Бащата на президента за удара с триколка: Нелеп инцидент!

Георги Радев нито го прикривал, нито казал на сина си
Обновена: 26 авг 2018 13:55 | 26 авг 2018 13:45, Камелия Цветанова
303
Бащата на президента за удара с триколка: Нелеп инцидент!
Снимка: Кадър Нова тв

Бащата на президента Румен Радев с първи коментар за инцидента, при който се сблъска с триколка в Харманли.

Георги Радев твърди, че по никакъв начин семейството не се е опитвало да прикрие инцидента.

Още по темата
Катастрофата става на кръгово кръстовище в града. колата на Георги и Станка Радеви се удря в триколка.

"Един нелеп инцидент. Те и полицаите казват така. Нелеп инцидент, при който няма убит човек. Не чувствам вина", каза Георги Радев пред Нова тв.

"Въобще не я видяхме. Триколката просто връхлетя в нас", каза съпругата му.

Акт е написан на мъжа с триколката, а за инцидента се разбра девет дни по-късно.

Затова и МВР, и прокуратурата започнаха разследване.

Взета е проба за алкохол и наркотици на Георги Радев. Отрицателни са.

Родителите не казали за инцидента на сина си. Той разбрал два дни по-късно.

Пострадалият Стефан Тодоров няма претенции към семейство Радеви.

"Ще останем приятели с него, това да ви кажа. Просто не искам нищо повече", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Инвалидната количка на пострадалия не е никаква инвалидна количка, а е МПС от категория L2e съгласно чл. 149. ал. 1 и подлежи на регистрация в КАТ.
271
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Остановка било. Ку кууу! Алооо! Пенсиите, идвайте, че ми писна да обикалям в кръг. Ше земе да ме УДАРИ НЕКОЙ ДРУГ
270
0
 
11
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Цялата им власт смърди. Ето какво ни чака ако дойдат на власт. Корупция и произвол.
269
0
 
15
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Нелеп е. Ама го скриха. И не те е срам. Дъртак безсрамен.
268
0
 
18
 
! Отговори
До 273 преди 5 години
"И да обявим война на Русия, нали?" Каква война с Русия бълнуваш? Хората коментират, че всичко с президента и вината на баща му се прикрива. Веднага търсят връзки другарите. Нали така са свикнали. Наказват невинния човек. Безсрамници. Ако Радев беше мъж на място нещата щяха да се случат по друг начин. Но всички знаем що за стока е. Ако се беше случило с бащата на някой от ГЕРБ, щяхте да вдигнете революция.
267
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нагли комунисти...
266
1
 
17
 
! Отговори
службите трябва да преди 5 години
Той президента не че имаше кой знае какъв авторитет пред народа, ама тази случка показва от какво коляно е израсъл.Между другото. Какъв е бил баща му?Много хубав мерцедес кара. Има ли някакъв биздес? Едва ли е от пенсията.Добре е данъчните да проверят доходите му.
265
0
 
20
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
Тролчета платени с червено подплатени:))))))))))))).Малко закона прочетете.Ако беше лидер от ГЕРБ. До сега щяхте да свикате парламента и да искате оставките.Наглост е да не знаете ЗАКОНА за движенис по пътната мрежа.1 с предимство е триколката 2,Няма други коли както лъже бащата и майката на президента.3.оказвасе 1 помощ на пострадалият4. Контролиният орган съставя акт веднага на място на ВИНОВНИЯТ. 5. До тук са нарушени много точки от закона .Къде е Цацаров да се самосези
264
0
 
24
 
! Отговори
Колко е жалък само! преди 5 години
Вместо да си плати глобата и да се извини на човека, и после да отиде му *** мерцедеса.Не бил правил опит да прикрие инцидента?А как лидера на БСП се озовава на място само минути след случката?Защо пишат акт на човека с инвалидната количка?
263
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига атаки срещу президент и баща му-стария пенсионер, коийто няма още много живот!!!Или искате да върнете някой *** и карикатура за президент като Роската Плевнелиев.И да обявим война на Русия, нали?Това ли искате, маолумни демократи..............нямате грам мозък в тъпите си тикви!!!
262
3
 
