70-годишни бездомни българи в гръцки парк – не спят, секс правят!

Интимните ласки на открито - все по-често срещано явление
15 авг 2018 10:45, Петя Славова
84

Двойка 70-годишни българи бяха заловени да правят секс на централна улица в Солун. Те били бездомни, но живеели постоянно в града. Инцидентът станал в неделя вечерта. Темата беше сред водещите в сутрешния блок на телевизия Скай, един от най-гледаните в Гърция.

От прякото включване от мястото на инцидента, репортерът разказа, че преминаващи солунчани подали сигнал в полицията за хора, нарушаващи обществения ред. При пристигането си, униформените помолили двойката да напусне мястото и ги посъветвали да не нарушават отново реда.

Все повече хора в Русия и други страни практикуват секс на открити места. Записи от охранителни камери в Русия документират интимни ласки в паркове и градинки. Главният архитект на Москва пък се похвали, че сексът на открито става все по-модерен в новооткрития парк в столицата.

"Това не е ново явление. В моята практика имам много хора, които предпочитат да правят секс с различни усещания. Много хора отиват в парка, където има възможност да го направят. Най-често го правят заради по-екстремното усещане на нещо непозволено", обясни сексологът проф. Станка Маркова пред Bulgaria ON AIR.

На коренно противоположното мнение е фитнес инструкторът и продуцент Кирил Вълчев - Скалата. В "България сутрин" той на няколко пъти подчерта, че това е ненормална кретения.

"Единствената функция на секса е да правим деца. Това е единственото свещено нещо, което човек може да направи в безумния си живот. Първо имаме душа, а не секс. Не може да толерираме всякакви кретенизми", коментира Скалата.

Проф. Маркова обаче не се съгласи с мнението му и отбеляза, че предимно правим секс за удоволствие и много рядко за да се възпроизведем.

"Стига да не пречиш и да не скандализираш обществото, никой не може да ти казва с кого и къде да правиш секс", убедена е тя.

"Никой не може да ти надига юргана и да ти казва: "Ти си извратен". Сексът ни отпуска, измива като с гъба цялото напрежение на човека. Хората имат нужда да са обичани. Тези хора живеят много по-дълго", каза проф. Маркова.

"Любовта и сексът невинаги са свързани, госпожо", контрира я Кирил Вълчев. Според него след 1990 година няма забрани и всеки прави каквото си поиска.

"Нормалните трябва да се равняват с кретените, кому е нужно това?! Има хиляди места хората да правят това нещо. На обществени места е идиотщина", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече нарастват мускулите, толкова повече някои органи атрофират, най-вече този в черепната кутия и другия, дето се вее между краката. Така че да не се чудим на човека, а да го гледаме с разбиране и съжаление. Всяко нещо трябва да има разумни граници и да знаеш кога да спреш.
29
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странни хора, значи може да се пуши навсякъде, което е вредно и е неприсъщо за хората, но не можело да се е...ът щото не било прилично а реално е вродено и полезно и всички го правят. Да ви имам логиката. Даже некъв с дете щял да нарита хората, ами наритай всички пушачи че го тровят това дете, и се моли да не попаднеш на някои с патлак, че скоро имаше една кучешка история.
28
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този от много зобене е загубил моджото си
27
0
 
41
 
! Отговори
Селинджърски бег преди 5 години
Тоя Кито, дето сам се е кръстил "Скала" (не може и огигинален прякор да си измисли) веднъж го срвщнах в едно сстрелбище. Докато ние стреляхме нашият си се разхождаше с цялата позьорщина, възможна за човек известен с това, че е известен. Носеше си оръжието в колана и така, че да се вижда (освен, че е незаконно е и достойно само за селинджърски батка), няколко пъти стреля, като преди това се оглеждаше по половин минута дали някой го гледа. Е, гледаха го. И го занасяха, ама то не схвана, генийчето.
26
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Индийци!
25
1
 
35
 
! Отговори
Vil преди 5 години
До:19 Ела при мен!!!Ще те пусна гол да ходиш на улицата!!!!!Може и да те Пое....а! Мммм
24
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха. Киро Скалата понеже не може вече от толкова зоб да му става и станал религиозен да сее морал. Ай холан!
23
6
 
40
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
тези трябва да ги набутат в затвора и бой с маркучите, 70-годишни правещи секс и по-гадно и от 80-годишни нудисти на Централния плаж.
22
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
търсели нови изживявания ... наистина си е ***,нека пробват и на гробищата тогава
21
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя сКалата други думи освен *** и кретения не знае :)
20
6
 
44
 
! Отговори
Свети Киро Скалистий преди 5 години
Кире, Скала ли си, к'ъв си, спри да шеташ по студиата и да даваш нещо, което нямаш. Запази си релиджъна за себе си. Това се отнася и за другите ти събратя, дето обичат да четат морал. Той релиджъна много импонира на индивиди като тебе, дето мозъчната им гънка е от блъскане в скалите.
19
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В статията най-много ме изненадва възрастта им. Не знаех, че на 70 хората още се сек-суват.
18
9
 
40
 
! Отговори
ДО 13 преди 5 години
ДОВЕДИ ДЪЩЕРЯ СИ ДА Й ПОКАЖА ДАЛИ МОГА ИЛИ НЕ - АЗ СЪМ НА 75
17
5
 
43
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Ми от българи какво да очакваш...квадратни уравнения ли да решават???
16
12
 
37
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Нормално за русофилите...
15
21
 
38
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Това е един от сигналите за идването на страшния Съд. В Корана пише, че с наближаването му хората ще започнат да правят секс по улиците. Аллах да благоволи краят ни да е добър, иншалла.
14
8
 
43
 
! Отговори
Гиро Урвата преди 5 години
Скалата пък кога го е обърнал на религиозен. Свещено било правенето на деца. За плебейската см.т като него е свещено. Плебсът други цели през безсмисления си, жалък животец, освен да се размножи, няма. Заложено е у свяко живо същество да си продължи гените, но това не е смисълът на живота. Осен за тези, чиито живот няма смисъл, разбира се.
13
2
 
52
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Ама вие сигурни ли сте, че са българи?? Защото аз съм сигурен, че не са......Знаете какви са!
12
3
 
54
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Колко са българи ,не знам ама явно ги бива в това ,щом и на 70 го могат ;) !!!
11
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв ли ще да е този българин, който на 70 години вдига самолета.