54 българи в капан! Автобусът им за Виена аварира в Унгария

Пътниците, сред които 5 деца и бременна, пренощували на паркинг
29 авг 2018 15:23,
20
54 българи в капан! Автобусът им за Виена аварира в Унгария
Снимка: bTV

54 българи са прекарали кошмарна нощ, след като автобуса, с който пътували за Виена, ги остави на унгарска територия, съобщават потърпевши пред bTV.

Курсът на българския превозвач бил София - Виена и возилото потеглило вчера в 16ч., но през нощта аварирало малко след сръбско-унгарската граница.

В момента пътниците се намират на паркинг, на който има храна и вода.

Те споделят, че не са успели да се свържат с представители на фирмата.

Сред тях има пет деца и бременна жена, която се е наложило да спи на две седалки, а съпругът ѝ на земята.

От фирмата-превозвач потвърдиха за случая и обясниха, че от Австрия е тръгнал автобус на техен партньор, който ще качи пътниците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
ходил преди 5 години
Не са в никакъв капан! Налагало ми се е да ходя по-цял свят от Ю.Америка до Китай, няколко пъти сам- за смяна на кораб. Много колеги им се налага също. Всеки знае, че най-важно е да стигнеш жив/а и здрав/а за където си тръгнал. В самото пътуване обаче може да има много неочаквани премеждия. Те се решават на място...че горните пътуващи е можело да платят на мотелче или за стая и да спят там например, все пак са в Европа, а не в Пакистан или на безлюден остров....мрънкачи с мрънкачи
16
1
 
5
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
До всички мозъци компетентни по темата с автобуси.Това е техника която може да откаже по всяко време. И като си тръгнал да изминаваш 1000км трябва да имаш готовност ако техниката откаже да изчакаш няколко часа да дойде друг автобус. Щото не може на всеки километър да чака резервен. Ама някой се чувства велик само зариди това че си е платил.
15
8
 
8
 
! Отговори
пф преди 5 години
Защо ходят с автобус, самолетите са вече по-евтини??
14
4
 
4
 
! Отговори
нормален тип преди 5 години
Дано да дойдат извънземните и да кажат, който престъпи закона, го убиваме с бластер :D Така всички ще сме щастливи и никой няма да се оплаква за нищо. Няма да има религии и граници. Всеки ще трябва да има 4 деца, за да може да има кой да бачка. Ако нямаш дете до 21 отиваш на бластерите. Парите по света изчезват, остават само купонна система, всички са равни и всички постове взимат една и съща заплата.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътниците са виновни, Нали пътувах , автобуса нов, чистичък, шофьорите учтиво помолиха храната да се оставя в багажното ,защото се спира на всеки 4 часа, ама бай м* нгал ако му кажеш нещо започва да се чуства дискриминиран и почва да крещи, че щото са роми и видиш ли не ги броят за хора и до вечерта беше пълна мизеррия , прохи, хартии И от фирмите им писна и последния път като пътувах автобусът беше пред разпадане, като дойде време да слизам -15 минути не могат да отворят за да си взема багажа
12
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам драма, машина винаги може да се счупи. Всеки трябва да е готов за това и да си носи нужните неща, когато пътува. Тия неща се мислят. ден-два трябва да си готов с храна, вода, (лекарства ако пиеш, поне да имаш запас за седмица напред). така че стига вайкане - на път винаги може да се появят изненади.
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите това ли е хубавият живот който търсите ?
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименИ аз това казвам - Бойко е виновен, но онзи великия администратор ме изтри!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Хайде тролчета червени - страрт на плюенето. Под строй
9
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов е виновен!
8
0
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
От статията не става ясно коя е фирмата.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма сцепление .....
6
3
 
8
 
! Отговори
1 преди 5 години
Все едно всички хора не са така?
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искате да пътувате евтино по Европа, си намерете някой който има работа натам да ви вземе на споделено пътуване. Не се хващайте на тези разбити автобуси или евтини и вечно стачкуващи самолети.
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази фирма отдавна е компрометирана. Два пъти пътувах с нея и двата пъти автобусите аварираха-единия път в Австрия втория в България още преди да излезем от границата.
3
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Владиката ли е шофирал рейса?"Не си разбрал. Автобуса е на самообслужване. Плащаш си билета и се редуваш с другите пътници да шофирате, сами да се закарате до Виена и сами да се върнете.
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Те споделят, че не са успели да се свържат с представители на фирмата."Е как не са успели да се свържат с представители на фирмата? В автобуса с представители на светия Синод ли са пътували? Владиката ли е шофирал рейса?
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите не ги разбирам. Докато са живо се ядат едни други, завист, злоба, а като умре някой плачат за него.