Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...

Шефовете на униформения от Велико Търново го погнаха
428
Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...
Снимка: Facebook

Разследват служител на Районното управление на полицията във Велико Търново, за който има данни, че е псувал и обиждал грозно юноши от футболните отбори "Етър" и "Локо" Дряново.

Видеоклипът с блюстителя на реда взриви социалните мрежи. Скандалното видео е публикувано във Facebook.

Инцидентът се случва преди няколко дни в квартира във Велико Търново.

Полицейски екип пристига в жилището, обитавано от двама футболисти, родом от Белене от юношеската школа на ФК "Етър" и "Локомотив" (Дряново), и в която очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите.

Във въпросната вечер в квартирата са били четирима млади футболисти.

Видеоклипът показва как единият от униформените е особено агресивен и рита, псува, и обижда непълнолетните момчета.

Въпросният полицай е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е служител на РУ- Велико Търново.

По случая е назначена дисциплинарна проверка, съобщи Христо Христов – заместник -директор на ОДМВР.

"Ще бъдат разпитани всички лица, присъствали на проверката на полицаите в жилището и самите полицаи", каза той.

"Веднага се самосезирахме от публикациите в социалните мрежи и предприехме необходимите действия. Разпоредена е проверка по случая, която все още не е приключила", обясни пред "Труд" инспектор Веселин Райков, който в момента ръководи Полицейското управление в старата столица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
1
 
9
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Конституционната забрана:В чл. 32 от Конституцията на Република България, като част от принципа за неприкосновеност на личния живот, е прогласена забраната Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. (
242
5
 
18
 
! Отговори
Край преди 5 години
Според някакъв отдолу, Полицаят трябвало любезно да им напише акт. Ей големи писатели и читатели се извъдихте. От много писане полицайте станаха като Достоевски.Няма държава прокопсала с полицай-писатели.Държавата иска само да прави /демек да харчи парите ви/ и се отказва да НАЛАГА РЕД.
241
7
 
32
 
! Отговори
Цеко Цеков футболист преди 5 години
Полицаят даже е умерен и кротък. Тези малки лекенца имат нужда от строг родителски контрол. Но кой ли да контролира вероятно безхаберните им родители?? Силно преувеличено че това е уж агресевно поведение на полицая. Поне да беше им дава тел по един....... Че да има защо да се драматизира.
240
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според българина ("народа") милицията може да бие наволя с възпитателна и укротителна цел, щото "махнаха казармата" и "хаймините" вилнеят. Тоя милционер мамин, на който две думи не могат да му се разберат и е с маниера на стар каруцар от някоя махала е срам за пагона. Пише им акт и дотам му свършват правомощията. Верно не сте дозрели за демокрация - при Бай Тошо ви беше най-Убаво.
239
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде видяхте да псува и да налита на бой? Няма такова нещо на записа, сгига сте лъгали. Опитва се да разбере кой е собственик на квартирата, пита ги над 10 пъти, те мълчат. Е? И айде сгига сте ги правили на мъченици тия кeлeши. Мястото на такива купони не е в апартамент. Поставете се на мястото на съседите
238
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицайчето е тъпо парче,но за сметка на това поне в конкретния случай си върши добре работата-има хъс има тръпка има спортна злоба!Жалко че ще го накажат най-вероятно и тогава даже Господ не може да го накара да работи!
237
3
 
28
 
! Отговори
Край преди 5 години
Ако толкова старателно си вършеха работата всички в България - държавата щеше да цъфти и връзва. Лошото е че е доста *** човека.
236
6
 
6
 
! Отговори
боиикоо преди 5 години
до попа разград- полицая е от калтинец и брат на ханко- БРАТ целия им град е такъв
235
3
 
