70-годишни бездомни българи в гръцки парк – не спят, секс правят!

Интимните ласки на открито - все по-често срещано явление
15 авг 2018 10:45, Петя Славова
84

20771 гледания   |  Още видео
Двойка 70-годишни българи бяха заловени да правят секс на централна улица в Солун. Те били бездомни, но живеели постоянно в града. Инцидентът станал в неделя вечерта. Темата беше сред водещите в сутрешния блок на телевизия Скай, един от най-гледаните в Гърция.

От прякото включване от мястото на инцидента, репортерът разказа, че преминаващи солунчани подали сигнал в полицията за хора, нарушаващи обществения ред. При пристигането си, униформените помолили двойката да напусне мястото и ги посъветвали да не нарушават отново реда.

Все повече хора в Русия и други страни практикуват секс на открити места. Записи от охранителни камери в Русия документират интимни ласки в паркове и градинки. Главният архитект на Москва пък се похвали, че сексът на открито става все по-модерен в новооткрития парк в столицата.

"Това не е ново явление. В моята практика имам много хора, които предпочитат да правят секс с различни усещания. Много хора отиват в парка, където има възможност да го направят. Най-често го правят заради по-екстремното усещане на нещо непозволено", обясни сексологът проф. Станка Маркова пред Bulgaria ON AIR.

На коренно противоположното мнение е фитнес инструкторът и продуцент Кирил Вълчев - Скалата. В "България сутрин" той на няколко пъти подчерта, че това е ненормална кретения.

"Единствената функция на секса е да правим деца. Това е единственото свещено нещо, което човек може да направи в безумния си живот. Първо имаме душа, а не секс. Не може да толерираме всякакви кретенизми", коментира Скалата.

Проф. Маркова обаче не се съгласи с мнението му и отбеляза, че предимно правим секс за удоволствие и много рядко за да се възпроизведем.

"Стига да не пречиш и да не скандализираш обществото, никой не може да ти казва с кого и къде да правиш секс", убедена е тя.

"Никой не може да ти надига юргана и да ти казва: "Ти си извратен". Сексът ни отпуска, измива като с гъба цялото напрежение на човека. Хората имат нужда да са обичани. Тези хора живеят много по-дълго", каза проф. Маркова.

"Любовта и сексът невинаги са свързани, госпожо", контрира я Кирил Вълчев. Според него след 1990 година няма забрани и всеки прави каквото си поиска.

"Нормалните трябва да се равняват с кретените, кому е нужно това?! Има хиляди места хората да правят това нещо. На обществени места е идиотщина", настоя той.


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
7
 
! Отговори
Валерия преди 5 месеца
Киро Скалата от кога стана толкова "морален"!
77
2
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 месеца
Едно време не го правихме в парковете , че се събират много дзяпачи и дават акъл.Правихме го по горичките душа за душа. Ех , спомени.
76
4
 
10
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 месеца
Бабата е много права , че никой няма право да забранява на хората да правят ,стига той да не е на такова място от което пряко се набива в очите на " моралните хора " !
Тези хора които правят секс в парка не го правят точно до пътеката ,а го правят зад храстите или далече в поляната където са далеч от погледите на минувачи !
" Моралните хора " какво ги интересува какво става зад храстите или от далече като забележат,че далече в поляната двама души се "търкалят" ,защо продължават да ги гледат?
75
3
 
11
 
! Отговори
гошУ преди 5 месеца
Маркова много освободена бамбина. Еваларка! Да не е будистка?!
74
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
аз пък не мога да разбера не ли е неудабно на тази жена, която е гост на предаването и е на не по-малко от 65, да обсъжда темата публично, след като е на близо 70 и не й отива на възрастта?! то биа, биа лицемерие и усещане за привилегированост, ама поне огледало нямат ли?!!
73
3
 
10
 
! Отговори
иван преди 5 месеца
Толкова време и енергия заради бродещи из чужди паркове въшливи маймуни!
72
5
 
8
 
! Отговори
Да!!! преди 5 месеца
Като станете на 70 години ще разберете, че самолетът СЕ ВДИГА!
71
3
 
8
 
! Отговори
Moghul - 33 преди 5 месеца
Какво се чудите на скалистите бръдвежи. Всеки знае, че от добавките им ръстат мускулите, но спира да им става. Колко двойки се разделиха, защото пича е здрав, но не му става в периода докато пие тези лаЙЙна. Дай боже, повече да пият тези неща, тъпите мутри.
70
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще превърнат парка в обществена евалня!
А децата и останалите жители?
Какво възпитание ще получат?Кукумявка!
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Любов и секс са различни неща.Но ,за лятната програма на медията,става.
68
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Голяма завист. Като гледам раждаемостта в България ми става ясно, че хуленето срещу тия бездомници е, защото младите българи са или стерилни или хомо и не си го казват.
Да имаш по-ниска раждаемост от по-време на война или от коя да е африканска държава си е наистина геройско положение в случай, че ти е наред оная работа.
67
1
 
10
 
! Отговори
Ак 47 за вас пе-дале преди 5 месеца
И на възрастните хора,ли светите бре,
66
2
 
12
 
! Отговори
Разпит преди 5 месеца
- Защо правите секс?
- Еми вече минахме 69.
65
2
 
12
 
! Отговори
чичо преди 5 месеца
От всякъде мирише на ЗАВИСТ,ЯВНО МЛАДИНТЕ ОЩЕ ОТ СЕГА СИ КАЗВАТ,"А НИЕ ДАЛИ ЩЕ ГО МОЖЕМ КОГАТО СТИГНЕМ 70" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
64
7
 
11
 
! Отговори
дид преди 5 месеца
Като чета, какво е казал Скалата - явно изкуствените храни и добавки те правят импотентен...
63
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
па то един секс ще да е бил...само слюнкоотделяне...
62
1
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 5 месеца
На 60-70 години, кой знае дали е вярно, вятър и мъгла. А с бабините зъби не трябвало да се прекалява, имали обратен ефект:)
61
6
 
1
 
! Отговори
Бабата преди 5 месеца
Седна му - изпъ-ъ-ъ-ъ-нат му се мустаците! Стана - мустаците падат надолу?! - Как да не ми е интересно и хубаво да наблюдавам, още и още, това забележително природно явление!
60
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Та това е реклама за българската здрава потентност - природосъобразен живот навън и секс на 70 години, без задръжки. Браво на тия яки батки! Тъй добре ни представят!
Само дето не разбрах като пишем за Гърция, защо цялата информация после е за Русия, но поръчката си е поръчка. Само дето в тая нищо лошо не излиза наяве.
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Заглавието се отнася за българи в Гърция, а темата - за Русия.