Самоирония до смърт! Борислав Грънчаров с шега за некролога си

Във "Фамилно" гостуват съпругата му Светла и дъщеря им Мария
12 авг 2018 07:45, Анисия Иванова
51

Тази неделя, 12 август, в семейното предаване на телевизия Bulgaria ON AIR "Фамилно" гостуват съпругата и дъщерята на известния поп певец от зората на българската естрада Борислав Грънчаров.

През 90-те години заедно с приятелите си Борис Гуджунов и Боян Иванов създават триото "Бо Бо Бо", което изпълнява популярни забавни шлагери с хумористичен текст. Шоуто им се радва на голям успех. 

Съпругата на Гръчаров - Светла, разказва пред водещата Деляна Маринова какво задружно семейство са били. "Макар че понякога аз предизвиквах караници", признава тя.

"Тогава татко само я галеше по главата - като овца и опитваше да я успокои, а тя се палеше още повече", допълва дъщеря им Мария. Според нея, баща й е бил с изключително благ характер.

"В последните си години беше доста разочарован от институциите – от Министерството на културата, от импресарска дирекция – понеже им се изгубиха всички договори", разказва Мария.

"Когато накрая беше вече с метастази навсякъде, една сутрин дойде само по слипове, "опъна перки" и ме накара да го снимам с телефона. Каза ми: "Запази я, да я сложим на некролога, да избием рибата". Имаше невероятно чувство за хумор. И бях решила наистина да изпълня това негово желание, но сигурно щеше да се приеме много негативно и не го направих", разказва във "Фамилн"“ Мария Грънчарова, дъщеря на певеца Борислав Грънчаров, който почина миналата година.

Предаването започва в 10:30 ч. по телевизия Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
някой фен преди 5 години
До АнонименСгреших с коментара
35
3
 
16
 
! Отговори
Greti greti преди 5 години
Прекалява те !Мария Грънчарова е многоо талантлива българка и е недостоино да се оплюва от хора непознаващи творчество й!Ако искате харесвайте и не нея и Борислав ако искате не но не плюйте пи някого когото непознавате!94976
34
5
 
20
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Здравейте простаци :) Прочетох ви както всеки ден малoумните коментари и разбрах, че това е поредния нормален ден за булгаропитека. Чакайте да се оправим, аз ще ви кажа кога. Когато тате ми купи колело :)))) Айде, успех и дерзайте! P.S.А, бай дъ уей няма да е лошо да научите повече коя е дъщеря му, да изслушате няколко нейни парчета, с текстове писани от самата нея, както и някои от песните на баща и
33
3
 
8
 
! Отговори
до Анонимен 41 преди 5 години
Брат - и ти да обикаляш цял живот и да се саморекламираш как си дете на "известен" и ти ще погрознееш като нея
32
6
 
18
 
! Отговори
ДО ДНЕС БЕГЕ преди 5 години
Нека тази статия ви е за урок. Колкото повече триете мненията ни, толкова повече гнусотии ще пишем.Това е в чест на днес.беге ... а относно творчеството и смъртта на човека, не мога да кажа нищо, тъй като за пръв път срещам това име. Все пак да почива в мир.
31
3
 
19
 
! Отговори
АНАЛЕН СОК преди 5 години
Ако някой е инвестирал 3-4 цифрена сума за тази статия, по-добре да се обърне към адвокат и да си вземе парите обратно - това са загубени пари.
30
9
 
12
 
! Отговори
Бащата се обръща преди 5 години
Бащата се обръща в гроба - последната му воля да бъде уважен със смешен некролог не е била уважена.... Може пък така да бе станал известен и за по младите - вижте я колко е глъмава тая неговата дъщеря... мамале...
29
2
 
14
 
! Отговори
ЦИКЛОПА преди 5 години
Най-добре се обърнете към днес беге да ви върнат паричките и да изтрият статията
28
3
 
