Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!

Най-големият враг на ГЕРБ - самият ГЕРБ, каза премиерът
Обновена: 1 сеп 2018 13:16 | 1 сеп 2018 12:30, Петя Славова
307
Борисов: Когато допускаме грешки, съм безкомпромисен!
Снимка: БТА

"Най-големият враг на ГЕРБ сме си ние самите и, когато допускаме грешки, съм безкомпромисен. Струва ми безсъние и нерви. Хората, които отстраняваме, са кадри, допринесли много, но идва момент, в който трябва да се разделим. Защото ние не сме БСП. Два пъти в мандат на БСП падат банки.

Още по темата

Виждате, навсякъде, където възникне проблем, изникват скрити клетки, които веднага провокират". Това каза премиерът Бойко Борисов по повод оставките на вътрешния, регионалния и транспортния министри, подадени в петък, предаде Нова тв.

"Може би се питате защо приех оставките. Министър Нанков е прекрасен специалист. Още им ремонтираме тяхното строителство, аз по никакъв начин не ги съдя. Те са опозиция, да си говорят. Ние си гледаме нашата работа", заяви Борисов.

Той бе категоричен, че автобусните фирми ще трябва да инвестират в закупуването на седалки с колани за превозните средства.

"Ако не, няма да возят хора. Тук вече не трябва да се коментира дали браншът щял да загуби. Ако искаш да караш, трябва да бъдеш с колан. Това трябва да бъде незабавно въведено. Новият министър трябва да се погрижи за това. Много се направи и за шофьорските книжки, и за коланите, но не е достатъчно. Фактът е, че трима министри отговарят и това се е случило. И се размива отговорността. Аз мисля, че трябва да се поеме политическа отговорност за това. Като има проблем трябва да се носи отговорност", категоричен е премиерът.

Той коментира и инцидента с колата на бащата на президента, при който Георги Радев удари с мъж в електрическа триколка.

"За случая в Харманли не искам да коментирам. 45 минути мърлява работа. Идва една патрулка, чуди се. Чак на 25-ата минута предприема някакви действия", заяви министър-председателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То КТБ фалира при вашето правителство на Орешарски, не помниш ли?
169
2
 
29
 
! Отговори
до Анонимен преди 5 години
Нито е достойно, нито е умно, а обратното. ГЕРБ да си ходи!
168
16
 
3
 
! Отговори
БАЦЕ преди 5 години
БРАВО НА НАШИЯ ВОЖД! БОГ СЛЯЗЪЛ НА ЗЕМЯТА! ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА ВОЖДА!
167
46
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Борисов! Достойно поведение на умен човек... Жив и здрав да си и да управляваш поне още един мандат...Да се пукат от яд червените тpoлове...
166
33
 
3
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Не ми пука за 2та трола, които пишат от 10 различни никнейма, те са нещастницци. Важното е Нинова и Радев марионетката да стават и да се махат!!!
165
2
 
33
 
! Отговори
Поклон пред Радой преди 5 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин
164
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно така, Тато навремето някой като се провинеше, го изпращаше посланник в екзотична държава.
163
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До О С Т А В К А !!! Сега 17 човешки живота, а трагедиите в Хитрино, Мизия, Бисер, Варна колко още хора си отидоха ? и само това ли е? фалитите на КТБ, Олимпик ?
162
7
 
13
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Ицо е гей!Обича гея ПРЕМИЕР!
161
2
 
13
 
! Отговори
Зашо ли да ни е вино преди 5 години
До ZoroТо какво пък зависи от правителството, та да ни е виновно. Дали от него зависи качеството на управлението? Не, никогаш. Или как се харчат държавните пари? И това не зависи от правителството. Даже судука, бирата, опрасканите каки, островите, къщите в Барселона и те не зависят от правителството. Но след като от него нищо не зависи, за какво ни е? За да не си помислиш, че има други в парламента, то и от БСП, ДПС и ОП нещо не зависи. Те затова крадат, за не пропаднат парите някъде без диря
160
23
 
6
 
! Отговори
Zoro преди 5 години
Какво пак ви е виновно правителството? Тука само някакви компетентни селяшки бекове коментират. Това да не ви е мегдана на село, че една лъжа, казана сто пъти да е истина?
159
24
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Защо Борисов да чете тук коментари? 2 трола платени по 5 стотинки на коментар пишат от 15 различни имена. И това ли е народа, събран тук? Много сте смешни и жалки!!!
158
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е уникална мисъл - най-големият враг на ГЕРБ - самият ГЕРБ.
157
21
 
3
 
! Отговори
Tennko преди 5 години
Аз съм за нашият президент Радев! Разделител на нацията и слуга на Нинова, която чрез него цвили като дърта кобила в несвяст оставка!!! И какво като управлява БКП - ще спрат катастрофите със забрани, и ако има такива ще обвинят пак ГЕРБ? Ама те червената *** са хитри - който не строи нищо, не е виновен за нищо! Те знаят сами да крадат!!!
156
1
 
28
 
! Отговори
В края на първия ман преди 5 години
В края на първия мандат имаше малко луди на Орлов мост и тогава Борисов каза, че не може да гледа кръв по паважа и затова ще си подаде оставка. То сега явное свикнал да гледа кръв и убийства заради неговата некомпетентност и нежалание да управлява както трябва. Затова сигурно и хиляда души да убие, пак няма да си подаде оставката. Защо тези тримата ги накара да си подадат оставката, ако не са виновни. Ако са виновни, защо не са арестувани? Борисов мъчите слобоумието, не ни мъчи повече, махай се
155
2
 
29
 
! Отговори
Четеш ли Бойко? преди 5 години
Бойко, прочети коментарите под мен и ще разбереш какво е мнението на хората за теб.
154
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е предполагал че пазачът на паркинга на Замъка Хранков, който се радваше когато Маргините му дадат 10 лв след като е паркирал Мерцедеса им, един ден ще е Премиер на България.Наистина няма по-*** народ на Планетата.
153
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за корупцията и назначаването на ДОКТОРИ с нагласени конкурси във ВМА - София, кога ще има наказани?
152
1
 
33
 
! Отговори
СУДЖУЦИ преди 5 години
Споко, и тримата ще ги пратят посланици, така се носи политическата отговорност в ГЕРБ.
151
0
 
30
 
! Отговори
Къде е? преди 5 години
Боко къде е Лилито бе? Казваш не става? Преди ти става сега не? Да не е на пост и молитва някъде? Уж я уреди при китайците?Сложи си я..пакМинистърка де..Добре изпълваше снимките..