Улична агресия: Възрастен велосипедист и млада пешеходка в схватка

Какво е предизвикало спора между двамата не е ясно
30 авг 2018 14:30,
392

Възрастен велосипедист нападна пешеходка в близост до болница "Пирогов", съобщи Bulgaria ON AIR.

Случайно минаващ заснел видеото, в което се вижда как колоездач и младо момиче се карат на столичния булевард цар "Цар Борис Трети".

Свадата преминала и в размяна на удари, а нападнатото момиче по нищо не отстъпвало на едрия мъж.

Кой е предизвикал спора обаче не е ясно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
2
 
3
 
! Отговори
Андро ид преди 5 години
Възмутен съм от такова поведението
220
0
 
8
 
! Отговори
21внк преди 5 години
Повече дебилски ТВ шоута и реколтата е на лице.
219
4
 
10
 
! Отговори
до 226 преди 5 години
Този със синята блуза първи я удря в гръб. Той има ли право да я удря? И оттам се започва боят. На видеото се вижда още от първите минути.Пусни си клипът от началото и ще видиш. Дори да го е напсувала,няма право да я удря. А ти си задай въпроса защо ще го псува,ако не са я ударили с колелото?
218
3
 
10
 
! Отговори
до 226 преди 5 години
Ти защо реши,че е наркоманка? Това,че видеото започва със спора не показва,че не е била предизвикана. Онзи другият с колелото защо се изнизва? Блъснал я и гледа да избяга. Вижда се ясно,че се разправят, ако беше наркоманка щеше да му открадне портфейла и да избяга. Момичето е ядосано ,защото са я блъснали и се правят все едно нищо не е станало. Ти нямаше ли да се ядосаш?
217
0
 
9
 
! Отговори
без колелета в София преди 5 години
Според мен с тия ремонти дето са в София, е по-добре да НЕ се карат колелета изобщо. По шосето е опасно винаги може да те блъсне някой с превишена скорост,в София не е пригодено да се карат велосипеди,особено по тъмно.Вчера например излизам от подлеза от страната Народното събрание,срещу хотел,,Радисън",където е заградено и може да се мине от един единствен участък,гледам как да мина без да се спъна,защото има разпръснат пясък и зад гърба би един с колело като профуча, имах късмет че не ме сгази
216
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижда се много ясно, че нapкоманката първа напада възрастния човек и то доста агресивно. В нормална страна такива утaйки свършват или в затвора, или най-често с дупка в черепа.
215
2
 
5
 
! Отговори
Не е така преди 5 години
Хора сме, грешим.Че велосипедиста е имал предимство, е имал - хипотеза.Че момичето е агресивно, агресивно е.Че велосипедистът е агресивен - агресивен е.В началото на клипа ясно се вижда, че преди завоя, умишлено я удря неколкократно с предната гума.Има ли камери, би трябвало да има, сега на разпит и двамата.И морална награда за възрастният човек и двамата мъже - Човеци.Конфликтът можеше да се избегне, ако единият от двамата беше умен.В случая велосипедиста като по-възрастен е емоционален
214
2
 
12
 
! Отговори
стар,ама друг път преди 5 години
От заглавието излиза,че ,,възрастният" мъж е безпомощен пенсионер,а на мен ми се вижда доста млад.След като е блъснал момичето е трябвало да се извини, а той в един момент направо щеше да й счупи ръката. Не става ясно дали и първият,който изчезва с колелото също я е блъснал. Грозна сцена,но ако се беше извинил,нямаше да се стигне до схватка. Защо на хората в България е толкова трудно да кажат,, Извинете"? В Германия се извиняват дори да те настъпят.
213
2
 
2
 
! Отговори
extremist преди 5 години
НЯМАТЕ СИ ИДЕЯ С КАКВО НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМ ВЕЛОСИПЕДИСТИ ДА МИ СКОКНАТ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ. СЛЕД ТОВА ЩЕ ПРАТЯ КАСКИТЕ НА ФАНДАКОВА; ПРИ ЛИПСА НА КАСКИ ЩЕ ПРАТЯ ДРУГИ ОСТАТЪЦИ
212
4
 
4
 
! Отговори
Дон Хун преди 5 години
Сегашните жени не са жени, някои се бръснати си имат бицепси по гол ми от моите. Може и друго да им расте. Трътки ме побиват при среща с тях,никаква женственост.Силикон и татуировки. После сънувам кошмари. *** се светът.
211
11
 
3
 
! Отговори
Социопат преди 5 години
Тоя дядка се излага... На негово място такъв плесник щях да нацеля в мутpата на мъpлата, че я пращам директно в кома.
210
1
 
5
 
! Отговори
Начало преди 5 години
Няколко пъти с предната гума буквално се вряза в нея в началото на клипа, преди завоя.
209
2
 
6
 
! Отговори
Странно преди 5 години
В началото, виждам как я забърсва на завоя.После един ляв прав, а с дясната я държи - гУем, веУик.Той продължава спора, настъпателно.И тя е агресивна, ама жена и дете не се бият.
208
1
 
8
 
! Отговори
до анонимен 199 преди 5 години
И откъде да върви момичето? От двете страни,аз виждам коли. Едната част е шосе, а от другата страна на тротоара са паркирали коли една до друга. Двамата с колелета,единият които изчезва съвсем в началото в клипа са можели да минат от страната с паркираните коли, там се вижда,че минават коли,но не и магистрала да ги блъснат. А С тия ремонти дето са затворили половин София,хората няма къде да се разминат. За да се ядоса момичето е ясно,че са я ударили с колелото. А защо няма полиция наблизо ???
207
1
 
0
 
! Отговори
До: Кухият преди 5 години
Ми да се запознаем :)Първо с мен, после с близките ми, или първо с близките ми, после с мен?И в двата случая ще изпием по едно кафе, или чай на прощаване.Подозирам, че вие ще почерпите, по собствено желание.Изборът е ваш! Щот съм пацифист.Дружески, по стар руски или японски обичай.
206
2
 
4
 
! Отговори
До Ели преди 5 години
Ели Ели много си куха, даже леко вдлъбната.
205
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
налетя първа. Значи шамари до усмиряване и за домашно да напише 100 пъти "На мъж не се посяга" Пък бил той и дърт.
204
4
 
7
 
! Отговори
Мари преди 5 години
Няма да забравя ,докато пропусках дясно стоящата кола до мен в улицата, изведнъж някой започна да ми удря силно колата по капака, вратите ,докато не стигна до мен..Започна да ме псува най-неприятно един велосипедист, без причина,защото му пречех на пътя....Хората от улицата ме защитиха веднага.Много хора в обществпто ни търсят само конфликти....
203
8
 
6
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Гледайте клипа "Наказали Быдло" от 19.07.2016 в Москва - с порше и велосипедист.Вижде батковците от поршето как избягаха, нали бяха големи мъже!А като гледам тук, инцидент е имало още на пешеходната пътека.По-спокойно, ами ако момичето беше с охрана , щерка на по-имотен българин.Или имаше полицаи, така ли щеше да реагира Биячът - велосипедист?Диващина!
202
0
 
1
 
! Отговори
Try again, преди 5 години
цензурата се изказа и си писа шест плнюсчета