30
 
! Отговори
Фен на Борето Грънча преди 5 години
Здравейте!Аз съм най-големия жив фен на Борислав Грънчаров. Никога няма да забравя лудите концерти и това колко много се смяхме тогава! Още помня аромати от тогава а музиката му ми навява нежни носталгични спомени. Спомням си тези времена с огромно умиление! Казвам се митко - на двадесет години съм и съм от град Силистра. Много благодаря Боре! Помним те!
27
36
 
9
 
! Отговори
YouTube преди 5 години
Сега проверих тоя Борислав Грънчаря ли е къв е... в YouTube.....Най-гледания му клип е 4 хил. - ХАХАХАХАХ ГЕРИ НИКОЛ ИМА ПО 30 МЛН ГЛЕДАНИЯ ***!
26
28
 
11
 
! Отговори
АСПАРУХ ЛЕЩНИКОВ преди 5 години
АСПАРУХ ЛЕЩНИКА ГО ЗНАМ, ДАЖЕ В УЧИЛИЩЕ СМЕ ПЕЕЛИ НЕГОВИ ПЕСНИ. АМА НА ТОЯ ЦАРВУЛ... НЕ СЕ СЕЩАМ ДА СМЕ ПЯЛИ НИЩО... ХМ...ЯВНО НЕ Е БИЛ ИЗВЕСТЕН ИЗОБЩО?!
25
2
 
11
 
! Отговори
Бета Гама Бубайко:) преди 5 години
ВЗЕМЕТЕ СИ ПАРИЧКИТЕ ОТ ДНЕСА И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ ТУКА! СИНКОВЦИ - ТУК СТЕ МРАЗЕНИ!
24
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, но поне сме чували за Аспарух Лешников и за Марлене Дитрих. Нищо че не сме им фенове
23
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що ми е да знам кой е Борислав Грънчаров. Аз съм от поколението на Дана Интернешънъл и Кончита Вурст. И Бруно. Тях си слушам. Фен съм и на Азис и оная свиневрейката от свиневровизия.
22
11
 
11
 
! Отговори
АХАХХАХАХ чакай преди 5 години
"Друго си е да се похвалиш че си проост и неосведомен, а"Аз ако трябва да седна да чета за всички известни комунисти от преди 89-та година трябва да ми отмине цялата младост. Айде няма нужда ... нека съм си *** ас ХАХАХХХА :D
21
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борето Грнчаров е певец на поколението на може би най- възрастните все още живи българи. И понеже всичко върви с времето си, нормално е много хора да не го познават. Затова, като питат "кой е тоя" - обяснявайте им, а не се сърдте като малки деца.Естествено е 20-30 годишни хора да не знаят за певец от 60-те години на миналия век. Ще кажа, че вече почти няма живи хора, гледали Аспарух Лешников наживо. Та така, всичко с времето си.
20
1
 
14
 
! Отговори
Сметкаджия преди 5 години
По-добре идете в днес беге, направете скандал и си вземете паричките, които сте им дали - това което става тук, не е това, за което сте заплатили!
19
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"никаква идея нямам къ'в е тоя Борислав Грънчаров"Друго си е да се похвалиш че си проост и неосведомен, а?! Па и горд от туй на всичкото отгоре.
18
5
 
10
 
! Отговори
Мишо Ошите преди 5 години
до 21Ама ти ги знаеш доста добре - даже имаш нарицателни имена за тях. Аз не ги следя тия комерсиалните изобщо!Тука беше шанса да ми кажете КЪ'В е тоя "Борето Грънчаров" освен че ви е някакъв роднина, ама ме изгубихте вече много лошо... много тъжна сътба имате - ще пусна една сълза като си лягам ..
17
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тоя добре, че е хвърлил топа. АБСОЛЮТНО БЕЗИЗВЕСТЕН ТИП!" А ТИ ЩЕ РИТНЕШ КАМБАНАТА С ТАКАВА СИЛА ЧЕ ЩЕ СЕ ЧУЕ ЧАК В ЯПОНИЯ. ЩЕ БЪДЕШ ИЗВЕСТЕН И (ПРО)ЧУТ! А НЕ КАТО СЕГА.