Улична агресия: Възрастен велосипедист и млада пешеходка в схватка

Какво е предизвикало спора между двамата не е ясно
30 авг 2018 14:30,
392

Възрастен велосипедист нападна пешеходка в близост до болница "Пирогов", съобщи Bulgaria ON AIR.

Случайно минаващ заснел видеото, в което се вижда как колоездач и младо момиче се карат на столичния булевард цар "Цар Борис Трети".

Свадата преминала и в размяна на удари, а нападнатото момиче по нищо не отстъпвало на едрия мъж.

Кой е предизвикал спора обаче не е ясно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива комплексари, които налитат на бой само на по-слаби от тях, са абсолютни ***! Жал ми е за такива!
180
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХомДа 'пилиш' нито е незаконно, нито е вид насилие, да биеш физическата саморазправа виж вече е подсъдничка. ;)Лошо, че *** не ти го е обяснила като си бил на 7, сега вече е късно.
179
8
 
7
 
! Отговори
До 176 преди 5 години
Прав си жена не се бие, но той се опита да я задържи за да извикат полиция вече чак след като тя налетя на другия човек. Не е имал намерение да я пребива. Изгледай цялото видео. Възрастния колоездач се отказа да се занимава с нея , дори и обърна гръб и тръгна в друга посока, но тя беше неадекватната в случая, защото се връщаше при него и му налиташе да го бие.
178
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БатманАхахахаха и после като дойде мъжа и ще си гледаш в краката и ще мънкаш. Всичките смелчаци като тебе са еднакви- най-отворени пред жени и пенсионери, пред момчета 'мън, мън, мън', смешка.
177
8
 
5
 
! Отговори
Хом преди 5 години
До Анонимен 180Не знам ти сляп ли си да видиш как си тръгва човека и тази ходи след него да му пили и да му посяга...
176
3
 
8
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Къде е целият клип?По принцип велоалеята е направена архитъпо, както и на Гешов!Целият тротоар е велоалея.Предполагам момичето е вървяло на велоалеята - велосипедиста я закача леко, тя го псува, той я удря.Той можеше да избегне конфликта, защото е с колело, по-мобилен е.Веднъж вървя с кучето на тротоар без велоалея, късмет- за секунди усетих нещо зад мен и свих в вляво.Дори звуков сигнал не подаде кретенът, ако няма велоалея е длъжен да е на платното.Нарочно го правят.Манталитет.Грозно!
175
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимащият/снимащата вместо да си гледа сейра, да беше слезнал/а да помогне... В днешно време всички снимат... Какво снимате бе? Помагайте си!!! Сейрджии...
174
5
 
6
 
! Отговори
Чорк преди 5 години
Този е от младежкото бсп ! *** си пада , СТАНИШЕВИСТ !
173
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2018 години еволюция, а ганьото още не вдява че ЖЕНИ НЕ СЕ БИЯТ ОТ МЪЖЕ ако ще да се наврат в лицето ви и да ви обясняват любимата ви мама колко е долна. За тая работа си има полиция. Тоя с колелото можеше просто да си тросне отпуснатите части на седалката и да си продължи по пътя, но не... той е *** и не може току така да пропусне да 'даде урок на младото поколение'. Мега излагацията, да се прибере сега да метне и на мама един бой за тва, че не му е закърпила любимите чорапи.
172
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялото видео го има, който иска да го види. Аз лично видях как мъж бие жена и изведнъж се успокои, когато 3-*** истински мъже дойдоха. Повечето коментари направо ме ужасяват. Адмирации на истинските мъже! Слава Богу, че ви има!
171
9
 
5
 
! Отговори
Батман преди 5 години
До Анонимен 176Големия кавалер..... Я тази така да ходи след мен и да ми посяга 5 минути, значи обръщам се шамар и на земята... Днешните жени не са като едно време... само да те светна ако не си необвързан....
170
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедната съпруга на "велосипедиста", сигурно доста бой е яде от съпругът си!?
169
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачото е на 70г бе 80 процентов а момичето е пълна бръмчалка напушена
168
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До А.В.На никой не му пука как се е държала, да биеш жена винаги те кара да изглеждаш жалък без значение какво ти е казала. Ако имаш проблеми- подаваш сигнал на 112, но да биеш- сори ама не. Колкото и да го оправдаваш изглеждаш жалък комплексар и тва е.
167
1
 
8
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
Трябва да има нов строй. Демокрацията ... не е за вас.---------Сарказмът ви е точно в 10-та!!!!-)))Имате плюсче от мен!
166
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видях цялото видео. Мъжът пръв удари жената. Повече нямам какво да кажа.
165
7
 
8
 
! Отговори
А.В. преди 5 години
В другите сайтове е цялото видео, тук е края. Там може да видите неадекватното поведение на момичето, което се държи не като жена, а като хулиган. Възрастния колоездач се отказа да се занимава с нея обърна се и си тръгна, но тя три пъти се връщаше при него и му налиташе. Неадекватницата тръгна да бие и още един случаен човек там с колело. Велосипедиста чак тогава се опита да я задържи и прояви много здрави нерви, защото въпреки, че беше към 70 годишен можеше да я пребие.
164
1
 
5
 
! Отговори
Простаци преди 5 години
Абе как може да сте такива *** бе, да се биете като ***? срам ме е от вас
163
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛЕЛЕ, СТРАШЕН МАЧО, успя да набие МОМИЧЕ 20 години по-младо и 30 кила по-леко от него, нека ръкопляскаме за този стабиуен мачо и останалите ретардс, които го подкрепят, евала, НА МЯСТО СТЕ.
162
6
 
7
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Защо сте изрязали клипа. Тук показвате само края я защо не качите още от началото да се види тази дрогираната как се държи. Ейййййй набеждавате мъжа само.......М-а-м-а-в-и