Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...

Шефовете на униформения от Велико Търново го погнаха
428
Купон с млади футболисти и един полицай: Псува, налита на бой...
Снимка: Facebook

Разследват служител на Районното управление на полицията във Велико Търново, за който има данни, че е псувал и обиждал грозно юноши от футболните отбори "Етър" и "Локо" Дряново.

Видеоклипът с блюстителя на реда взриви социалните мрежи. Скандалното видео е публикувано във Facebook.

Инцидентът се случва преди няколко дни в квартира във Велико Търново.

Полицейски екип пристига в жилището, обитавано от двама футболисти, родом от Белене от юношеската школа на ФК "Етър" и "Локомотив" (Дряново), и в която очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите.

Във въпросната вечер в квартирата са били четирима млади футболисти.

Видеоклипът показва как единият от униформените е особено агресивен и рита, псува, и обижда непълнолетните момчета.

Въпросният полицай е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е служител на РУ- Велико Търново.

По случая е назначена дисциплинарна проверка, съобщи Христо Христов – заместник -директор на ОДМВР.

"Ще бъдат разпитани всички лица, присъствали на проверката на полицаите в жилището и самите полицаи", каза той.

"Веднага се самосезирахме от публикациите в социалните мрежи и предприехме необходимите действия. Разпоредена е проверка по случая, която все още не е приключила", обясни пред "Труд" инспектор Веселин Райков, който в момента ръководи Полицейското управление в старата столица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
1
 
6
 
! Отговори
Галена преди 5 години
Евала на полицая.... тези пишлемета в Италия щяха да ги закарат в районното, обаждане на всеки родител и глобичка за нарушаване на обществения ред. Ама нали България я превръщат в гейска държава въпросните момчета на мама и тати ще им се размине с почерпка, полицая с глоба и /или уволнение, а съседите да стискат палци 1-2 седмици купони да не стават.
322
1
 
6
 
! Отговори
Никой си преди 5 години
Подкрепям полицая в случея. Само едно не ми се връзва, футболисти ли прочетох, браво, като из цяла България не виждам футболисти, а те ето къде са били.. и какво са правили. Само уважение към тях. ХАХАХА
321
2
 
5
 
! Отговори
BG преди 5 години
Ех, родители "щастливи" това са вашите деца !Сега напълно разбирам защо некадърните родители толкова много искат връщането на казармата !
320
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шефовете на униформения от Велико Търново го погнаха -----------------------Татковците и т.н. майки ли си "поговориха" с шефовете. Тея малки пикльовци със сигурност не са от бедни семейства и......... какво следва. Шефовете да се замислят добре преди да предприемат нещо срещу момчето. А онези - за тях няма ли Детска педагогическа стая най-малкото, психолози....................да опитат да ги направят хора, макар, че отдавна са изпуснати.
319
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И все пак добре, че сплаши малко келешата. Такива боклучета, не заслужават нииииищичко. Дано не станат платени футболисти, че язък ...
318
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 319И знаеш какво става - бачка осигорен на 700, 580 лева след таксите, несеквестируемата е 510 лева, и му взимат процент от едни 70 лева. Ако се стигне до запор на имущество и прочие, то 2000-3000 лева. Пробвай, лесно е :)
317
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"държи така с мутри или здрави мъже, да видим как ще си събира зъбите"Ама забравяш, че не си от малцинствата, и може да дойде цялото управление и да се окаже, че после си стискал пистолет, сещаш ли се :)
316
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАйдееее, и тука Бойко. Е вече сте много смешни.
315
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТакъв превъзбуден милЮцЮнер, ако ми се направи така на мъж в дома ми, или пред жена ми, детето ми, ще лети през терасата!!! Пред пишлеметата му вървят номерата, ама я да пробва да се държи така с мутри или здрави мъже, да видим как ще си събира зъбите----------------И ти си от любителите на чалгата явно. Защо у нас не идват полицаи, а ???
314
4
 
13
 
! Отговори
666 преди 5 години
МЕДАЛ ЗА ПОЛИЦАЯ !!! Защо не ми се случи години наред поне веднъж да пратят такъв и на моя съсед. Камелия,................. да ти имам писанието, а за заглавието - нямам думи. ПОДКРЕПЯМ ПОЛИЦАЯ НА 200 %. Щяха да са 300% ако ги беше закопчал и в ареста - бой до посиняване. Пишлигари малки, още жълтото им около устата и ВЕЛИКИТЕ футболисти. Кои са тея бе. Жалкото е, че щом те са такива, родителите им категорично не са по-различни. Давали са "ПРЕКРАСЕН" пример. ОЩЕ ВЕДНЪЖ - ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!
313
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такъв превъзбуден милЮцЮнер, ако ми се направи така на мъж в дома ми, или пред жена ми, детето ми, ще лети през терасата!!! Пред пишлеметата му вървят номерата, ама я да пробва да се държи така с мутри или здрави мъже, да видим как ще си събира зъбите!
312
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бойко така ги учи
311
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да те чакат в период от 5 години . Информирай се какъв процент от заплата могат да ти вземат по закон ,тогава ми говори за 20 лева . Това да не ти е бърз кредит ?
310
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 312И какво ти удържат ? По 20 лева на месец, за период от 5 години. Пффф ...
309
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен316 - Всъщност в други държави, пъров те молят, после ти пишат акт. Ако не спреш музиката, ще ти напишат втори акт. Ако пак не я спреш, ще ти напишат трети акт. Ако съумееш, дане се сбиеш, ще ти надумкат 7-8 акта, всеки по-голям от предишния и ще се чудиш, другия месец, как да си платиш тока :)
308
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПише им акт и дотам му свършват правомощията. Верно не сте дозрели за демокрация - при Бай Тошо ви беше най-Убаво999999999999999999999При бай тошо - в джипката с белезниците .... и в районното. Ясно ли ти е
307
9
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Това долно, природно глупаво и трудно говорещо български език Милиционерче е пълен ***. Тоя Цецко трябва незабавно да бъде уволнен и да ходи на интервю в някой цирк,ако му се работи нещо. Това са *** събрали се на купон-голямо престъпление ви казвам.То бива глупости ама това вече ме изкарва от релси. Я ЕЛА БЕ ЦЕЦКО да ми викнеш тъка на мене, комплексар долен, *** скапан. Ела да видим как ще стане! Има начини, като някой вдига шум да спре. А Цецко е *** и *** и комплексар!!!!!!!
306
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АзТакъв един купонджий ме тормози от 20 години. Полиция, полиция, полиция,..... глоби, глоби,...... и..... ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНЯ И НОЩТА Е ТОЗИ ТОРМОЗ. БЕЛЕЗНИЦИ И В РАЙОННОТО, ЧЕ ДАЖЕ И ОБЩЕСТВЕНО-ПОЛЕЗЕН ТРУД ЗА ТАКИВА. ДРУГО НЕ РАБОТИ ПРИ ТЯХ. БРАВО НА ПОЛИЦАЯ. А ЗА ИЗКАЗА МУ .... това е друга тема.
305
2
 
3
 
! Отговори
до 312 преди 5 години
Не е вярно че не те търсят . Веднага щом се регистрираш че работиш ти ги удържат .
304
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 305 - Работа и лозе е... За до 1000-2000 лева, никой не те търси, а с повече.. М ами нека да кажем, че си им хора кикот могат да ти помогнат с проблема, срещу не толкова символично заплащане.