Сидеров яростен за Своге: Дай му катастрофи на нашенеца! Не хубави неща!

Той адресира поста си до "живеещия от катастрофа до катастрофа нашенец"
Обновена: 28 авг 2018 07:07 | 28 авг 2018 07:00,
205
Сидеров яростен за Своге: Дай му катастрофи на нашенеца! Не хубави неща!
Снимка: Bulfoto, архив

Вчера беше Ден на национален траур в България. Днес погребват 15 човека в Световрачене, които загинаха в катастрофата край Своге. Още двама загубиха живота си, а ранените се борят за оцеляване.

Трагедията се превърна в тема №1 у нас. Започнаха да се разменят обвинения между отговорните институции.

В полемиката се включи и лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който пусна пост в профила си във Facebook, адресиран към "живеещия от катастрофа до катастрофа нашенец".

"Дай му катастрофи на нашенеца! Не хубави неща, не! Мед и масло, бира и водка да текат от чешмите, ще намери кусур – я кранчето не работи както трябва и не пуска колкото на съседа, я бирата в чешмата на депутатите е по-хубава…

Не, братя и сестри, дами и господа, другарки и другари! Редактори и водещи! Сладкопойни чучулиги! Продължавайте в същия дух! Новините – само катастрофи, убийства и перверзии! Някой направил добро? Не е новина, не разваляйте емисиите!

Още по темата

Иначе как щяхме да разберем колко много специалисти по катастрофи има у нас? Прочетох изказвания на асоциации по пътната обстановка, по състоянието на скоростните лостове, на гумите и асфалта, на пострадалите от ПТП и на канещите се да пострадат…Как се издържат финансово, не знам, всичките тия…

Изпълзяха пред камери и диктофони бивши шефове, подшефове, секретарки, портиери, шофьори, копачи на канавки и продуценти на просташки шоупрограми. Тия, последните, са ми най-забавни – всяка вечер развращават народа и правят мултимилиони от това, но винаги са готови с мъдри мисли на тема народопсихология.

Прочетох изумителни разсъждения за АПИ, ЮНЕСКО и ООН, за престъпното управление – то винаги е виновно и престъпно – за коланите, които щели да спасят жертвите. Сякаш не става дума за падане в пропаст, а за леко чукане на Граф Игнатиев и Раковска.

Прочетох и мислите на някой си, че едва ли аквапланингът е виновен. Потърсих в речника и разбрах – това било, когато вали дъжд. Но нямало значение дали вали пороен дъжд на планински път вечер, или е сухо и светло.

Нещо мистично и необхватно се е намесило и това го знае най-добре интервюираният. В състезанието по суета и себеизтъкване, никой не спести сили.

Не видях само едно, най-важното: някой да подсети опечалените роднини да направят помен със свещеник на 3-тия и 9 – я ден, после панихида на 20-я и 40-я ден за упокой на душите на починалите.

Тъй като става дума не за преходните простотии, с които се занимаваме всеки ден, а за "дребни", непреходни неща като човешката душа, например".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
10
 
! Отговори
БАНГО-Василев преди 5 години
Отивам в Сев Корея др0гари нет автомобили- нет праблеми.КГБ!!!
59
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето и Сидеров изпълзя от дупката,за да ни забаламосва със захаросани прикзки!Това го умеят най добре в празндумието са ненадминати!
58
3
 
26
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Този не стига, че не си е пил лекарствата, а е цапнал 5-6 уйскита над нормата си.
57
1
 
27
 
! Отговори
do 50 преди 5 години
е какви пияници бе, загинали са бедни пенсионери, сега държавата ще икономиса пенсиите им и язък че са внасяли цял живот в бездънната яма на социланото.
56
3
 
34
 
! Отговори
корупцията убива преди 5 години
Автобусът е трябвало да мине по Хемус но там ремонта се бави щото работи само една единствена наша фирма други фирми просто не се допускат!Сидеров замълчи!
55
2
 
