7 септември: Денят за изплащане на пенсиите

Тогава ще се преведат и парите по банков път
5 сеп 2018 17:52, Анисия Иванова
20
7 септември: Денят за изплащане на пенсиите
Снимка: Булфото

Изплащането на пенсиите през септември 2018 г. от Националния осигурителен институт /НОИ/ ще започне на 7 септември и ще приключи на 20 септември, съобщиха от НОИ.

Чрез пощенските станции пенсиите ще се изплащат съобразно изготвен график, който вече е обявен във всяка от тях.

Преводите на сумите за септемврийските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Към 7 Знаеш ли че в момента само мижитурките от бившата държавна администрация взимат тавана и то пак на гърба на честния труженик така,че не се мъчи да обясняваш кой е честен и кой не е честен
17
2
 
3
 
! Отговори
а защо не преди 6 ? преди 5 години
Толкова не можаха да преведат пенсиите на хората на 4,5 септември. 6 септември е празник, да не се зарадват пенсионерите дори на добавка от 10-15 лева. А после Бойко пише ,,единни трябва да работим". Тия хора Бойко са ти работили,ама за тях не се сещаш... Иначе паметници в Израел се сети да ходи да откриваш.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало, Кой е ?Дъщеря ти съм в болница съмАз нямам дъщеря!Ало, Кой е?От Полицията да са ви притеснявали скоро по телефона? По следите им сме помогнете ни да ги хванем като хвърлите спестяванията си през балкона ние ще ви ги върнем.Нямам балкон сина го затвори с итонг за да е топло през зимата.
15
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
до 14 ЕЙ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОИТО НЕ СА СЕГА В БСП НЕ СА ЛИ БИВШИ КОМУНИСТИ. ИЛИ СИ ПРАВИШ ВЯТЪР НА УСТАТА. ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ПОТОМСТВЕНИ КОМУНИСТИ. Я ДА ВИДИМ ЛИЛЕТО КОЙ БЕШЕ ДЯДО И, АМИ БОЙКО АКО НЕ Е ПАРТИЕЦ МОЖЕ ЛИ ДА БЪДЕ ОХРАНА НА ЖИВКОВ, АМИ ПЛЕВНЬО КОЙ БЕШЕ БАЩА МУ. ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ. СТИГА С ТОВА БСП. ВСИЧКИ ТАМ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО И СА ЗА БЕСИЛО. ВЪШКАТА КАТО СЕ НАЯДЯЛА ИЗЛИЗАЛА НА ЧЕЛОТО.НА СТАДИОНА И КАТО ПИНОЧЕТ.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Охааа, значи след 20сти почва алосафарито!
13
15
 
2
 
! Отговори
annybody преди 5 години
И на какво основание ще се вдигат пенсиите на хора, чиито имоти са взети още през 1946 г. от БКП, робували за по 18 -36 стотинки на трудовден и още 40 години са бухали в ТКЗС, ДЗС И АПК? Да им плаща БКП, не им ли ядохме попарата повече от 45 години? Ама БСП се било разграничило от БКП - е, нали са стогодишна "партия" - да си носят и пасивите - не че активи някакви имат освен тоталната разруха във всяко отношение, най-вече в морала на един работлив и честен народ.
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-ниските пенсии в ЕС.ако СТЕ ЗАБРАВИЛИ.Не че ви пука.
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето от тук пишещите никога няма да получат пенсия.
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МИ ТОВА КАКВА НОВИНА Е? ВСЕКИ МЕСЕЦ ИЗПЛАЩАНЕТО ЗАПОЧВА НА СЕДМИ И ЗАВЪРШВА НА ДВАЙСТИ.Я ПО-СЕРИОЗНО!Новина щеше да бъде, ако се обяви, че Обединените патриоти са изпълнили предизборното си обещание и са направили минималните пенсии 300 лева
9
2
 
2
 
! Отговори
niko преди 5 години
имам предвид номер 7
8
4
 
13
 
! Отговори
сексолог преди 5 години
А на този хомосексуалист дето се подиграва с възрастните хора, му предричам, че ще бъде поне три пъти по-"изкукал" на техните години. Личи си от сега и най-вероятно ще се тормози, че му е малка пенсията и не може да хвърля нищо от балкона.
7
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Абе дри.сльо сегашните пенсионери са работили по татово време за какво укриване на доходи драскаш .
6
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който на времето се е осигурявал като бял човек, а не като комунистически измекяp, взима добра пенсия сега. Който не е бил дребен тарикат и мошеник, взима добра пенсия. На времето не ревахте, когато ежедневно мамихте държавата, днес- ревете. Каквото сте си посели, това ще пожънете. Сами сте си виновни за ниските пенсии! Родителите ми цял живот са се трудили честно и взимат почти тавана. Но не са укрили стотинка доход от който и да е свои проект или работодател.
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова стотачки на снимката повечето пенсионери само ги сънуват, истината е съвсем друга.
4
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До пенсионерка 3За подигравка са всички които си хвърлят пенсиите през балкона. Увещанията да не хвърлят пари се вижда че не помагат. Подигравката може пък да е оздравителна мярка.
3
0
 
27
 
! Отговори
пенсионерка преди 5 години
ВИЕ ЛИ ТРЯБВА ДА МИ КАЗВАТЕ КОГА ЩЕ ИЗПЛАЩАТ ПЕНСИИТЕ....КОИТО И ДА СТЕ, НЯМА НУЖДА, ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР ГО ЗНАЕ....ОСОБЕНО ТЕЗИ , КОИТО ЕДВА ДОЧАКВАТ ДАТАТА....ЗВУЧИ ГРОЗНО И КАТО ПОДИГРАВКА. ....ХМХМ....
2
9
 
10
 
! Отговори
Вяра преди 5 години
Ами, че добре изглеждат на стотачки пенсиите, само за снимка ! Нужно ли е да се харчат непременно. Ех, на 9 Септември може пред някоя скара да вдишаме от парите на сочни кюфтенца де, какво толкова.
1
41
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми това е добре, за да могат изкукалите пенсионери да мятат пачки от балконите още от 8 септември.