Кметове си искат Нанков, даже и червени го харесвали

Регионалният министър имал доста поддръжници и в ГЕРБ
19
Кметове си искат Нанков, даже и червени го харесвали
Снимка: БТА, архив

Кметове, сред които и много червени градоначалници, през уикенда са комуникирали активно помежду си, за да намерят подход към премиера Бойко Борисов и той да остави строителния министър Николай Нанков в правителството, пише "24 часа".

Валери Симеонов също предупреди по обед, че НФСБ ще гласува против оставките на тримата министри - Николай Нанков, Ивайло Мовковски и Валентин Радев.

Още по темата
В ГЕРБ се вижда тиха вълна на недоволство най-вече пак заради Нанков, който според тях няма вина за инцидента в Своге. Смятат и че не е трябвало Борисов да се поддава на рекета на БСП.

34-годишният Нанков e завършил е "География и геология" и магистратура по "Регионално развитие и управление" в Софийския университет. Между 2009 и 2011 г. е областен управител на област Ловеч. Народен представител е в 42-ото и 43-ото НС. В периода 2014 – 2017 г. е заместник министър на регионалното развитие и благоустройството.

Въпреки натиска премиерът бил твърд, че оставките ще бъдат гласувани. Въпросът сега е дали ако те бъдат гласувани поотделно, Нанков, който се радва на симпатиите на БСП и на НФСБ, ще остане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
Ало ало преди 5 години
Тая театрална принцеса дето пърха с мигли пък кой го иска
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така де, той е наш човек. Всички го обичат. Какво по-хубаво от това да е обичат много хора.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако всичко написано в статията е вярно излиза, че Нанков на 25 годишна възраст е станал областен управител на Ловеч. Умно момче :)
13
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
освен делянчо,и този го искали,ха ха ха.
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нанков си вършеше работата. За другите двама ми е все тая, но Нанков не трябваше да го махат. А в случая от Своге, дори да имат вина управляващите, строителната фирма, КАТ и прочие, все пак главното е шофьорска грешка.
11
11
 
5
 
! Отговори
До 13 и подобни преди 5 години
Спрете с глупавите си политиканствания и тролене.На абсолютно всички е ясно че е ШОФЬОРСКА грешка.Казаха го и ударените от автобуса в автомобилите хораЗащо ги е ударил?Това че не е гледал пътя а е говорел с този до него те са го видели .Това че след удара е ударил спирачка и е свил рязко в дясно е причината.По този път са минали и минават хиляди автобуси и коли и никой не е паднал.В дефилето има много такива завои и трябва да се кара внимателно .Или да върнем макадама ли???
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи коалиционните партньори и кметовете си се харесват помежду си, но народа никой не го пита какво му харесва и какво- не. Нинова днес щеше да свика съвещание, май. Не чухме за съвещание на БСП. Нинова не е опозиция. Опозицията е в екип с управляващите.
9
1
 
16
 
! Отговори
КОИ преди 5 години
Кои са следващите Министри - аз лично заложих в Еврофутбол за Министъра на Туризма , Този Министър който защити МАФИЯТА в Пирин (не му знам името - един лукав ) , и Министъра на Отбраната .???
8
1
 
25
 
! Отговори
Бай иван преди 5 години
Кметовете го харесват щото става алъш вериш с него. Не за друго.
7
0
 
22
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Този е едно опулено дребно джудже, комедиант. Не всява никакъв респект и изглежда малодушен и отстъпчив. Затова е удобен на кметчетата.
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разплаках се за Нанков! А меченцето къде да оставя?
5
0
 
26
 
! Отговори
Фалш преди 5 години
По важно ще е занапред народа какво иска. Като го няма народа незнам кой ще управляват тези хорица.разбрахме и видяхме управниците какво искат и какво могат а някой пита ли народа какво иска и дали е съгласен?или ние овцете нямаме думата.Това като в казармата един казва и всички добре..
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още малко и ще напишат, че даже и роднините на загиналите край Своге го искат.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си го вземат той сега е свободен и без това !
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямал вина ли !!! Да попитам АПИ на чие подчинение е, не е ли той шефа им, как така ще пишат и пращат писма и отсреща нищо, тоя да не е пощальон??? Тиквата колкото и да ми е неприятен в случая е напълно прав трябват министри които да взискват, а не пощальони.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Даже и червени го искали"-ха ха ха, че ГЕРБ какви са бе, да не са бозови, нали всички са клонинги от БКП ? Кой народ са ОВЦЕ - БЪЛГАРСКИЯТ гордо отговарят нациите с достойнство !