8
 
! Отговори
Хх преди 5 години
Тея са били чорбари и той се е изнервил нещо.Объркали са отбора
234
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ритнитопковците да си купонясват в чалготеките.А и всички любители на силната музика също.Това купон в квартира отдавна е демоде.Трябва съвсем да си без мозъчен товар за да дъниш музика в блок и "озвучаваш"цял квартал.Показва комплекс за малоценност.
233
15
 
11
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Моля ви сложете Субтитри на този полицай НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИРА КАКВО ГОВОРИ!!!! хахааххаах Но все пак да си кажем: РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ хахаха
232
14
 
47
 
! Отговори
Sonya преди 5 години
Един полицай да си свърши работата като хората и вие ще го мъмрите, че викал и обиждал. С подобни ле.кет а се действа само така, а ако се наложи и бой ще ядат!
231
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спортист у нас вече е синоним на чалгар.Особено футболистите.
230
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трима 17 годишни и един 16 годишен ритнитопковци са си въобразили,че са гОлЕмата работа и могат да вдигат шум и да пречат на хората,освен това никакъв респект към полицая.Какво очакват?Към наглеците освен нагло отношение друго не помага.Само от това разбират.И тези са тръгнали по нанадолнището като другите ни "велики" футбалерковци -Божинов и драскача от Колизеума.
229
16
 
33
 
! Отговори
Сссс преди 5 години
Награда за полицая и следващия път бой с палката.Едно време имаше истински полицаи. Ех, как биеха.Сега, десет пъти звъня и те не смеят да бият м***нгалите, които дигат гюрултия до 5 сутринта.ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВА. ЩОМ ТРЯБВА ДА БИЕ,ПСУВА,ВИКА... ДА ГО ПРАВИ. ЕЙ,ТИКВО ПРОМЕНИ ЗАКОНА!!! ДАЙ ПОВЕЧЕ ПРАВА НА ПОЛИЦИЯТА.
228
15
 
24
 
! Отговори
Сссс преди 5 години
Който е направил видео записа подлежи на сериозни съдебни мерки и тежка присъда в затвор.Който е разпространил (дал на медиите) незаконния видео запис подлежи на сериозни съдебни санкции (затвор).ПОЛИЦИЯТА ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ИЗИСКВА ОТ МЕДИИТЕ IP адреса. Лесно може да се проследи.Ей, Тикво защо позволяваш тези неща да се случват. Твоя м***зен прокурор, къде блее? До кога някакви !$@%@#! няма да спазват реда? Като искат купони, силна музика да ходят в Северна Корея, Африка, Амазонската джунгла.
227
13
 
48
 
! Отговори
Нормално мислещ преди 5 години
Евала! Браво на полицая. Това е единствения начин днешната чалгаджийска и отхвърляща всякакви ценности /в по - голямата си част/ младеж да разбере, когато нещо е нарушила. От видео записа е ясно че патрула идва за втори път. Евала! Браво на полицая.
226
7
 
34
 
! Отговори
do 228 преди 5 години
Аз ти пожелавам да си на работа(ако работиш) и да дънят чалгата от 10 до 6 сутринта, а полицая да идва "интелигентно устно предупреждение" после "финно" написана глоба, 100лв, 500лв. И музиката да прекъсва реално 3 пъти за по 10 минути. Да спиш по закон 3х10 минути.
225
5
 
21
 
! Отговори
TPE3BEH преди 5 години
Като мълчът всички в ареста за 24 часа!
224
11
 
51
 
! Отговори
Браво лъвове ! преди 5 години
Разбира се че подкрепям полицайте дори бих ги черпил по една бутилка марково уиски за това което са направили.Вие май наистина не знаете какво означава диви селяни спортисти пияни или дрогирани.То са крясъци ,думкане гърмежи,крясъци,псувни бичене на 300-400 ватова стерео уредба на възможно най-гнусната чалга и то на една и съща песен обикновено на ромски диалект.Всичко завършва с изпотрошени стъкла изкъртени във входа врати и повръщано в асансьора.А като им направиш забележка-война!..