Бащата на президента за удара с триколка: Нелеп инцидент!

Георги Радев нито го прикривал, нито казал на сина си
Обновена: 26 авг 2018 13:55 | 26 авг 2018 13:45, Камелия Цветанова
303
Бащата на президента за удара с триколка: Нелеп инцидент!
Снимка: Кадър Нова тв

Бащата на президента Румен Радев с първи коментар за инцидента, при който се сблъска с триколка в Харманли.

Георги Радев твърди, че по никакъв начин семейството не се е опитвало да прикрие инцидента.

Още по темата
Катастрофата става на кръгово кръстовище в града. колата на Георги и Станка Радеви се удря в триколка.

"Един нелеп инцидент. Те и полицаите казват така. Нелеп инцидент, при който няма убит човек. Не чувствам вина", каза Георги Радев пред Нова тв.

"Въобще не я видяхме. Триколката просто връхлетя в нас", каза съпругата му.

Акт е написан на мъжа с триколката, а за инцидента се разбра девет дни по-късно.

Затова и МВР, и прокуратурата започнаха разследване.

Взета е проба за алкохол и наркотици на Георги Радев. Отрицателни са.

Родителите не казали за инцидента на сина си. Той разбрал два дни по-късно.

Пострадалият Стефан Тодоров няма претенции към семейство Радеви.

"Ще останем приятели с него, това да ви кажа. Просто не искам нищо повече", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
2
 
! Отговори
5x100 преди 5 години
v rbg vsichki mnogo barzat... i ti kazvat nonstop chakai malko...pone po 100 pati na den...
191
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няколко въпроса към разбирачите,гербаджии : 1.Какво е "прикрит" инцидент? Нераздухан по Нова и БТВ ? Посочете подобни инциденти,неприкрити,десетки на брой всеки ден,за които сте осведомени. 2. КОЙ,как и защо предостави на медиите запис от пътната камера."Случайно"? Има ли право? 3.За КОЙ друг лек пътен инцидент Цацаров се е сезирал и е назначил спешно прокурорска проверка? За Московски даже и не питам,а пък и сега квакащите "будни"медии мълчат. Президентът ви е трън в петата. Смешен плач !
190
5
 
4
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Според мен на кръстовище с кръгово движение предимство има водача, който пръв е навлязъл в кръговото движение!!!От камерата се вижда , че триколката е в зоната на кръговото движение!!!Няма закон, който да забранява моторизирани инвалидни триколки да карат по плътното платно!!!Началника на КАТ в Харманли ,трябва да си подаде оставката ,и МВР да се извини на инвалида!!! Агент Уейни Маккалистър!ЦРУ!!!
189
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 188 На видеото се вижда , че никой не бяга , а двамата си говорят даже , докато чакат КАТ .На теб ти е избягал акъла някъде.
188
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Триколката връхлетя в нас". - е казала жената и й вярвам, защото всеки шофьор знае, че има една "МЪРТВА ТОЧКА НА ВИДИМОСТ" - това са зони около превозното средство, които шофьорът не може да види, като гледа през прозорците или в обикновени огледала. Това е и причината, поради която превозни средства и велосипедисти изчезват за секунди от погледа ви и не могат да бъдат видени в огледалото за обратно виждане. Тези секунди обаче понякога могат да преобърнат живота ви. Хубаво е че никой не е постр
187
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-новото за катастрофата с автобуса е, че ремонтът на пътя не е изпълнен по проект, не е сложен качествен асфалт и Цацаров поръча да се представят всички документи по въпроса.Там е причината.И фирмата е ясна, тя получава всички поръчки за ремонт на пътища и не е близка до ГЕРБ, а е част от ГЕРБ.
186
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен180 Естествено,че ще говори само хубави работи за бащата на Радев,комунистите като те сплашат и майчиното мляко ще отречеш.Че и пари,като ти обещаят,работата опечена.Сякаш сме 1970.
185
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цаца , а проверка за Живко Живков кога, или на герберасти проверки не правим? Пък и той човека само леко е бил надрусан докато осакатява хора по улиците, можем да му простим ?!?! Проверки само за неудобните на баце. Цацаров трябва да бъде линчуван публично за назидание на следващите!
184
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагшец е този инвалид! Нямал претенции...а кой ще плати за ремонта на Мерцедеса на човечеца? А?
183
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе , а какво стана с детеубиец с Москов , който уби собственото си дете , воден от чувството за надменност и безнаказанност, така типично за герберския " елит"
182
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен181 Ах,каква триколка само,удря горкият мерцедес,сякаш той е от картон?!Тази триколка е като една ракета,да му се не види,макар?Само че,защо тя пада,а старецът и мерцедеса бягат от произшествието,за цели 9 дена.
181
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Акт е написан на мъжа с триколката ..."---Цацата, дето вчера "разпореди" (като Боко Тиквин) проверка на случая с бай Георги,ДА НАПРАВИ КОМЕНТАР!!
180
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДоистКато те гледам, ясно ми е какви са гените на твоите родители.Пък и вземи да се научиш на правопис.
179
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друга разлика е, че герберастите карат надрусани и пияни, носейки в багажника кила за продан, а на бащата на Радев всички проби са му отрицателни.По- добре да не споменавам охранителите на Банкинския как карат по пътищата и какви изцъклени погледи имат все едно са от 1 седмица на синтетика! ГЕРБ се опитват да вменяват собствените си методи на конкуренцията, но не им се получава!
178
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен182 Тогава,пощурелите старци с мерцедеси,няма да има кого да блъскат на пътя.
177
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пред закона есички са равни! Но не и унас.Скрито-покритоПито-платеноМинало-свършено и т.н. и т.н
176
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много злоба, з-авист и омраза има в българина. Затова българинът се разболява на 30 години, остарява на 40 и умира млад зелен.Злобата и завистта изяждат отвътре човека.А иначе казват, че били християни, българите. Дали знаят какво значи това?
175
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимките и видеото съвсем ясно се вижда , че триколката удря автомобила странично в шофьорската врата, така , че герберасите да си гледат работата.Даже евала на шофьора, на 81 години , но е запазил рефлекса си и е предотвратил по- тежък инцидент.
174
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разликата между президента и герберастите, е че когато бащата на президента участва в ПТП по чужда вина, остава в добри отношения с човека отсреща, дотам че "жертвата" инвавлид сам говори само хубаво за човека. От друга страна герберски тарикати "наши хора" избиват цивилни под път и над път, там наистина настава медийно затъмнение и ако се опиташ да направиш нещо по въпроса ситуацията става по-лоша за теб. Герб - чумата на модерна България. Съд за агент Буда - Бойко МЕтодиев Борисов- шофьор на Т
173
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подозирам, че сега някои хора си ядат ноктите от яд заради катастрофата вчера на Своге, защото май идеята беше тази глупотевина с бащата на Радев да се върти из медиите следващата седмица в отчаян опит да съборят рейтинга на президента. Сега уви Господ ги наказа и цяла седмица че и цял месец ще се върти темата за калпавите магистрали ...