Шефът на БНР и диригентката на радиохора постигнаха съгласие

Караманова ще води децата на детски лагер, решиха на срещата
22 авг 2018 20:10,
19
Шефът на БНР и диригентката на радиохора постигнаха съгласие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Генералният директор на БНР Александър Велев постигна съгласие с диригентката на Детския радиохор Венеция Караманова.

Още по темата


Това е станало на среща с група родители, която се е провела в сградата на националното радио.

Детски лагер ще има, г-жа Караманова ще води Детския радиохор, бе решено на срещата.

Творческата ваканция на радиодецата в с. Кранево е от 26 август до 06 септември.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една работничка е завод не би изкарала и до 50.Смс тая Венеция ли е, Лълрдция ли е, спокойно може да изкара и до 100.Ами то това работа ли е. Помахаш Помахаш с пръчката и след това ядене и пиене на корем.При това на държавни разноски.
11
1
 
1
 
! Отговори
na raba преди 5 години
ne vijdam zortuka sum sus boroznaesh cheBNR e moq otbor
10
8
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
До 6 до 4Музикантите са най големите келипирчии и където и да идат се очакват безплатни кюфтаци и скара. Другото са подробности музика изкуство и т.н .Има ли в това хорче дете от Рудозем, Мадан , Белоградчик ? Или кюфтетата са само за софийски инфантилчета
9
6
 
6
 
! Отговори
Влади преди 5 години
Е, затова ли ненужния хор(експоатация на деца и т.н.), руча жабетата - баба им Венеция да иде на лагер в Кранево?Утре и аз да ида да протестирам под прозорците на Бойко, че имам шкембе или тревата е зелена, той удовлетворява всички, само да го преизберат!*** драмата с някави малки пикли, избрани от бабата с връзки за хора, цялата държава се занимава с глупости!
8
1
 
10
 
! Отговори
Пенсионна реформа преди 5 години
Децата и техните родители, които поддържат 67-годишната Венеция следва да се пенсионират най-рано на 69 години. Желанието да се работи след пенсионната възраст за жени над 61 години доказва, че тези като Венеция не са се амортизирали, а правителството може да вдига пенсионната възраст до 75 години за да угоди на тези певци под прозорците на генерал-лейтенант доктор Бойко Борисов.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази дипигентка преди 4-5 години е навършила пределна възраст за пенсия, оставили са я, а сега има нахалството да подстрекава децата, за да я държат още. Докога ? Докато вземе да се изпуска на сцената ли? Срамота.
6
6
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Тъй като явно НИКОГА не си се докосвал до Изкуството и Музиката, безсмослено е да ти отговарям..
5
6
 
3
 
! Отговори
До номер преди 5 години
Хубаво добри са, но не виждам какво общо има правителството с това , защото някой си шеф на радиото е решил да разкара диригентката. Преди време други музиканти протестираха на същото място, за по голями заплати, хубаво, но да се наливат пари в нещо, което не носи печалба, е безмислено. Ходил съм на концерти в радиото на същите тия музиканти, еми само пенсионери имаше, които си запълват времето с безплатните концерти
4
6
 
8
 
! Отговори
До 1 и 2 и 3 преди 5 години
И какво по-точно правят за държавата тези деца? Освен да взимат безплатни уроци по солфеж? И да ходят на летен лагер да си развиват дробчетата за държавна сметка? Некадърни връзкарчета, от които нищо няма да излезне, но ще попеят известно време по селца и седянки да се забавляват. Не нанасят голяма щета на бюджета. Евтинко е, но пък на аванта. На мама и тати гащничетата убави
3
6
 
6
 
! Отговори
1,2,3 преди 5 години
Глупаците долу 1,2,3... *** коментари, представа нямате какво правят тези деца!! Правят много повече за България отколкото политици и глу-паци като вас!!
2
5
 
7
 
! Отговори
О соле миоооо преди 5 години
Ние сме самоуки певци (оперни) и сме най-добрите в нашата местна кръчма. Диригент ни е бармана. Искаме на море! От утре сме под прозорците на когото кажете, само да ни прати на море в творческа командировка, без жените и децата!
1
2
 
12
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Йеее, цялата държава се занимава с детския летен лагер в село Кранево и кой ще го води! За такова изпълнение би трябвало и наказани да има, че правят от мухата слон и изтипосват някакви дечурлига на 30 градуса да пеят пред МС