Нанков: Оставката – правилна, няма да я оттегля!

Вина и отговорност са две различни неща, настоя той
5 сеп 2018 12:37,
11
Нанков: Оставката – правилна, няма да я оттегля!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Регионалният министър Николай Нанков бе категоричен, че няма да оттегля оставката си и настоя, че това да я подаде, е било правилното решение.

Още по темата

След като подаде оставката си заедно с другите си двама колеги - Ивайло Московски и Валентин Радев заради трагичния инцидент край Своге, строителният министър получи подкрепата на кметове, които поискаха той да запази поста си.

"Няма да оттегля оставката си. Това е акт, който е в лично качество, а затова и че премиерът ни ги изиска, беше най-правилната постъпка, която стоеше пред нас тримата", каза той.

Нанков допълни и че дали ще остане на поста си, не зависи от него.

"Каквото зависеше от мене, съм си го направил и като личен, и като акт на отговорност. Но вина и отговорност са две различни неща", заключи той.

Той увери, че като министър в оставка продължава да изпълнява задълженията си.

Нанков добави и че през изминалата година и половина са приети много наредби, свързани с осигуряването на пътната безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При такива ситуации в белите държави достойните люде си подават достойно оставката сами без да бъде искана от по-висшестоящите,а тези палячовци чакаха Пожарникарят да им поиска оставката,изобщо в България има ли хора с достойнство?Преди десетина години японският министър на транспорта си подаде оставката защото за цяла година японските ЖП-линии са направили закъснение от 5 мин.,а тези крадци-наши при смъртни случаи чакат подканване?Два клана Московски са завзели цялото министерство,казаха Госпо
9
1
 
3
 
! Отговори
Илиян преди 5 години
Ама разбира се бе, ти нямаш никаква вина, има си хас. Всички замесени надолу по веригата са направили грешки и пропуски, само ти целия в бяло
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вина и отговорност са две различни неща, настоя той"Аз пък настоявам като прекия ти началник да научиш думичката "БАЛАНС". Вина е негативна думичка, отговорност е позитивна. След лошото идва доброто " След вината идва отговорностите". ПРАВИЛА!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
радка преди 5 години
До АнонименКой бе, ЛП ли ще се върне?
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До радка"ДА го маха Борисов този и да му е за урок. Следващия път да намери по-кадърен от мазния Нанков. Само плямпа."Следващият се крие, защото в женски род и 6 месеца "оправи" имиджа на България!
5
1
 
2
 
! Отговори
радка преди 5 години
ДА го маха Борисов този и да му е за урок. Следващия път да намери по-кадърен от мазния Нанков. Само плямпа.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес го казаха за Собственика на ГЕРБ : Циркаджията не е добър , публиката е много проста !!!
3
0
 
7
 
! Отговори
Не става преди 5 години
Само като знае още колко некачествени пътища са направили и вече не му се ще да е министър. Особено след случката край Своге.
2
1
 
8
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Радев споко бе. Малко депутат..после ще ти търсят посолство. След като си добър в взривоеете ьюза теб я в Афганистан или Сория!! Заплата 10 к плюс блага!! Така че ..спокоНе че може да си оттеглиш оставката. То Вие ги подавате още в първият ден ,без дата. И Бог Б ги датира когато поиска
1
1
 
11
 
! Отговори
Тънки сметки преди 5 години
Тия се накрадоха и отидоха в парламента да получат имунитет и после по закона за давност стават невинни, а Цацата пъшка и мига с очи щото нищо друго не умее.