Борисов в Троянския манастир: Обещахме, изпълнихме!

Правителството отпусна 500 000 лв. за реставрация
Обновена: 15 авг 2018 14:56 | 15 авг 2018 14:45, Елка Василева
70

Снимка: МС

12

"Каквото обещахме миналата година, го изпълнихме. Антимовото крило е направено както трябва". Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на посещението му в Троянския манастир, съобщи правителствената пресслужба.

Премиерът разгледа древното Антимово крило, което беше ремонтирано и реставрирано с отпуснатите от правителството 500 000 лева.

"Ще продължим с повече усърдие да изграждаме и да помагаме на Светата Църква", каза още министър-председателят и честити на всички църковния празник Успение на Пресвета Богородица.

Премиерът допълни, че правителството помага и на общините, като даде пример с Троян.

"По никакъв начин не съм делил нито кметовете, нито градовете, нито гражданите", категоричен беше Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойчо , лани обеща война за да замажеш суджук гейт
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демек и оттам откраднахме полвин мильон. Никва реставрация няма.
63
1
 
7
 
! Отговори
РККА преди 5 години
То и господ не е толкоз щедър бре Боко,с толкоз пари ще дигнете черква кат Св. София у Цариграду
62
2
 
7
 
! Отговори
axa преди 5 години
като плюете БСП че е бившето БКП да не би герб да не са БКП, и те от там идват, и те са преименувано БКП,а стига с тая изтъркана песен бсп били комунистите а герб не са така ли, Като искате бсп да се извини например за македонците искайте го и от герб те са също бившa бкп, преименувани на герб.
61
0
 
8
 
! Отговори
абсурдистан преди 5 години
Селянията и простотията превзеха България !Как може тези красиви,Автентични каменни плочи да ги хвърлиш ? това е История , Култура ,Архитектура! Вижте Гърция,Испания ,Италия пазят ги като очите си - тук на *** не му било удобно !
60
2
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
Вероизповеданията са най големите собственици на имоти и земеделски земи,гори,сгради!Данъци не плащат и контролът върху търговската дейност е нула!Всяко вероизповедание е държава в държавата и за това ще има ролекси,златни ланци,скъпи лимузини
59
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банкянската Тлъстина със запретнатите ръкави, наистина идва в повече за днес.Явно усеща, че си отива и започна пак с ПР-акциите си.Но номерът за десет години доста се поизтърка.А и материалът поумня.
58
11
 
3
 
! Отговори
До 53 преди 5 години
"Средна заплата в БГ 2008 е била 600 лева = 300 евро, 2018 е 1000 лева = 500 евро. За десет години Герб увеличение от 200 евро. Това са джовните пари за германците. Бързо бягай в Германия! Много лъжеш. Герб е на власт само 6.5 г. БКП/БСП бяха10 г. За тези години, комунистите направиха минималните заплати 2000 лв. и сме им много благодарни. Въпреки това няма да гласуваме за тях.
57
13
 
5
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
"Много е мразен Премиерина,личи от коментарите." ХА-ХА-ХА!!! Коментарите???? ХА-ХА-ХА!!! Коментарите ги пишете вие, шепа тъ,пи червени ***. Сами си гласувате за тях. Всеки ден, по всяко време, по всяка тема пишете едно и също. Толкова сте прозрачни и скучни. Ами добре ви плаща баба ви Корни и трябва да си избиете парите. Всички обичат ГЕРБ и Бойко Борисов. Досега не е имало толкова добър премиер, обърнат към проблемите на всички. Толкова е деен, прави гигантско строителство навсякъде
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същият който се хвалеше колко много джамии се били построили в страната, и че това доказвало толерантност!
55
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТИКВА, КАЖИ ЗА ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР. ИЗДЪНКАДЖИЯ. НЕКАДЪРНИК
54
1
 
11
 
! Отговори
до 53 преди 5 години
Тия 500 евро са всъщност по-малко, защото не отчиташ инфлацията.
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Средна заплата в БГ 2008 е била 600 лева = 300 евро, 2018 е 1000 лева = 500 евро. За десет години Герб увеличение от 200 евро. Това са джовните пари за германците.
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приватизацията стана при Костов. СДС - стани да седна
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази кукувица Едвина Сугарева явно се бори отново за пост в чужбина! Няма как да стане плужеко! Налягай си парцалите и на полето!
50
2
 
11
 
! Отговори
До 47 преди 5 години
Не съм чул някой да е решил да се върне в България! Даже бежанците не искат да остават в тази прекрасна страна за живот. На Т2 навалицата не намалява с еднопосочните билети. Вие смотани гербери в друга реалност ли живеете? Виртуално-платена?
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова е чудесно във България, че като и казах на сестра ми, която живее в Унгария колко ми е пенсията в евро, помисли, че се шегувам.
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов да земе да си я сложи червената книжка в рамка. Да не забрам вя откъде е тръгнал. То като се казваш Герб не значи, че не си се пребоядисал. В Герб се намърдаха всички червени, които не можаха да се награбят както трябва. Сега тръгнали да плюят по червените. Ми то по-големи червени от тях няма.
47
13
 
2
 
! Отговори
В България е чудесно преди 5 години
Да, факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените оплаквачи!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки саботажите на БКП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само фалити по соц-а ама всяко българско семейство си купи апартамент и си построи вила или къща на село. Ходеше по доктори безплатно и си изучи децата безплатно. Всички без изключение ходеха на море, а някои и по два пъти. Ами айде и Борисов така да ни фалира.