Оценка от колега: Прибързаха с оставките! За ланския сняг ли отговорност?

Според вицепремиера не е необходимо и тримата министри да подават оставка
Обновена: 8 сеп 2018 19:30 | 8 сеп 2018 19:30, Веселина Йорданова
61
Оценка от колега: Прибързаха с оставките! За ланския сняг ли отговорност?

Оставките на министрите Радев, Московски и Нанков са прибързани и вината за катастрофата край Своге не бива да се поема лично от тях.

Още по темата
Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в коментар за предстоящия Коалиционен съвет, който ще се проведе в понеделник.

Каракачанов бе един от гостите на втория Комитски събор, който се провежда в русенското село Червена вода, предаде БНР.

"Тримата министри вършат добре работата си и не виждам какво точно не са направили, за да се стигне до този пътен инцидент", каза вицепремиерът.

"Пак казвам, ако се окаже, че някой от тях има вина - да, съгласен съм. В България е най-лесно да кажеш - морална отговорност - за кое? За ланския сняг - пак морална отговорност. За дъждове, наводнения - пак морална отговорност. Айде да започнем да си вършим работата, защото много от нещата, които се случват около нас, вината е и на общински власти, на чиновници на най-различни нива", коментира вицепремиерът-

Той посочи, че е право на премиера Бойко Борисов да си сменя министрите.

"Ако той поиска смяна и на тримата, специално ние от ВМРО ще го подкрепим. Аз лично смятам обаче, че не е необходимо и тримата да подават оставки", каза Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
8
 
! Отговори
БеГЕ преди 5 години
Ами можеше да си въртят далаверите още дъъъъъъълги години/месеци/....
27
0
 
18
 
! Отговори
Съдебната власт преди 5 години
Съдебната власт в България не си върши работата мисля. Защо не проявява инициатива, къде са делата за кражбите на метериали и средства от проекти като пътища? В Румъния измислиха как да си контролират правосъдието и нещата им потръгнаха.Комунистите трябва да бъдат из хвърлени от там след над 70 години и системата да се контролира от народа за да има резултат. Стига с тази "независима" власт - от кого са независими? За какво са като са независими? Има 3 власти и 3те трябва да се контролират, не само 2те!
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е, наполовина...Не оставки, трябва да бъдат съдени всички по веригата-изпълнителя на ремонта/проекта, ОДОБРИЛИЯ (тоз същия дето се е подписал), неговия началник, и така по веригата, та до тея за които говорите.Така се прави, и ще се знае, че следващия път ще са осъдени ВСИЧКИ замесени, а не само потърпевшия шофьор, например.
25
0
 
17
 
! Отговори
СИНЯ КАСКА преди 5 години
КОКАЛА Е ЯКА РАБОТА-НЕ ГО ПУСКАМЕ-ЩЕ ОРЪФАМЕ БЪЛГАРИЯ И ..КОЙ ОСТАНЕ...
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖороТова не го решаваш ти. Кой какво ще забрави ще покаже бъдещето. По същата логика БСП -то би следвало и то да забрави парламента, щото се *** вече не знам си колко пъти, ама нещо май не му се ще. Всеки власт лелее, всяка кокошка просо сънува, макар че вече сигурно не е гладна. Сладко е да си властимащ, над тебе само господ ама и той забягнал някъде и той не ти търси сметка. Така че престани с тъпите изказвания, дето сме ги чували не знам си колко пъти. Досада.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Василев @Василев баба ти не е от Мексико. баба ти е от Кестрич, нали го знаеш какво е?
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 22Ами досега защо мълчахте, бе? защо досега само ръкопляскахте на любимата си партийка? Сега ли ви дойде голямото просветление? Къде бяхте досега? Не мога да ви понасям с вашето избирателно чувство за справедливост. Не се ли сещате какво се случи с тая държава при предишните управления, какво грабене е падало, какво чудо? Ама си мълчахте, нали? Какво го захапахте сега това? Сетили се, представете си. . Жалка картинка.
21
1
 
24
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Дебелака да забрави Парламента на следващите избори.
20
2
 