41
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Емоциите на персонално платеният крепител...клакьор на Боковото правителство са много...емоционални и нямат край.Само че и за този трагичен пътен инцидент,хвърля само...мъгел и плява,а няма...зърно.Защо бе Сидеров не попиташ тези които...крепиш,защо са изсипали 23 милиона за...брак,какъвто се оказва въпросния пътен участък.Защо десетките държавни Бокови чиновници са...мижали,като са се подписвали,защо не искаш оставки на министри сега и разследване на всички,сложили подпис;щот си Пудел Варадеров
54
5
 
36
 
! Отговори
СДС преди 5 години
За да има такива наглеци като Сидеров и да ни заливат с помията на своята гнуст, сме виновни ние....Ние ги избираме......
53
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яростен е, че повече парламент няма да види! Той и в сегашния нямаше да влезе, ако не се беше закачил за МВРО и НСФБ.
52
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов 2 пъти подава оставка и видя че е неспособен и импотентен и пак се натиска за премиери. Като си некадърник, нямаш право повече. Държавата не е опитно зайче. Има и други кадри в ГЕРБ и Атака или като и те са некадърници тогава се разпуска партията.
51
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, Сидеров към коя медия да го броим !?Към Facebook на БПЦ ли ?
50
1
 
15
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Казах ви да работите качествено и да бъдете като немците, а не да търсите на хляба мекото!!!Това е път, не е детска игра, ами вижте немците имат построени мостове и летища в България по време на ВСВ, не са мръднали с десетки години!!!Няма нищо , леля Меркел ви обича и ще продължи да ви дава ***, просто трябва да се научите да работите качествено!!!Не бързо, не и евтино, просто качествено!!!Когато се научите да работите качествено, само тогва може да се получи и да е бързо и евтино!Ник!ЦРУ
49
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно пътищата и матистралите си вършат работата по естествения подбор първо ще се отървем от наркоманите и пияниците, дори като стане катастрофа не пращайте линейки, нека *** като кучета алкашите и наркоманите.
48
3
 
29
 
! Отговори
yyy bre преди 5 години
Този иска ли да каже че катастрофа с 16 загинали и толко ранени, ден на национален траур е маловажна тема. Когато се опитваме да разберем причините и как да се предотврати това и как се вижда че в основата стои безхаберието на властта, когато има сигнали и няма механизми да се работи качествено, и когато едни виновни пак ще останат ненаказани и когато се намират както винаги удобните бушони. Не си ли длъжен точно ти в качеството ти на депутат да работиш да се намерят истинските виновни и да се накажат, *** пълен скрий се.
47
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сидеров Една хубава новина за тебе тов. Сидеров:Инвалида Стефчо от Харманли не е връхлетял върху Радев-старши, не поради аквапланинг, и затова добрата държава му съставила акт !Радвай се че Радеви ги закриля Господ !
46
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво г-н Сидеров кратко, ясно, точно нека се трепят като не могат да карат.
45
3
 
19
 
! Отговори
J преди 5 години
Опитал се е да каже нещо мъдро след някоя друга ракийка и почти е щяло да му се получи
44
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вождът Борисов кога ше отиде на инспекция на въпросния път и там пред камери и прожектори да се произнесе експертно по случая.
43
1
 
19
 
! Отговори
Българина преди 5 години
при нормите от комунизма фирмите са вечно в нарушение. Но няма кой да ги смачка, с новата наредба на Нанков кривия асфалт мантинели дупки шахти и прозрачна маркировка ще бъдат узаконени за да бъде освободена от отговорност фирмата а шофьора в затвора ако ше и моста да пропадне!!!! Сидеров, хората умряха от държавна глупост, не може 2 месеца мантинелата да стои смачкана от предната катастрофа на тир след 5 искания на апи за ремонт. Тук трябва да лежат много хора като се почне от приемателната ком
42
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е нали Бойко бил построил ...постоил си е замък в Банкя май само,,
41
2
 
24
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Хората търсят кой е виновен, не че се хранят с хорското нещастие!!!Когато коалиционният му партньор режеше лентички и се фукаше пред журналистите, много хора казваха , че строителството е некачествено, но те мислеха , че хората го правят от злоба и завист!Сега кой ще носи отговорност?Шофьора, защото така е най-удобно на поръчковата прокуратура!Някой от министерството е приел пътя и е съставен приемно-предавателен протокол и е актувал!А някой е взел европейски *** с българска кръв!Кони!ЦРУ