Борисов към БСП: Няма да ви угаждаме с предсрочни избори!

Според премиера всеки си извадил поуки от кризата с Търговския регистър
Обновена: 21 авг 2018 20:15 | 21 авг 2018 18:15,
153
Борисов към БСП: Няма да ви угаждаме с предсрочни избори!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Премиерът Бойко Борисов настоя, че всички, които са допуснали пропуски по казуса със срива на Търговския регистър, са отстранени и препоръките са изпълнени. Така той отговори на нападките на опозицията и настояването на червените правителството да подаде оставка.

Още по темата
"Те непрестанно искат оставки. Тези, които купуваха гласове и имат повдигнати обвинения, искат оставки. Аз много пъти им правих предсрочни избори и знаете резултатите. Да им угаждаме на всеки 6 месеца да правим избори, ще е прецедент в Европа", отсече премиерът.

Той добави, че кризата с Търговския регистър ще бъде овладяна в най-кратки срокове и настоя, че от случая всеки си е извадил поуки.

"Това е диск. Скапал се е, паднал е. Много по-тежко би било, ако се случи в други системи. Това ни дойде като една добра обица на ухото и мисля, че всички сме си извели поуки и максимално бързо се прави. Дисковете новите са там, просто време не стигна, надявам се това да се направи в следващите дни", каза Борисов.

Той увери, че с проблема се занимават най-добрите специалисти и призова да не бъдат пресирани, тъй като "всяко едно избързване може да счупи системата".

По повод искането на оставката на цялото ръководство на КФН заради случая с "Олимпик", а не само на Ралица Агайн, Борисов коментира, че председателят не носи отговорност за ресорите на комисията.

Премиерът коментира и инцидента, при който бе ударена журналистка от служител на правителствения пресцентър, който днес стана ясно, че е освободен от длъжност, въпреки че се извини.

"Всичко минава през нейното волеизявление дали да приеме извинението", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
11
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
До 74 бесепарски анонимник. Е, на теб като озлобен и завистлив позитанец сигурно ти се иска да е така, но това "чудо вище" е бил главен секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер. Дали е случайно? Ти колко процента от това си постигнал в жалкия си живот, та си тръгнал да даваш оценка? И колко други в България са имали такава кариера, а?
75
2
 
7
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Валери *** *** си ти ,знам как се пише с й кратко и буквата Всеки допуска технически грешки А за купуването на гласове ти ми дай факти че Герб не купуват гласове .Аз лично съм потърпевш как се опитаха срещу двадесет лева да ме купят да гласувам за ГЕРБ .Познавам и стари хора на който предлагаха и по 50 лева ,а на *** вечерта преди края на изборите мизата се вдигна на сто лева .И това са истински факти а не твоите лъжи тъпанарино смотан .
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Господин никой. Та този текст на Буров за кое време се отнася? Някак си много плоско е да го натрапваш на сегашните чиновници, ако според винаги са били такива. Уточнявай ги тези работи, че иначе излиза манипулация.
73
1
 
5
 
! Отговори
Болдозер преди 5 години
Тоя с желтия трактор да влиза в парламента!
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боче-ееееййй, пак ще те тричат! За нищо не носят отговорност и се забавляват се теб!
71
1
 
7
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
Откъс от книгата срещи с Буров на Михайл Памукчиев Чиновникът има особена психика г-н Памукчиев .Той по принцип елентяй,нагаждач,мижитурка ,*** и подлец.Той като поробен човек като командван човек е нула като личност. А като началник усвоява всичко ниско и лошо.Пие му се ,краде му се ,лъже му се унижава подчинените сди.Има чиновници който не дават на другите около тях да дишат . Как ще ги превъзпитате тези *** Как ?
70
11
 
2
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До господин никой. Щом са много се пише кои, а не кой, да та *** в неграмотния бесепар. А ти наистина си господин никой и твоят коментар не хваща дикиш. Щото досега официално за далавери при изборите са хванати само хора на БСП и ДПС - другото са приказки от хиляда и една нощ.
69
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом такова чудо вище е еманацията на нацията,да ви...и у нацията!!!
68
1
 
6
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До безпардонен. ИМА ТАКЪВ - БЕНЧ0 БЕНЧЕВ.
67
6
 
7
 
! Отговори
безпардонен преди 5 години
Аз като се сетя за Жан, предпочитам начело на БСП да не е честен и беден човек, образован, говорещ английски и арабски, а крупен приватизатор, милиардер и доказан престъпник! Само такъв може да изведе Балгария напред и срази тиквите от Греб!
66
16
 
3
 
! Отговори
Ману Чао преди 5 години
Влизам днес в мола и там пускат тихо приятна музика за настроение и разпускане на кесиите.И изведнъж - Белла, чао! Един чичка с червена шапка взе да си тананника на опашката пред касата и ми стана ясно, че щом в уважаваната верига магазини пускат такъв комунизаъм, работата е сериозна!
65
2
 
15
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До безпартиен Сърди се не на Жан Виденов ,а на дъртата *** международният престъпник Сорос който направи цветната революция тогава .Защото Виденов не искаше да се продават държавните предприятия на либералните бандюги от европедалската европа и миризливата кравария .и по този начин събориха Виденов с *** средства .Но те кога либерал фашистките олигарси са действали по легален начин . Където са минали те само разруха в тези държави .
64
18
 
5
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
Докато съм жив никога няма да забравя Жан Виденов.При него получавах под 4 долара на месец заплата.За сравнение издръжката на лагерник в Освиенцим е струвала 18.Та от БСП имам по голям страх отколкото евреите от Адолф Хитлер.Ако ще и марсианци да дойдат на власт само не и БСП.
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Нинджи! Раздига ги от плажовете! Ха - ха - ха*ха * ха!
62
6
 
21
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
Ето кой гласуват за ГЕРБ 400 хиляди крадливи държавни чиновници с техните семейства ,200 хиляди *** и още 200 хиляди купени гласове .
61
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Усещааааа..... , усеща на къде духа вятърът.
60
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И дума не даде да се каже.За любимата му Цецка! -:) Тоест за оставката и! Наглост братче та думи немаме вече! Бай Тошо не беше толкова нагъл! Тоя на кой се е метнал не знам! Някой ден Все ще падне от власт! Ще доживеем и това да видим!
59
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
до ананимен 21Тиква е от женски род. Продължаваш да убиждаш Корни. За това ли ти плащам бе тюф лек.
58
2
 
7
 
! Отговори
СТРЪНДЖАТА преди 5 години
Защо цензурирате думата - Т.Ъ.П. ? .... имах предвид т.ъ.п ъгъл ??????????
57
1
 
10
 
! Отговори
СТРЪНДЖАТА преди 5 години
***.... По-***.... Най-*** = СТРЪНДЖАТА.... ФАКТ.....