Търсят се 250 пожарникари, спасители, водолази

Кандидатстването за вакантните места е до края на месеца
53
Търсят се 250 пожарникари, спасители, водолази
Снимка: Булфото, архив

Продължава набирането на кандидати за 250 вакантни длъжности за пожарникари. Срокът за подаване на документи в 21 регионални дирекции на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" изтича на 31 август, съобщиха от МВР.

За пожарните служби в седем области - в Габрово, Плевен, Пловдив, Силистра, Смолян и Търговище, срокът за приемане на документи е 10 септември.

Обявеният конкурс е за 250 свободни длъжности за пожарникари, водачи на специални автомобили, спасители и водолази в службите в цялата страна.

Общите изисквания към кандидатите са да притежават само българско гражданство, да не са осъждани за умишлени престъпления, да отговарят на изискванията за физическа и психологична годност. За различните длъжности освен общи има и специфични изисквания.

Всички заповеди за обявените конкурси по области, бройките, както и пълният набор от изисквания са публикувани на страницата на Министерството на вътрешните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МВР до 19От тия 7000 три четвърти са свидетели.И повечето са в чужбина.Естествено като е свидетел няма как да го пуснат за издирване от Интерпол.
19
1
 
5
 
! Отговори
Индустриалец преди 5 години
Тука пуснеш ли брада край, а по малките градове всички престъпници се отчитат на МВР за да няма легни-стани. Даже *** се *** постоянно с родната полиция.... дано скоро да има законодателни промени
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 19Явно си много запознат.Наистина е учудващо в този форум как хора,които си нямат и понятие,спорят все едно са работели това нещо 20 години.Ано някой се окаже със слабо сърце електрошокът може да го нарани или дори убие.Или пък да засегне важен орган.Затова се използва в краен случай.Дори и американските полицаи предпочитат да стрелят,вместо да ползват електрошок.В другите случаи използват физическа сила.
17
0
 
7
 
! Отговори
Павката преди 5 години
МВР в България не може да хванат лапета дилъри, а кво остава за истинската работа. Чакат само пенсиониране няма кво да се лъжем, всички миришат на корупция. Има ли човек в България да не е давал пари на полицай?
16
2
 
4
 
! Отговори
някой преди 5 години
До АнонименЧе имат електрошокови пистолети, имат, но имат и 150 килограмови полицаи.Те, как ли покриват нормативите?
15
0
 
5
 
! Отговори
допълнение преди 5 години
а зад океана дръзналите да посегнат на униформен ги опукват на място .
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре някой 100 килограмов полицай, отколкото някой 60 килограмов лекоатлет--------в другите държави полицаите използват едни неща които изстрелват от разстояние един атрибут който мигновено парализира тялото с електрошок . тея приказки за 100 кг вите полицаи ги разправяй в местната кръчма ...
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
закриват 11 районни прокуратури от 1 ян. 2019 . населението намалява . пенсионерите умират при катастрофи , младите бягат на запад .
12
3
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
И какво пари ти поискаха като изпитите са на централно ниво? Единствено физическият е на местно.Тия басни ги разправяй на някой друг.Полицай съм от 15 години и в последните години все не могат да наберат служители.Пуснат конкурс за 10 места и изпитите издържат само 5.Връзки може да има ако са издържали 20 човека и назначат 10 от тях.Нивото с всяка година все повече пада.И пак не могат да издържат изпитите.
11
5
 
2
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Ако си имаше понятие от полицейска работа щеше да знаеш,че това не е бягане на дълги разстояния.По-добре някой 100 килограмов полицай, отколкото някой 60 килограмов лекоатлет.При задържане се изисква физическа сила,а не бегови умения.И това с връзките отдавна не е така-Зелена може да има,когато двама се борят за едно място и да вкарат връзкаря.А сега не могат да си запълнят свободните бройки-всеки,който издържа изпитите влиза.Но много ги късат и почват да обвиняват всеки друг,само не и себе си
10
4
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Гроздето е кисело.В последните години в МВР не могат да наберат достатъчно служители,защото няма кандидати,които да издържат изпитите.Имам познат, който работи в школата в Пазарджик и казва,че се пълни на 50 процента,защото само толкова издържат изпитите-т.е всеки, който изкара и минималните точки влиза.Затова се постарай да се подготвиш за изпитите,щото всеки,който ги издържи бива приет.
9
1
 
8
 
! Отговори
ами преди 5 години
За другите не знам,но да те назначат пожарникар,трябва да търсиш връзки и да си платиш.....всичко друго е прах в очите!
8
0
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
къде са се изгубили,някакъв ориентир?
7
2
 
18
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Търсят водолази за да заработят онези 5 000 000 лв дето е предвидил да вземе от бюджета,от нашите платени данъци и излишъци Боко за изпомпване на мазута от кораба.Той ще вземе 70%,а за пожарникарите по една надница и нов маркуч!
6
2
 
21
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Частниците и държавата трябва най-накрая да разберат, че режат клона, на който седят. Стига са се стискали, ами да вдигнат заплатите! Някой ще каже: "ами те ще вкарат чуждестранни работници". Добре, видяхте ли какво направи хотелиерът с украинската камериерка и то за киpливите 300 евро? Като избягат и украинците, после какво? Мислите ли, че ще могат да въртят същите номера на афганистанците, арабите и африканците? Онези ще ги спукат от бой и е...е.
5
6
 
15
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
В бюрото по труда е пълно с хора , МВР да отиде и да си избере ....заплата 750лв.но затова на 55г.пенсийка и 20000лв.на купчина.Бързай народе безработнии.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
OTGOVOR OT MVR--KATADGII NE TARSIM-MESTATA SA VINAGI ZAPALNENI.
3
1
 
17
 
! Отговори
mgfvmhgv,hb преди 5 години
Аз пък търся Ламборджини за 1000 лева.
2
3
 
30
 
! Отговори
123 преди 5 години
Аз познавам един пожарникар с много титли пред името си. Моля ви-вземето го веднага и без конкурс...
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И колко е мизата тая година?