Борисов към БСП: Няма да ви угаждаме с предсрочни избори!

Според премиера всеки си извадил поуки от кризата с Търговския регистър
Обновена: 21 авг 2018 20:15 | 21 авг 2018 18:15,
153
Борисов към БСП: Няма да ви угаждаме с предсрочни избори!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Премиерът Бойко Борисов настоя, че всички, които са допуснали пропуски по казуса със срива на Търговския регистър, са отстранени и препоръките са изпълнени. Така той отговори на нападките на опозицията и настояването на червените правителството да подаде оставка.

Още по темата
"Те непрестанно искат оставки. Тези, които купуваха гласове и имат повдигнати обвинения, искат оставки. Аз много пъти им правих предсрочни избори и знаете резултатите. Да им угаждаме на всеки 6 месеца да правим избори, ще е прецедент в Европа", отсече премиерът.

Той добави, че кризата с Търговския регистър ще бъде овладяна в най-кратки срокове и настоя, че от случая всеки си е извадил поуки.

"Това е диск. Скапал се е, паднал е. Много по-тежко би било, ако се случи в други системи. Това ни дойде като една добра обица на ухото и мисля, че всички сме си извели поуки и максимално бързо се прави. Дисковете новите са там, просто време не стигна, надявам се това да се направи в следващите дни", каза Борисов.

Той увери, че с проблема се занимават най-добрите специалисти и призова да не бъдат пресирани, тъй като "всяко едно избързване може да счупи системата".

По повод искането на оставката на цялото ръководство на КФН заради случая с "Олимпик", а не само на Ралица Агайн, Борисов коментира, че председателят не носи отговорност за ресорите на комисията.

Премиерът коментира и инцидента, при който бе ударена журналистка от служител на правителствения пресцентър, който днес стана ясно, че е освободен от длъжност, въпреки че се извини.

"Всичко минава през нейното волеизявление дали да приеме извинението", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
4
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Бай Хей 110 Че Боко вярно има парцел на Марс. Не си ли чул? Кирчо Добрев го каза, а на него може да се върва.
115
9
 
6
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Борисов отново удари шамар на Корнелия , а тя горката толкова се надяваше на взаимна обич.Нали така ? Така е ....
114
2
 
7
 
! Отговори
И кой ще гласува преди 5 години
За търговците на дрога от бесипе ?!
113
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно!През половин година избори!?Къде го има това?БСП като искат власт, да работят и на следващите редовни избори да спечелят.Е да ама никой не ги иска вече въпреки гафовете на ГЕРБ-аджиите.Крайно време е да пратим БСП в преизподнята!
112
2
 
11
 
! Отговори
121 преди 5 години
До АнонименТака е.Чета как забогатя Цв.Бориславова,дъщеря на човек от ДС Карагьозов и съпруга на Стефча Абаджиев,син на Иван Абаджиев от цк на бкп,настоящ съпруг на боковото Стелче...Как бяха наляти милиони в Свибанкя по време на финансова криза и прочие...
111
7
 
18
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
"Това е диск. Скапал се е, паднал е".Какво да кажеш - да се смееш ли, или да плачеш. При такава неграмотност как няма да се случват подобни кризи. И сега, какво да каже Бойко - пак опозицията му е виновна.А за политическата отговорност мълчи като комунист на разпит. Все пак е бивш член на БКП - знае какво се очаква от него.
110
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вечността!
109
6
 
14
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Валери А така значи твоят род са от предателското котило избило над 400 хиляди инакомислещи хора от 1923 година до 1944 година .Ти трябва да си благодарен на комунистите че са били много жалостиви като са оставили живи твоят предателски род .Иначе сега ти нямаше да пишеш тук .а това което казвам аз е истината ,ама на теб трансджендъра не ти отърва .И друг път се научи да използваш истински факти а не либерални лъжи и измислици защото няма кой да ти вярва на болният ти мозък.
108
8
 
20
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Винету Забрави за инстабулскта конфвенция за 25 те милиарда лева заеми за калпавите магистрали дето след година използване им правят капитални ремонти .ЗАбрави да кажеш за прогонените над 2 милиона Българи и за геноцида на старите ни хора извършван от *** и още и още забрави да кажеш какво са направили ГЕРБ За България .Да не говорим за кум гейт ,за суджуг гейт за убийствата и палежите на техните хора и за обезлюдената ни България .
107
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааааа, не така 13. Ако става въпрос за птичи мозък, у ГЕРБ с лопата да ги ринеш. Начело със Слънцето.
106
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е толкова гениално ***, че не трябва да се затрива в една плюнка България. На него му уйдисва само Нобелова награда по простотия. Затова да си го земе оня с лумбагото и току виж го изместил един ден.
105
1
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Много работят другарите от двете гоолеми крила на БКП,неуморно дори,от сутрин до здрач,от милион до милиард...
104
6
 
9
 
! Отговори
Бай Хей преди 5 години
До айде, марш. Просто прочети коментара на читател. Иначе такива като теб дето дрънкат врели-некипели без никакви доказателства наистина трябва да ги съдят за клевета. Що не написа, че Боко има и парцел на Марс.
103
18
 
7
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До досадния скрит зад анонимност. Имам достатъчни култура, но тя не е за такива като теб. И не се прави на интересен - ти винаги си гласувал за червената банда. И не е вярно, че НИЩО не се прави, просто не е вярно; не е вярно, че се краде безогледно - това го правят БСП; а обидите са, защото си ЛЪЖЕЦ. Ако беше поне малко обективен, нямаше да ги получиш.
102
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
национал-комунистите от Бсп са зажаднели за нови грабежи и безчинства из страната.
101
18
 
10
 
! Отговори
Нинова БСП упадък преди 5 години
Неуспехите на Нинова са видими:1. Тези протести с ТЕЛК доведоха до преосмисляне на равилата. В резултат корумпираните доктори ще има да мине време докато разработят нови канали за доене на държавата. ТЕЛК получателите така и така гласуват за БСП, така че е по-вероятно да загуби гласове вместо да спечели.2. Същото важи за тарикатите с ефтина гражданска. Всъщност те са я направили с ясното съзнание че купуват ележка за да не ги глобяват от КАТ.
100
15
 
10
 
! Отговори
въпрос на време преди 5 години
Сега Нинова се разграничи от Бенчо, но скоро и партията ще се разграничи от Нинова.
99
24
 
10
 
! Отговори
БСП загуби! преди 5 години
БСП са притиснати от факта че не успяха да възпрепятстват успехите на България които се случиха по време на управлението на Бойко Борисов.
98
15
 
9
 
! Отговори
читател преди 5 години
Една от поправките в закона трябва да включва лишаване от свобода за безпочвени обвинения. Тук в сайта непрекъснато се говори за кражби, но не са внесени в прокуратурата обвинения. Стана навик на *** Нинова да ръси обвинения без дори да се прикрие зад някакви факти.Борбата с БСП заразата трябва да се води със законни средства.
97
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винету, не е зле да почнеш да се държиш възпитано. Ама май много искам от герберски ***.Такива като тебе с ниска култура ме карат да гласувам за БСП.НЕ СТИГА, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ, НЕ СТИГА, ЧЕ СЕ КРАДЕ БЕЗОБРАЗНО, АМИ И ВСЕКИ КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ БИВА ОБИЖДАН, само защото не се възхищава на Борисов.