Полицаят глобил Радев-старши: Съвестта ми е чиста!

Свърших всичко, което трябваше по закон, заяви Митко Станков
99

Полицаят, който написа акта на Георги Радев, бащата на президента, ще обжалва наложеновот му наказание. Той бе уволнен дисциплинарно след случая в Харманли на 17 август, когато Радев-старши удари с колата си триколка на инвалид.

"Съвестта ми е     чиста, което трябваше по инструкции и по закон, съм го свършил", заяви пред Нова тв Митко Станков.

По думите му, водачът на триколката Стефчо Тодоров е сменил посоката на движение.

Още по темата
"Той самият обясни инцидента така: "Аз карах плътно вдясно, завих на ляво и после исках да тръгна към центъра, завих надясно и се ударих в предната част на автомобила". Затова съм дал вина на водача на триколката", обясни полицаят.

Митко Станков твърди, че не е познавал никой от участниците в катастрофата преди нея и е действал по съвест.

"Не виждам какво съм прикрил, като е бащата на еди-кой-си. Ако беше друг водачът на мерцедеса, щеше да е същото", категоричен е той.

И двамата участници в инцидента твърдят, че са невинни.

Случаят се проверяваше от две дирекции на вътрешното министерство, но министър Валентин Радев подаде оставка в деня, в който резултатите трябваше да бъдат оповестени.

Министърът на МВР в оставка Валентин Радев заяви, че полицаят е действал неграмотно и некомпетентно.

Информация за катастрофата, в която участват бащата на президента и мъж в електрическа триколка излезе 9 дни по-късно, след като в интернет беше публикуван видеоклип от инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВИНОВЕН ЕАМИ КАК ДА ИЗЛЕЗЕ, КАТО ТОЗИ С ТРИКОЛКАТА МУ *** ЗАЛОСТИЛ ВРАТАТА.
62
1
 
13
 
! Отговори
Ох преди 5 години
Полседно кой е глобил полицая, че тука нищо не се рабира :D:D
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А МЕРЦЕДЕСЪТ НА КОЛКО ГОДИНИ Е, ПЛОНДИ.ЗАЩОТО И РОМИТЕ КАРАТ МЕРЦЕДЕСИ НА 15-20 г.
60
1
 
8
 
! Отговори
Х преди 5 години
Оправете обърканото заглавие най-сетне - цял ден мина и още не сте се усетили...
59
7
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
БСП пак припява песента "всички сме грешни"Тази песен я знаем. Време е да се сложи ред.
58
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпреки многото коментари остава факта че Георги Радев се движи с Мерцедес Е класа по улиците на Харманли и хората се питат:Как пенсионер от 20 години при таван на пенсиите успява да кара такъв Мерцедес?Има нещо гнило в тази работа. Кога ли ще потропат със черните
57
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100% политическо уволнение !!!! Абе хора до ден днешен сигурно има хиляди сгрешени актове ,обжалвани ,отменени ,но до сега не съм чул нито прочел за сгрешен акт за административно наказание да бъде уволнен служител ! Всичко се прави за да може такива ,като Цветанов да имат повод да се заяждат с президента . Ако това бях никому известни хора -дали случая щеше да се раздуха и стигне до уволнения? Айде не ручаме жабета ! Сега като този осъди министерството -познайте кой ще му плати обезщетенията?
56
7
 
9
 
! Отговори
Ушанка преди 5 години
Всички полицаи казват че съвестта им е чиста.Но горките служители на реда сигурно не знаят че ще горят в ада бавно и славно.
55
18
 
9
 
! Отговори
виновен е преди 5 години
Г-н Радев просто няма как да е невинен, защото дори човекът с триколката да е виновен, той трябва да излезе от колата и да окаже помощ.Вместо това, той се обажда на местния велможа от БСП.Това си е чисто самопризнание.
54
1
 
