След 80 дни гладна стачка – Босия я прекрати!

Борбата му продължава, докато не спре купуването на книжки
71
След 80 дни гладна стачка – Босия я прекрати!
Снимка: Булфото, архив

Дисидентът Николай Колев – Босия, който преди 80 дни обяви гладна стачка заради купуването на шофьорски книжки и с настояване на оставката на министъра на транспорта Ивайло Московски, я прекрати.

Още по темата

Самият той обяви пред БНР, че продължава борбата си и настоява да се изчисти Министерството на транспорта и "Автомобилна администрация" от организираната престъпна група, която е в основата на черния пазар на книжки.

"Това престъпно Народно събрание, с 3% рейтинг, също трябва да бъде разтурено", отсече Колев.

Той сподели, че се чувства нормално, въпреки дните без храна и не допуска лекари да го преглеждат.

Според него тежката катастрофа с автобус край Своге не е била изненадваща.

"Отдавна очаквах да стане подобен тежък инцидент. Въпросът се състои в друго – не да се прехвърля вина, а това нещо, което стана, поправка, техническа проверка, на Фотошоп нещо, сега стана с оставката на Московски, трябваше да стане много отдавна, за да не се стига до тези протести, защото в момента и отвън и отвътре натискът се засилва и само не много интелигентни властници могат да допуснат това нещо", каза той.

Николай Колев-Босия коментира, че все още не е получил протокола от срещата си с Московски на 25 юни.

Той отдаде зачестяването на тежките ситуации в страната с липсата на капацитет на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук един се е назовал българин, по голям *** не бях срещал , ако е българин.И да ти кажа , *** , такива простаци като тебе мътят водата с *** си кратуни.
45
6
 
5
 
! Отговори
българин преди 5 години
Преди четвърт и Сашо Нереза гладува, ама не отслабна.Напротив, направи доста голяма гуша - и в прекия,и в преносния смисъл.А Босия не - знам на кой "цар" слугува и какво цели,но го виждам в близкото бъдеще като парламентарист от някоя от политическите групировки,достойно грабили десетилетия наред народ, Държава и Родина.И ще забрави защо е гладувал.
44
3
 
5
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Все си мисля,че това момче ,Босия, е някъде на щат из нашата централа на ,,Позитано,,...
43
3
 
9
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Вижте какво. Проблемът е мноооого сериозен! Хора, които са убедени, че човек може да гладува 80 дни и да остане жив ( да не говорим, че на снимката изглежда в цветущо здраве), не само ръсят мозък из форумите и ни поучават. Те гласуват на избори и определят бъдещето ви и това на децата ви! Че ви учат и вас как да гласувате!!! И чакате тази държава да се оправи ...???!!!
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гладна стачка? Нищо не разбирам, наистина гладна стачка ли е било или вариант на Сугаревите изпълнения? Преди години в североирландски затвори няколко момчета направиха гладни стачки и до един умряха! Никой не издържа повече от 27-28 дни. А Босият - 80! Корава балканска душа! Направо за Гинес! Или....
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
босия защо прекрати стачката тия стават пак депутати.Нищо не се е променило.Главния виновник пак си е там,Лилето пак си е там,на Бойко фирмите пак крадат.Фандъкова пак дава поръчки на трейс.
40
4
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"Поне тоя *** няма да го мисля повече. Все си мислех, че ще пукне ама не. Даже по-добре изглежда след стачката"...Не бих се изразил така грубо, но помислихте ли, как би изглеждал човек след 80 (алоооо!!!! 80!!!!) дена глад!!!??? Аз след 30-40 дена диета свалих ,6-8 кг( да не говорим, че на няколко пъти сутринта на работа щях да припадна от Хипогликемия). И като ме видяха приятелите в компанията, щяха да изпопадат на масата, щото не можеха да повярват колко различно изглеждам - слаб!
39
1
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"Какво общо" исках да кажа. (Ще го счупя тоя телефон!)
38
1
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Справедливост е гонил Ганди, когато обикаля Индия, гладувайки (на вода), мисля около 20 дена и разговаряйки с хората, които срещне. И плати с живота си за неговото търсене на Справедливост. Какво обувки може да има между Ганди и босия циркаджия? Щото Ганди май обикаля страната наистина бос. В буквалния смисъл.
37
4
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Що се чудите и се подигравате на стари хора, очевидно не с всичкия си вече, че хвърлят пари през терасата, когато млади, здрави, прави са убедени, че човек може да гладува 80 дни и да е жив. Абе, хора! Абе, прочетете Пол Брег, бе! Не мен! Ми той, Босия, можеше още стотина-двеста дена да си погладува и пак щеше да има (няма да ги определям - нека сами се определят какви са) хора, които да му повярват
36
3
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"Не си Прав , човека гони Справедливост в края на живота си ."... Справедливост не се гони с лъжа. При това толкова *** и елементарна лъжа. Я ми кажи, след 20 години (да кажем, че си 3 годишно бебе сега), прочетеш, че някой, за някаква кауза ( нека да е най-най- благородната!) е гладувал 80! дни! Ще повярваш ли? Смееш ли се на бабичките, дето хвърлят пари през терасата, за да "помагат на полицията"? Ако да - недей! Те поне имат извинение - изкукали са вече. А твоето извинение какво е??!!
35
2
 
5
 
! Отговори
DO 36 преди 5 години
Не си Прав , човека гони Справедливост в края на живота си .
34
4
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Поне тоя *** няма да го мисля повече. Все си мислех, че ще пукне ама не. Даже по-добре изглежда след стачката
33
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
80 дни стигат ли за Гинес? Като го гледам поне 800 може да изкара :)
32
11
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Хайде да се върнем в реалността. Тези, които смятат, че човек може да гладува 80 дни и да остане жив: гласуват с +. Другите, които смятат, че не може човек да гладува 80 дни (т.е. вече отдавна би трябвало да е мъртъв) : гласуват с -.
31
5
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
защо я прекратяваш бе бос, другарката "истина" нинова на теб разчиташе да бута властта?!
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във форума ми е отнето правото да изразя свободно мислите и гражданската си позиция.
29
4
 
7
 
! Отговори
триеш! преди 5 години
Камелийо, статията с цел храчене по Босия ли е?Триеш всеки, който не плюе по него.Хейтът и унизителните коментари по адрес на Босия си стоят.ЦЕНЗУРА!
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Кольо,Кольо,кой ти кара с книжки бе човек.Хората карат на 3ракии най малко,тоя книжки сака!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз от много години съм в ежедневна гладна стачка. Всеки ден гладувам от 07.00 до 12.30 и после от 13.00 до 19.00 часа.