ? За гробищата ли ? Това и без бързането няма да ни се размине , така , че бързайте умерено.
8
2
 
22
 
! Отговори
До шматка преди 5 години
Как се шофира по пътищата на всяка една държава зависи почти изцяло от контрола за спазването на правилата. КАТ какво да правел?! А познай от един път...
7
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бавното шофиране убива.Пак някой дядка е карал с 60 и е принуждавал колоната зад него да го изпреварва рисковано.
6
9
 
6
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 3В случая КАТ какво трябва да направи.Я ни открехни
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Призовавам тези които когато карат по подобен път и в тяхната лента пред тях няма никакви коли нека отбият при първа възможност да си починат и така да пътуват още по безопасно и същевременно пропуснат колоната зад тях. Бързото каране не е геройство но нека не налагаме вижданията си по този начин
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България се напълни с улро фашаги и резултатите не закъсняха.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТ както винаги спи.
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там пътя е 3 лентов 2 платна нагоре и едно за спускане. Пътя е хубав, но няма видимост. Или украинеца при спускане е изпреварвал в насрещното или другия е влязал в 3тата лента.Днеска минах от там - колите бяха неузнаваеми. И въпреки всичко имаше убийци, дето изпееварваха на косъм. При тоя трафик, дали са спестили половин - една минута, не знам.
1
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално като за Тикволандия.