Бивш зам.-вътрешен министър сложи край на живота си

Румен Андреев се самоубил след скандал със съпругата си
Обновена: 12 авг 2018 10:27 | 12 авг 2018 10:14, Петя Славова
68
Бивш зам.-вътрешен министър сложи край на живота си
Снимка: архив, Булфото

Бившият зам.-вътрешен министър Румен Андреев се е самоубил снощи, пише "24 часа". Той се е прострелял в главата в семейната вила в Софийската местност "Щъркелово гнезно". Предполага се, че решението да сложи край на живота си е дошло спонтанно след скандал със съпругата му.

Румен Андреев е роден през 1951 г. в София. Завършва право. Влиза в системата на МВР през 1977 г. Бил е заместник директор на Националната следствена служба. Назначен е за зам.-вътрешен министър през 2005 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само де не се е самоубил с два изстрела в тила, че не знам как ше го преглътнем... Той и оня се самоуби с ловна пушка с три изстрела...и се млъкна по въпроса... Другия се самоуби и той с няколко изстрела на тихо място със заглушител...и се млъкна по въпроса...
11
1
 
19
 
! Отговори
Уж преди 5 години
полицаите са стабилни психически...ама явно не
10
1
 
26
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
Психиката на българския полицай!Жена му като тропне с токчето изпада в паника , ако кресне си тегли куршума!
9
8
 
38
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Една жена може да унишожи един мъж, ако той истински я обича!!!И обратното важи с пълна сила!!!Жената е коварно същество, може да ти напълни главата с вини и да ти внуши много неща, които не са истина!!!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!
8
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ да хванат да направят малко проверки в РПУ - тата из провинцията, какви стават полицаи на ръководни длъжности, и как си назначават синовете и другите роднини за полицаи! Още по-лошото е че тези им синове и роднини обикновено са абсолютни ***, и започват да се държат като дерибеи и мафиоти вместо като полицаи! Там в Софето може и да имате някакъв контрол, ама из малките градчета е пълна анархия
7
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тежко е извън властта. Само скандали и липса на пари.
6
10
 
10
 
! Отговори
Трол Горянин преди 5 години
да вляза да ви пусна по 2 минуса на идиотцките коментар
5
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може би съвеста му се е пробудила и като знае какво е направил за разрухата на България се е гръмнал. А може и да са го самоубили, както често се случва в последните десетина години.
4
11
 
42
 
! Отговори
Видял и препатил преди 5 години
Полицаи и доктори са едни от най-арогантните хора, професионално деформирани. Стресова работа, много напрежение и изпушват. Не знам защо като се нагълтат с власт и пари почват да се мислят за много велики - полицая си мисли, че съдбата ти е в неговите ръце, доктора и той си е повярвал, че е хванал дядо Господ за шлифера. Изпитват някакво ужасно удоволствие да мъчат народа, тия ид*иоти.Не се учудвам, че този се е гръмнал. Всички си сядат рано или късно на възглавничката.
3
18
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Кой казва, че нямало положителни новини?
2
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички милицаи са психопати!
1
6
 
40
 
! Отговори
Бившо ченге преди 5 години
В МВР е пълна психоза. Лудница.