20
 
! Отговори
явно червен велможа преди 5 години
Гледах клипа. Добре поддържано кръгово движение. Отлична видимост. Няма основание за претенции към държавата. Просто един самозабравил се пенсионер, който вместо да слезе и да окаже помощ, стои в колата и чака да дойде някой да оправи батака.Пристигналите полицаи знаят с кого си имат работа защото не проверяват документи, протоколи и т.н. както постъпват с простолюдието.
261
3
 
20
 
! Отговори
бабини деветини преди 5 години
Румен Радев и друг път е демонстрирал незачитане на закона.Нека си спомним среднощнато гонка на Деси Радева.После се оказа че полицаите са виновни че не са знаели номера на колата на Деси Радева и са се объркали. Сега, този пенсионер навлякъл овча шуба се прави на ни лук ял, ни лук мирисал обаче на записа се вижда че не излиза да помогне на човека, а скоро след това идва представителя на БСП.
260
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е постановка,да се удари по Радев и се държи в зависимост от Б и ц.И Радев наивника се е вързал.Но никой не може да отговаря за действията на някой друг,така че Радев е чист,каквито и постановки да му разиграват с този случай.да вземе записите и да ги проверчт колко са достоверни,а БСП да свикат конференция по сигурността.
259
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя дъртак лъже......инвалидната количка връхлетяла върху мерцедеса му ?!?!Не искал да прикрие случая но веднага местните велможи на БСП се явили на място.Разбира се полицията съставила акт на ........инвалидната количка!!!!!!!!!!!!!!!Тъжна и жалка родна история.
258
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така и ножа влиза в гърба и благодарността остава!Точно това е престъпната архитектура на държавата. Тази, която никога не казва цялата истина! Архитектура, поддържана от престъпници и зависими.Именно тази, която съкрушава милиони човешки съдби"Николай Марков...........герберите наистина прекалиха,да се подиграват дори с генерал-натовец
257
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ако другарят Радев е повярвал, че няма да му бъде забит нож в гърба, означава, че е наивник!Толкова простодушен тип, че продължава да не осъзнава къде се намира и какво се случва. Нито кой и накъде движи процесите. На практика, президента е вече длъжник, при това на този, срещу когото се легитимира политически.А зависимите кукли са безгласни!От кого е изтекла информацията за медиите? Разбира се от самия премиер, само им е заповядал да е след седмица.Така и ножа влиза в гърба и благодарн
256
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Току-що видях и втория запис и си промених мнението,човека наистина е блъснат,има и две огъвания на самата ламарина на колата и то доста огънато.Президента не може да отговаря за постъпките на баща си,но нека този случай се приключи според закона,без ничие влияние.
255
0
 
5
 
! Отговори
филм Майор преди 5 години
Препоръчвам на дядото и на сина му да гледат руския филм Майор / Майорът (2013).И на всички честни хора в БългарияВ ролите : Денис Шведов, Ирина Низина, Юрий Быков, Дмитрий Куличков, КириллПолухин, Борис Невзоров, Илья Исаев, Владислав Толдыков, Евгений Кочетков, ПавелБасов ..Той е точно по случая.
254
3
 
19
 
! Отговори
защо преди 5 години
Аз му вярвам на дядото че не искал да тревожи сина си.Вървам му че не е искал да блъсне човека.Проблема е че не слиза от колата да види пострадалия, а се обажда по телефона и идва човек от БСП та замете случая.Освен това дядото е отнел предимство и е виновен.Просто човешкия живот е свещен и не е дадено на шофьора било с москвич или мерцедес да блъска човека.И възниква въпроса, как дядо на 81 години сиреч пенсионер от 20 години има пари да кара такъв мерцедес. Това е въпрос който иска отгово
253
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудовищно неморално е да се опитваш да покриеш трагедията - смър - т-та на 15 човека - станала в резултат на престъпна безотговорност и корупционни практики - с един банален пътен инцидент. Това се нарича отклоняване на вниманието. И е чиста проба манипулация - заблуда с користни цели. А Босия си отива... Тихо и кротко, както си отиват и повечето българи.Несравними са пораженията, несравними!