Бащата на президента за удара с триколка: Нелеп инцидент!

Георги Радев нито го прикривал, нито казал на сина си
Обновена: 26 авг 2018 13:55 | 26 авг 2018 13:45, Камелия Цветанова
303
Бащата на президента за удара с триколка: Нелеп инцидент!
Снимка: Кадър Нова тв

Бащата на президента Румен Радев с първи коментар за инцидента, при който се сблъска с триколка в Харманли.

Георги Радев твърди, че по никакъв начин семейството не се е опитвало да прикрие инцидента.

Още по темата
Катастрофата става на кръгово кръстовище в града. колата на Георги и Станка Радеви се удря в триколка.

"Един нелеп инцидент. Те и полицаите казват така. Нелеп инцидент, при който няма убит човек. Не чувствам вина", каза Георги Радев пред Нова тв.

"Въобще не я видяхме. Триколката просто връхлетя в нас", каза съпругата му.

Акт е написан на мъжа с триколката, а за инцидента се разбра девет дни по-късно.

Затова и МВР, и прокуратурата започнаха разследване.

Взета е проба за алкохол и наркотици на Георги Радев. Отрицателни са.

Родителите не казали за инцидента на сина си. Той разбрал два дни по-късно.

Пострадалият Стефан Тодоров няма претенции към семейство Радеви.

"Ще останем приятели с него, това да ви кажа. Просто не искам нищо повече", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
5
 
26
 
! Отговори
До 251 - морал??? преди 5 години
Аферата на генерала с любовницата му. Амбициозната любима на генерала отдавна изместила законната му съпруга. След като я назначава за пиар, тя започва да коли и беси. В армията я знаят като генерал Деси.Отначало заема само щат във финансовия отдел. После съвместява и длъжността шеф на пресцентъра. Нарушавайки устава на армията, Румен Радев е наказан. От левицата не са подозирали, че хвърляйки кандидат президента си в предизборна битка ще лъснат тайни от скандалния му любовен живот и афери.
251
26
 
5
 
! Отговори
sdsd преди 5 години
малко повече да внимава дядото, браво на президента....да взимат властта с корнелия, че не го издържам тоя Б.Б. вече...
250
22
 
3
 
! Отговори
sdsd преди 5 години
такива с триколки по пътя са само за бутане...какво превозно средство е тва че да ми се вози по пътя....Браво на президента !
249
2
 
13
 
! Отговори
Ааа преди 5 години
Класическо отнемане на предимство, случват се десетки всеки ден. Лошото е, когато има велосипед, защото се мре много лесно. Добре че се е разминало.
248
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един банален инцидент на пътя. Без жертви, без щети... И след 10 дни - шум до небесата. Гърмят всички сайтчета, добиваш усещането, че са се срутили едновременно всички виадукти в България или, че чума е изтръшкала всичко, що мърда в тази държава. А Николай Колев - Босия си отива в оглушителна тишина...
247
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Триколката е еквивалентна на велосипед, а той си е равноправно ППС. И селския мерцедесчия е трябвало да му даде предимство. Само че той е блял, а после е стоял като п-тка, заключен в колата. И се обадил на познат в МВР.
246
1
 
9
 
! Отговори
явр преди 5 години
остава и да има претенции...
245
3
 
21
 
! Отговори
нн преди 5 години
Нелепа случайност. Нелепа случайност е че си на 81 години и караш без се замислиш, ставаш ли? Няма лошо. Всеки иска да се прави на момък, но всичко е до време. Живей си, но всеки месец на проверка ако караш, какво като си баща на Президента? Всички на контрол. Пенсионера, днеска е добре, утре може да не е, я кръвно, я удар, я схащания, я глава, я кръс, я коляно, я става, да продължавам ли? Само зверси контрол и толкова, който става да кара, да кара, който не става у дома.
244
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите нямат работа и препитание,ОХ АМАН БЕ КОЛКОТО И ДА ГО ПОВТАРЯТЕ КРЕМИКОВЦИ И ПОДОБНИ НЕМА ДА ВЪЗКРЪСНАТ,СЛАВА БОГ/К/У!Щом тоя само е направил опит ама не е убил И ЩОМ Е НА ГАДЕВ ТАТКО ДА СЕ ТРАЕ,де гиди червени кра/сти.
243
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя луд ли е бре? Нелеп инцидент. Триколката беше в кръговото с предимство. Този навлезе без да го отчете, дори го връхлетял изневиделица. Акта естествено за другия, виновен без нищо!Да му се прибере книжката на този! На 80г е направо опасен, както и всички на тази възраст
242
3
 
