Бивш зам.-вътрешен министър сложи край на живота си

Румен Андреев се самоубил след скандал със съпругата си
Обновена: 12 авг 2018 10:27 | 12 авг 2018 10:14, Петя Славова
68
Бивш зам.-вътрешен министър сложи край на живота си
Снимка: архив, Булфото

Бившият зам.-вътрешен министър Румен Андреев се е самоубил снощи, пише "24 часа". Той се е прострелял в главата в семейната вила в Софийската местност "Щъркелово гнезно". Предполага се, че решението да сложи край на живота си е дошло спонтанно след скандал със съпругата му.

Румен Андреев е роден през 1951 г. в София. Завършва право. Влиза в системата на МВР през 1977 г. Бил е заместник директор на Националната следствена служба. Назначен е за зам.-вътрешен министър през 2005 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Онзи преди 5 години
Аз ще кажа : Лека му пръст на човека .А вие от къде знаете че е кремиран ,че да пишете : Мир на праха му ???
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самоубийство с четири куршума !!???... Негов близък роднина заявявя във фейсбук , че това е убийство и че самоубилият се е имал много информация за мръсните дела и връзки на сегашните властимащи !?...
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убийство е това!
49
2
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
А защо не пишете продажници смешни, че се е самоубил със законния си пистолет. Поредното самоубийство със законно оръжие се опитвате да прикриете, овчари ***.
48
6
 
11
 
! Отговори
Мишо бирата преди 5 години
Този си е имал собствен архив. Знаел е всичко за СИК, ВИС, 777, Аполо и Болкан, *** и т.н.Което значи, че познава и кътните зъби на Тиквата, Цецо пъпеша и останалите туморни клетки, включително и на Гоце.....Знаел е колко им плащат руснаците за да сме руски Троянски кон в ЕС и НАТО. Но хипотезата е, че са му обещали дипломатическа служба някъде, не я е получил, казал е какво ще им се случи и са го поканили на купон като Карамански.......ЧАО болшевики...
47
0
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
жена му какво казва по въпроса?
46
0
 
7
 
! Отговори
Ясер ама не Арафат преди 5 години
Мой познат също се самоуби съвсем наскоро. Ама никой не каза за него, а близките му максимално се опитаха да замажат следите и дори да кажат, че е инцидент, а не самоубийство.
45
3
 
13
 
! Отговори
шоп преди 5 години
семейната вила в Софийската местност "Щъркелово гнезно".--------------------това е вододайната зона на София, чий го дири вилата на господин министъра там. Връзкарите и незачитащи закона така умират, стари, самотни, ненужни и употребени. Когато го осъзнаят им остава само едно - куршум в главата.
44
4
 
18
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Познавах този човек.Изключителен!Мир на праха му.А Гадовете все още си живуркат с откраднатите от държавата и народа пари: кой в Драгалевци,кой в Гърция...И нито Закон,нито съвест,нито коршум ги лови!
43
1
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НЕ Е ПЕРНИЧАНИН КАТО МЕН-ЗАТОВА !!! ВЗРИВЯВАШ СЪПРУГАТА СИ НА "ВИЕНСКО КОЛЕЛО" / МОЖЕ И НА "ОКОТО"/... И СТАВАШ- ПЕРНИШКИ ШАМПИОН ПО ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С " ПРОКЛЕТИЯ ПОЛ" !!!!! МНОГО МЪЖЕ- ЛАЙ..А ИМА В БЪЛГАРИЯ !?!? СЪПРУГАТА -ЖЕНА Е Д Р У Г А Р... ИЛИ НЕ Е !!! НЯМА СРЕДНО !?!?
42
1
 
11
 
! Отговори
руджерио стрикура преди 5 години
един "честен" бивш зам министър у *** от какво да умре ако не от "самоубийство" след семеен скандал понеже българина е много мАдерен като изключим закостенялото мислене...та да попитам скандал по вайбъра,по фейсбука или чрез друга социална медия е станал.съпругата знае ли все пак за сканала?защото все пак знаем как е у *** спускаме удобната истина и тя става основната версия.апропо триите ми неудобния коментар без капка обида като троловете ви в сайта.че и аз да ви блокна у търсачката!
41
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе вярваме, вярваме..... Тия съвсем за канарчета ни взеха.
40
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пецата"на 2 август се самоуби един граничен полицай в Бургас"Там работата е ясна. Малко или много се затегна контрола по границите и повече от 1 000 лв на ден трудно се правят вече. При такава мизерия как се живее.
39
2
 
13
 
! Отговори
Т преди 5 години
До Hafen die Wahrheit. "Вие тапи ли сте? В статията пише, че са се скарал с жена си!"Не, не сме тапи - капачки с винт сме. В статията може да пише и, че погрешка е заел паркомястото на съседа и като е осъзнал престъплението си...Така като си мисля, човек в системата на МВР от '77, зам министър на МВР по времето на царя. Няма да се учудя, ако научим, че е скачал по митингите на СДС и се е пенсионирал като член на ГЕРБ. Хм! Иначе Бог да му прости дано, защото ние няма...
38
2
 
20
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ТО ТАКА И МИШО БИРАТА СЕ САМОГЪТНА....ПОРАДИ ЕСТЕСТВЕНИ ПРИЧИНИ, КАКТО НИ УВЕРИХА ПРИБЛИЖЕНИ НА ТИКВАТА
37
0
 
9
 
! Отговори
пецата преди 5 години
на 2 август се самоуби един граничен полицай в Бургас , не казвам че е лесна работа но да се замислят за малко по сериозни психо тестове , не може на лабилни хора да им е разрешено притежание на оръжие
36
1
 
18
 
! Отговори
О_О преди 5 години
Всяка седмица ново "самоубийство". Добре че поне убийствата "намаляха".ХМММММММММММММММММММ.......
35
3
 
11
 
! Отговори
БНБ преди 5 години
Мир на праха му!
34
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die WahrheitЛЪЖАТ ЩОТО ТАКА Е ПО-ЛЕСНО ХЕМ СЕ ПЕСТИ РАБОТА! ХЕМ СЕ ПАЗИ РЕНОМЕТО НА БУДАЛЪЖАТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ САМИ :DАТЕИСТ НИКОГА НЯМА ДА СЕ САМОУБИЕ НИКОГА!
33
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМУНИСТ АТЕИСТ ДА СЕ САМОУБИЕ ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО ПОВЯРВАМ :DТЕЯ ХВЪРЛЯТ ДЕЦАТА СИ ПРЕД ТАНКОВЕТЕ В ДОНБАС ЗА ДА СИ СПАСЯТ ЖИВОТА!