18
 
! Отговори
до 22 преди 5 години
Защо се стига до това да се появят `кресльовци`. Ами елементарно е, ама трябва акъл.Докога ще търпим и ще мълчим.Много мълчахме ама не се търпи повече. Три мандата търпим да дойде `светлото бъдеще`Ама не идва, а става по-зле. Какво очакваш? Да продължаваме да си мълчим?В един момент чашата прелива.
19
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20Направо нямам думи колко просто и леко им влиза на някои да обвиняват за всичко сега управляващото правителство.Така най им изнася. А пък аз ще ви кажа, драги мои кресльовци, че до голяма степен вината и за катастрофите и за прословутия Олимпик и подобни си е изцяло на участниците в тях,товст на хората с маломерни мозъци, които нито знаят как нито какво. защото и досега пътищата не бяха наред, и си имаше предостатъчно катастрофи, но никога не се надавал такъв рев. Ето това е.
18
0
 
23
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Няма министър и депутат които да да не за затвора !!
17
0
 
24
 
! Отговори
морски преди 5 години
Коларският път , който е наричан Тракия точно на 188 км. посока София , като се караш все едно си в морето при 12 бала вълна !
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия `инциденти` край нямат. Което е показателно.Докога ще си ги изреждаме?То не бяха безпричинно избити животни, то не бяха проблеми с държавния регистър, то не беше провал със застрахователното дружество, то не беше катастрофата със 17-те убити. Утре какво ще се случи?щото ПРИ герб празно няма.Да те е страх да живееш в тая държава. Провали всеки ден.Те ми редят, че нямало виновни за нищо. Всичко само `се случвало` просто така/!?/
15
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бесепарски апологети пак са се разпасали и крещят ли крещят. Щото пътищата по време на БСп - то и на другите управляващи партии бяха прекрасни. Никой не катастрофираше, всичко беше цветя и рози Писна ми. И стига вече с това клише " войната на пътя"! Кой води война и за какво? И не знам защо изведнъж катастрофите станаха едва ли не ежедневие.Това не е нормално. Хората са тотално изтрещели на пътя и дори да имат най - хубавата магистрала, пак ще намерят начин да се бухнвт в мантинелата. това е
14
14
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Каракачанов е прав... - Валери Симеонов също... - за Сидеров не съм казал нищо...
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя лаладжия да каже защо се замита под килима въпроса с името ва Македония ние нямаме ли претевци към Ципрас. Македония това сме ние все едно Ципрас сменя нашето име, а е подписал договор за добросъседство
12
0
 
23
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ПО ЦЯЛАТА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ИМА ПОНЕ 11 УЧАСТЪКА С ПОВРЕДЕНА МАНТИНЕЛА, УЧАСТЪЦИ С ПАДНАЛА МРЕЖА И УЧАСТЪЦИ С БАБУНИ. ЛИЧНО ГИ ВИДЯХ ДНЕС. ВИДЯХ СЪЩО КАК ВНЕЗАПНО ПОЧНАХА РЕМОНТИ ПО НАЙ-ПРОБЛЕМНИЯ УЧАСТЪК И ВСИЧКО СЛЕД КАТАСТРОФАТА С ТОЗИ РЕЙС, КРАЙ СВОГЕ! РАЗХОДЕТЕ СЕ АКО НЕ ВИ СЕ ВЯРВА
11
24
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
300 автобуса минават от там на ден... - хиляди автомобила... - и сега, заради един разсеян шофьор, който е пеел с групата, карал е с превишена скорост и се е обръщал назад - даподават оставки не е редно...
10
3
 
18
 
! Отговори
extremist преди 5 години
виждам какво точно не са направили, за да се стигне до този пътен инцидент" - О, ТО Е ЯСНО ЧЕ НЕ ВИЖДАШ, ЗАЩОТО ВЪПРОСА ВСЪЩНОСТ Е :КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЗА ДА НЯМА ТАКИВА СМЕХОТВОРНИ КАТАСТРОФИ ?И ПРОСТИЯ ОТГОВОР Е : НИЩО ?
9
0
 
22
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Защо преасфалтираха този учасгък? Колко сигнала са подадени за това, че е опасен? В отговорността на кои министри е контрола тази опасност да се отстрани навреме!? Отговорите на тези въпроси са и отговор защо тези министри трябва да си ходят! Както се радват на шарени ***,така ще се радват и на гърбавия к...!