30
 
! Отговори
До Правилното? преди 5 години
Прости правила - колко да са прости? Радеви отдавна са доказали, че не са сложни
241
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И шуменето около този тривиален инцидент на пътя с цел да кепазят Президента и на фона на ТРАТЕДИЯТА предизвикана от корупционнен "ремонт" на пътя е цинизъм!Герберастите освен липса на мозък, имат огромна липса на морал!"Абсолютно точно! Но същото се отнася, в пълна сила и за огромно съжаление, и за т.н. медии ...
240
7
 
4
 
! Отговори
do 164 преди 5 години
що бре, тия 30г кат ядат малко ли са, ама преди имаше и за нас нали,гладни жадни и бездомни не сме ходили, а тия сега крадат от нас, искат последната риза да свалят от гърба ни. И да те светна, сегашните са децата, внуците, охранители, слуги на предишните, същите са, смени се замо за нас че станахме по-бедни, а те още по-богати.И не, няма да пуснат кокала, предвидили са и с р'еволюция и п'реврат и в'ъоръжено в'ъстание да не може да ги махнеш, та гледам за 30г си си останал и ***, те на герб такива им трябват.
239
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ББ е виновен!Радев е невинен!
238
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте писали глупости,това е умишлено направено,вижда се на видеото,ако го гледате на забавен каданс,ще видите,че моторетката се засилва към колата и на сантиметри преди да се блъсне в колата,водача извърта обратно и на задни гуми моторетката,след което пада настрани.Изобщо не докосва колата.Въпроса е кой е направил сценария?И защо?
237
3
 
30
 
! Отговори
Правилното? преди 5 години
1. Триколката (дали е правомерно движението й по шосето?) вече е навлязла в кръговото и е с предимство. 2. Дядото, който се включва в кръговото, е длъжен да изчака, независимо какво е превозното средство, което вижда да се движи отляво и, което е с предимство.3. Дядото не се е огледал и е тръгнал директно да се включва - това е грешката му. 4. Триколката вече е с някаква скорост, дядото й пресича пътя и тя се блъска странично в колата. 5. Толкова са прости правилата да се движиш в кръгово
236
17
 
10
 
! Отговори
дедо на 95 г преди 5 години
Е, герберски трашове няма как да направите от мухата слон с тази *** история!
235
13
 
10
 
! Отговори
ШМАТКА преди 5 години
Ей,ето го най-големия престъпник и виновник за това че България изчезва,че българите нямат работа и препитание, че стават все по-болни и необразовани ! А оня дембелин дето седи в креслото на гл прокурор се прави вечно на ***! Бах ти и герберската наглост и серсемлик!
234
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТцтжПърво: какво търси инвалидна количка в центъра на кръгово движение (т.е. плътно ВЛЯВО!) след като по правилник трябва да е на тротоара или в краен случай ПЛЪТНО ВДЯСНО!Второ: историята става популярна защото тя дава храна на много инсекти от ГЕРБ за пореден път да се заядат с президента понеже не им играе по свирката (да не споменавам като кого).Трето: не е много ясно на кого Васил Божков е по-голям приятел.И четвърто: злобата никого не е довела до добро. Дано го разбереш!
233
2
 
6
 
! Отговори
Да добавя преди 5 години
До Сократис 241 Ти самия казваш че ел. колички осигуряват по пълноценен начин на живот.Добре , но как да стане като се движат само по велоалеи.Инвалида не е тръгнал да се вози , а да свърши някакво работа.Идеята ти не е добра.По пътищата инвалидите се движат в ляво срещу движението за по голяма сигурност , така както трябва да се движат и пешоходците, когато няма тротоар.Не знам дали итв. колички са водят МПС , за да се пише акт на инвалида.