БСП: Камилите в кервана само се сменят, 10 години го води един!

Оставките на министри били закъснели, но все пак признание за провал
Обновена: 31 авг 2018 16:32 | 31 авг 2018 14:45, Веселина Йорданова
271
БСП: Камилите в кервана само се сменят, 10 години го води един!
Министрите в оставка Нанков и Радев си тръгват след брифинга в МС. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП отново настоя за оставката на цялото правителство, след като стана ясно, че постовете си напускат трима министри заради катастрофата край Своге.

Още по темата

"Камилите се сменят, керванът си върви и от 10 години този керван се води от един и същи човек. Оставка на цялото правителство е единственият изход от политическата криза в момента", заяви Кирил Добрев.

Той посочи, че оставка трябва да подаде правосъдният министър Цецка Цачева заради бягствата на затворници и срива на Търговския регистър, земеделският Румен Порожанов заради кризата с чумата по животните в Странджа.

Според социалистите напускащите министри са просто поредните и важният въпрос е какво се случва след тях, защото се заменят едни партийни функционери с други.

По думите на зам.-председателя на БСП оставките днес са закъснели. Той допълни, че случващото се е "признание за провала на десетгодишната политика на рязане на ленти".

Добрев попита защо не са в Следствието бившите регионални министри Росен Плевнелиев и Лиляна Павлова.

"Има ли взаимовръзка между строителни фирми и политически лица", попита още той и допълни, че трябва да се даде отговор именно на този въпрос.

Депутатът Крум Зарков посочи, че ПГ на БСП няма да задържи насила напускащите министри и ще гласува оставките им в пленарна зала.

На въпрос дали ще има нов вот на недоверие, от БСП съобщиха, че в понеделник предстои извънредно заседание на парламентарната им група, на което ще обсъдят бъдещите си действия.

Те обаче смятат, че искането на предишните два вота на недоверие - за корупцията и за сферата на сигурността, е било в правилната посока.

Социалистите декларираха и че нямат никакво отношение към строителството и пускането в експлоатация на пътя-убиец край Своге.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
253, КОЙ ФИНАНСИРА ПАРТИЗАНЛЪКА ПАК ЛИ ОТ ОНАЯ ГОЛЯМА СТРАНА..ДЯДО МИ РАЗКАЗВАШЕ МНОГО ОБРАЗНО ЗА ПАРТИЗАНИТЕ И ПОСЛЕ 9-СЕПТЕМВРИ ГА СЛЕЗЛИ ОТ ГОРИТЕ НЕ МУ ВЯРВАХ СЛЕД ТУЙ ГА ДЕЦАТА ИМ СТАНАХА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ И ЗАВЛАДЯХА ЗА ПО 1 ДОЛАР ЗАВОДИ И ФИРМИ РАЗБРАХ КОЛКО ПРАВ Е БИЛ, А СЕГА ВИДИТЕ ЛИ ЗАПИСАЛИ В УСТАВА СИ ОТ 2.2017 Г ЧЕ ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА- ХА ТЪЙ ЩЕ ПРАВЯТ ТЕХНОИМПЕКС, ПЛОВДИВСКИ ПАНАИР ЦУМ ОТНОВО НАРОДНИ- УРА ДРУГАРИ- ВИЕ ИЗОБЩО НЕ СТЕ ЛИЦЕМЕРИ, НАПРАВУ ВИ ПОВЕРВАХМЕ
246
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има само България и Русия....................Македония и Украйна са псевдо-държави!!!Добър ден, селяни прости!!!
245
2
 
7
 
! Отговори
Чочоолу втора Партиз преди 5 години
Другарки и другари,наближава нашия славен празник ..9 септември!!! Другарката КОРНИ призовава целия народ на въоръжена партизанска борба..Нека да почнем на чисто...Смазахте ли карабини те,заредите ли раниците с достатъчно суджук и кашкавал( ***),а почистите ли земляните...Вземете достатъчно ..вино,ракия,бирички..чака ни тежка борбаааа. Ние сме на всеки километърррр
244
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Няма да му простят на Бойко за Македония Русия и техните български ***. Атаки на регистъра имаше сега от тази трагедия пак лаят. Нямат срам, нагли и безочливи. Червени шитове.
243
1
 
2
 
! Отговори
80% + преди 5 години
Прав е оня професор за 80-те %, че даже %-ти клонят към 90 %.
242
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дебеланката Лили Павлова и Росен Плевнелиев............................приятелчета със строителната мафия!!!Цацаратурата да се само сезира и да свърши малко работа!!!Защо им плащаме тия големи заплати????
241
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП са 100 % прави.....................
240
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецка Цачева.................селянката от Плевен..................завършила рабфак...............нейната оставка кога???
239
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лилито Павлова и Роската Плевнелиев....................дружки със строителната мафия........................разбрахте ли???
238
2
 
7
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
И кой би гладувал за търговците на наркотици известни като БСП ?!Бенчо и Очите със сигурност....
237
2
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
Ако *** е на власт ще забрани катастрофите със закон... нали бре, тревопасните?
236
0
 
7
 
! Отговори
Бекапету преди 5 години
Се бяха бетонирали 45 години с помощта на съветската армияТака че да не лаятСега Има избори които те никога няма да спечелят
235
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не го избира народа. Избират го парите му, както парите от субсидиите на партиите. Падне ли от власт неговите сегашни приятели ще го разкостят.
234
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** народ си избира за премиер *** човек.....от Банкя.Толкова по въпроса.
233
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата си лаят, кервана си върви.
232
2
 
7
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
Но пледирате за морал и истина.Начело с другарката ви лъжа, Кирчо трафикантчето ,Еленчето със съдруник осъден в Австрия а тя света дева:)))))))). Бенчо ,Свинчо и плеяда все за затвора.................... ЗАщо се мълчи и президентчето Радеф лъжец и измамник .Справка досието му като главно командващ авиацията...........Морала не се казва а се доказва.
231
4
 
7
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
атролчета цървени с пари на БКП подплатени:))))))))))))) Я каже сега какво стана с подправянето на документи и ФАКТИ при катастрофата на Георги Радев.Имали Гл прокурор съдебна система >Която да гои вкара в затвора за това тез който нарушиха законите.Къде сте и защо има пълно затъмнение по това
230
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То има ли такъв отбор вече . До колкото съм чувал няма ? Аз не глефам тоя цирк от 15 години. Циркаджии на терена и около терена .
229
1
 
7
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Оставка добре,ама ''Преоблякъл се илия,погледнал се пак в тия''е казал народа.ГЕРБ или БСП е все едно и двете са БКП.Комунистите в ГЕРБ не са по-малко от тези в БСП.Няма десни във властта.Всичко се връща както си беше преди 1989,но социализма е частен,а не държавен както беше.Няма капитали,няма инвеститори в България,защото има частен монопол.Това не е Демокрация,това е частна диктатура,превръщаща хората в закрепостени роби.Е все още границите не са затворени като едно време и може да се бяга...
228
6
 
11
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Оставка! Оставка за Нинова и разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!