По-скъпа "Гражданска"... Справедливо ли ще е?

Шофьорските курсове пък - следени с GPS
Обновена: 14 авг 2018 22:41 | 14 авг 2018 22:33,
58


Шофьорите бяха изненадани от поредното поскъпване на "Гражданската отговорност".

Според председателя на Асоциацията на пострадалите при катастрофи Владимир Тодоров, ако искаме да имаме плащане, което да покрива медицински разноски, и то да бъде справедливо, то трябва да приемем, че ще плащаме повече.

Още по темата

"Застраховката е един от елементите по един автомобил. Цената беше умишлено задържана около 3-4 години. Вина имат самите застрахователи. В желанието си да правят повече застраховки, започнаха да правят дъмпинг помежду си. Една част от превозните средства в България се шофират в Западна Европа. Там катастрофират и се налагат глоби", отбеляза още той в "Денят ON AIR".

На този фон: Предлага се GPS система да определя маршрута по време на шофьорски изпити.

"Има 2 етапа на обучение. Първият е теорията. Този етап е непробиваем. Проблемът е с обучението по кормуване. Тези 31 часа трябва да бъдат следени с GPS устройства. Така всичко ще се записва и няма да се манипулира. По време на практическия изпит също няма изпитващият да дава по-лесни или по-трудни маршрути", поясни Тодоров пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА Е КРАЙНО НЕСПРАВЕДЛИВО! ТОВА Е УРОДЛИВО НЕСПРАВЕДЛИВО! ТОВА Е НЕЧЕСТНО И ГРАБИТЕЛСКО! Нормалните да плащат греховете на не нормалните. Тежестта трябва да падне върху нарушителите. Безмозъчните рискови водачи, те да плащат докато са живи при доказване на виновно поведение на пътя.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
половин година ни обясняваха как ще поевтинее за някой, как такова как онакова, накрая да видим 10% изгоряха от старт. Другите с + 20-30лв.Мутроорганизация в пълно действие.
37
0
 
2
 
! Отговори
Селото преди 5 години
27-ми е казал много точно и ясно.Аплодисменти от мен...
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дръжте се хора мутра ни гази.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Непосилни глоби увеличение на ток вода парно сега и гражданска отговорност все благинки но не в полза на народа, а в полза на самопровъзгласилият се елит от корумпирани бивши комунисти и мутри.Целта на занятието е да натикат и без това бедния Българин в миша дупка за да не пречи на богопомазаните престъпни комунистически кланове да се движат спокойно по скапаните магистрали на Боце.
34
0
 
7
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 5 години
Ще ви грабим ,докато показвате признаци на живот !!! Даже и след това !!! Децата Ви ще плащат милиардите заеми взети от Вожда !!!
33
0
 
12
 
! Отговори
Нов преди 5 години
Защо никой не каже колко са приходите от гражданска отг. и колко са разходите?Няма ли някаква статистика ?Не мога да повярвам че последната година застрахователите са работили на загуба, за да искат двойно увеличение
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номенклатурата троши, народът плаща, нищо ново под слънцето.
31
12
 
2
 
! Отговори
sas преди 5 години
като искаш всичко да ти е евтино и застраховката да е под 200 лв, стой си със заплата 600 лв. Високи доходи и ниски услуги не вървят ръка за ръка.
30
2
 
0
 
! Отговори
до28 преди 5 години
най любезно ще те помоля да прочетеш че Бя е парламентарна държава с разделение на властите, изпълнителна, законодателна и съдебна, къде виждаш преьидентска. Жалък неграмотен *** си ти най меко казано...а като цяло си ху.. сплескан..
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
500 лв да я направят, барем намалеят *** на пътя и си хванат автобуса!
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да вдигнат цената само на зелената карта, щом в чужбина им е скъпо!
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, поскъпва щото имало искове от роднини, от филанкишията, заради снега на Марс и пр., основателни причини.Али-бали! По-лош от държавния монопол е частния монопол и тези частни застрахователи, към които ни натикаха, са си монопол, без алтернатива.
26
6
 
7
 
! Отговори
oт CиднeйAвстpaлия преди 5 години
Ама като ви е скъпо кой ви кара да карате там? Аз си карам около Операта щото живея квартала срещу операта. Мен тия бонус-фалос не ме бъркат. Джиткам си на 16 000 км доволно където реша
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде им отиде "бонус" системата? Или решиха, че няма да е изгодно, а? Това е като за здравната каса и пенсиите - налива се в общата каца и потъва безследно....
24
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алчността - няма граници. На тия повече няма да си давам парите. Всичко има ниво на търпимост.
23
43
 
6
 
! Отговори
Ставри преди 5 години
Аз съм за по-скъпа. Двойно. Но да имаме още повече нови магистрали и ремонтирани пътища. Бойко се справя чудесно така че подкрепям с две ръце.
22
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 5 години
До Анонимен 28Абе чобан, объркал си се *** смачкан кой управлява. Ама и ония *** ги знаем.
21
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие Българите сте голями овцe. Сокато все се снижавате зад балконите си на олюпните панелки, все ще сте така.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябвало да се увеличи, хубаво. Тия застрахователи сливи ли имат в устите. Защо никой от тях не излезе да каже две приказки? Пак упражнения по политически мениджмънт, Бойко -крадец, България-територия, българина - ***. В Полша най-евтината ГО автомобил е онлайн - 300 кинта, обаче питат кой кара автомобила, има ли друг шофьор в семейството, колко навърташ, с колко врати е, имаш ли деца, колко са. Имал ли си предишни щети, кога за последно. Да се учат нашите.