3
 
! Отговори
2 преди 5 години
До 1 / 37 номерзнаци има , ти кьорав ли си ???
53
8
 
6
 
! Отговори
до Станков преди 5 години
Обжалвай уволнението ! Достоен си ! Искаме такива като теб !
52
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Министърът на МВР в оставка Валентин Радев заяви, че полицаят е действал неграмотно и некомпетентно".Полицаят Станков има 26 години работа в МВР, министър Радев в МВР нито ден служител на МВР не е бил , бил е само министър година и нещо. Това време не е достатъчно да се прчетат дори само вътрешно нормативните актове на МВР.
51
4
 
19
 
! Отговори
от пътя преди 5 години
Това е елементарен случай. Радев е отнел предимството на триколката, накъдето и да е била тръгнала. Била е в кръговото. Това е. Като и двамата твърдят, че са невинни да отидат в съда.А затова, че министъра е подал оставка заради подобен случай- да си върви, повече да не го виждаме из властта. Полицаят е прав като е наказал Радев старши !Всичко останало е въздух под налягане.
50
3
 
11
 
! Отговори
ВИНАГИ УВОЛНЕН преди 5 години
ПОЛИЦАЯ Е УВОЛНЕН ВИНАГИ!!АКО НАПИШЕ АКТ НА РАДЕВ ДЯДО ЩЕ ГО ПОГНЕ ПРЕЗИДЕНТА И С ДОГОВОРКИ ЩЕ ИСТЪРГУВА С БОРИСОВ УВОЛНЕНИЕТО МУ!АКО НЕ НАПИШЕ АКТ НА РАДЕВ ДЯДО ТОГАВА БОРИСОВ ЩЕ ГО ПОГНЕ, ЧЕ ЗАКРИЛЯ ОПОНЕНТИТЕ ;DКАКТО И ДА ПОСТЪПИ ВСЕ Е ЗЛЕ ЗА ПОЛИЦАЯ!
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОЛИЦАЯ НЯМА ШАНС В СЪДА!!!КВОТИТЕ НА СЪДИИТЕ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ СА ПОДЕЛЕНИ МЕЖДУ БОРИСОВ И РАДЕВ!! СЪДИИТЕ ЩЕ ИМ УГОДЯТ! ТОВА БЕШЕ РЕФОРМАТА НА БОРИСОВ ДА КОМАНДВА СЪДА!БОРИСОВ НЕНАПРАВИ РЕФОРМА ВЪВ СЪДА КАТО МАХНЕ ПРЕСТЪПНИЯ ЧЛЕН ЗА АБСОЛЮТНАТА ДАВНОСТ МАЙ БЕШЕ ЧЛЕН 81 ОТ НПК КЪДЕТО ДЕЛОТО ПАДА ПО ДАВНОСТ ВИНАГИ АКО СЕ ПРОТОЧИ ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИТЕ СЛЕЧАЙ ТАКЪВ ЧЛЕН В ЕС СТРАНИТЕ НЯМА! ПО НЕГО ВСЯКО ДЕЛО АКО СЕ ВЪРНЕ НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ПРЕДИМНО ПАДА ПО ДАВНОСТ!
48
1
 
11
 
! Отговори
Палицей преди 5 години
Статус - Уволнен!Причини - Чуди се на Кой да угоди и все виновен!Прогноза - Е*ана, че изтървана!
47
4
 
15
 
! Отговори
Армейски тип преди 5 години
Някой подведе министър Радев! При неговата некомпетентност това не е трудно. Сега полицаят пак ще ни обрули в съда!
46
3
 
11
 
! Отговори
ХМ преди 5 години
Полицаят, който написа акта на Георги Радев, бащата на президента, ще обжалва наложеновот му наказание-Алоу,автора,актът е издаден на човека с триколката , а не Георги Радев и затова ченгелът е уволнен,ясно ?
45
3
 
11
 
! Отговори
Unitra преди 5 години
А звукозаписът!???? Бай Г. Радев:- Сега, другарю Старши, да не излагам Румен, предлагам да напишете Акт на тротинетката, а аз ще го платя и ще черпя!? Триоската: - Ами, щом си плаща човекът....!Старши: - Ха, стиснете си ръцете!Живи и здрави! Сетне се намесиха Великите сили и стана една.......
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Neni interesyva na koi e bahta.Ima zakoni.Policaqt danese pravi na razseqn , tap selski rendjar.