Оценка от колега: Прибързаха с оставките! За ланския сняг ли отговорност?

Според вицепремиера не е необходимо и тримата министри да подават оставка
Обновена: 8 сеп 2018 19:30 | 8 сеп 2018 19:30, Веселина Йорданова
61
Оценка от колега: Прибързаха с оставките! За ланския сняг ли отговорност?

Оставките на министрите Радев, Московски и Нанков са прибързани и вината за катастрофата край Своге не бива да се поема лично от тях.

Още по темата
Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в коментар за предстоящия Коалиционен съвет, който ще се проведе в понеделник.

Каракачанов бе един от гостите на втория Комитски събор, който се провежда в русенското село Червена вода, предаде БНР.

"Тримата министри вършат добре работата си и не виждам какво точно не са направили, за да се стигне до този пътен инцидент", каза вицепремиерът.

"Пак казвам, ако се окаже, че някой от тях има вина - да, съгласен съм. В България е най-лесно да кажеш - морална отговорност - за кое? За ланския сняг - пак морална отговорност. За дъждове, наводнения - пак морална отговорност. Айде да започнем да си вършим работата, защото много от нещата, които се случват около нас, вината е и на общински власти, на чиновници на най-различни нива", коментира вицепремиерът-

Той посочи, че е право на премиера Бойко Борисов да си сменя министрите.

"Ако той поиска смяна и на тримата, специално ние от ВМРО ще го подкрепим. Аз лично смятам обаче, че не е необходимо и тримата да подават оставки", каза Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ПРИ ДИКТАТУРАТА НА ПАРТОКРАТИТЕ / ЖИВКОВЦИ/ ИМАШЕ НАГЛАСА ЗА НЕСМЕНЯЕМОСТ НА "ВЕЛИКИТЕ" !!! КАКВО ЗНАЧИ И ДНЕС ДА СМЕ СЪГЛАСНИ , ЧЕ НАРОДЪТ НИ - НЕ ПРОИЗВЕЖДА УМНИ ,ТАЛАНТЛИВИ И ЗНАЕЩИ ,КОИТО ДА ВОДЯТ ДЪРЖАВАТА И НАЦИЯТА И ДЕЦАТА ... АМА ДЪРЖАВТА НЕ Е НА ОСТАРЕЛИТЕ , А НА МЛАДИТЕ ...И НА МЛАДИТЕ СЛЕД ТЯХ !!! "СЛЕЗТЕ ОТ КОНЯ ОСТАРЕЛЦИ ...ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВЯТ- РОДИНАТА-ОБЩЕСТВОТО-ДЪРЖАВАТА. ЗАЕДНО ...И ЗА БЪДЕЩИТО НИ БЪЛГАРСКО !!!! Е И ЩЕ УМРЕТЕ- ДЖОДЖУМ - НЕ КАТО ГАД !?!?
47
2
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Какво става?Фирмата, която е положила асфалта в района на Своге, е Трейси груп с председател на НС проф.Н.Михалов, близък с Борисов и Цветанов. Мин.Нанков знае това и затова не се е оплакал на МВР и Прокуратурата за неотстраняване от тази фирма на недостатъците при асфалтирането въпреки петкратното напомняне. И сега при полагане на горния асфалтов слой коефициентът на полирсне е по-видок от заложения от проектанта на ремонта.
46
2
 
7
 
! Отговори
БиБи преди 5 години
От тримата министри само Нанков върши добре работата си. Другите двама отдавна са за изгонване: Радев за непрекъснати гафове и поведение на ***, Московски за нищовършене. Трябваше да се изгонят за многократно проявена некадърност и Цачева, Захариева, Порожанов, А Нанков вместо да пише 5 пъти молби до Трейси груп за отстраняване на нередности по трасето трябваше да поиска помощта на МВР и Прокуратурата. Тогава нямаше да я има катастрофата.
45
1
 
6
 
! Отговори
чистене преди 5 години
Московски отдавна трябваше да си ходи от политиката изобщо.Толкова поразии в повереното му министерство-БДЖ,купени книжки на килограм за безкнижници, корупция и върха беше трагедията с детето му а той стои ...и чака да му се размине.А Радев не искал "революция" в МВР. А какво? Всичко по старому.Полицай са свързани с всяко престъпление в държавата с чадъртите с които прикриват престъпници.Цачева и тя доказан некадърник,а министър на Кривосъдието.И Румяна Бъчварова и тя същата.
44
1
 
9
 
! Отговори
Raven преди 5 години
Естествено че трябва да понесат отговорност. Даже сами трябваше да си подадат оставките, а не да чакат да им ги поискат.Кой ще провери как им е даден на трейс груп ремонта за отсечката и колко пари от тези 40 милиона са вложени в него . Кажи бе *** дебел !
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА! 51Пропуснал си Герб! Те също са БКП! Всичко е червено в България! ЦСКА!
42
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо в суматохата май не е ясно какво става с очевидния виновник - шофьора карал с превишена скорост.В Англия примерно никой не би подал оставка. Има ограничение, някой не го е спазил, за какво да си подават оставките? Шофьора го съдят за причинена смърт следствие на безразсъдно каране - обикновено 10 години в затвора. 14 човека х 10 = 140 години. След 1 месец е в затвора. След като излежи 1/3 може да се обяснява че вече се е променил и да го пуснат по-рано.
41
12
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА! преди 5 години
Комунистите са в шок и не знаят какво да правят, за да замажат гафа от разкритието, че са мафията в България. Любимец - Митьо Очите. Пуснаха червените *** да пишат всякакви глупости, опитвайки се да изместят темите. Това буди само смях и подигравки, защото всички знаем кои са и какви са. Отдавна никой не им вяра, но те си пишат едно и също като някакви латерни. Толкова сте жалки и долни всички от БКП/БСП, заедно с вашата бандитска мафия. Има надежда скоро да се стопи електоратът ви.
40
11
 
6
 
! Отговори
БКП е мафия преди 5 години
Мафията е БКП/БСП. Спрете да гласувате за тях. Те са работодателите в България, даващи най-ниските заплати в ЕС. Те са хотелиерите, рентиерите, те държат заведенията и всичко останало. Пипалата им са навсякъде. За да ги махнем трябва усилия от всички - не гласувайте за тях, не работете за тях, образовайте се и си направете собствен независим бизнес. Така тази мафиотска система няма да има храна и ще се срути
39
2
 
10
 
! Отговори
Какво става? преди 5 години
Фирма на строителен бизнесмен, който през 2013 г. е бил водач на листата на ДПС в Монтана, е полагала асфалта на пътя край Своге. Данните са от Антикорупционния фонд и ще бъдат предадени на прокуратурата.Дружеството Мегаинвест-холд ЕООД е положило асфалтовия износващ слой. Компанията е 100% собственост на дружеството Мегаинвест ЕООД, което пък е еднолична собственост на бизнесмена Цветан Славейков Цветанов, управител и на двете фирми, със спечелени обществени поръчки за над 130 милиона лева.
38
3
 
6
 
! Отговори
Поредният БСП бандит преди 5 години
Поредният БСП/БКП милионер!Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схеми за данъчни измами от 2009 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печелят по 1 милион на седмица. Ха-ха-ха - тъ.пи комунисти!
37
10
 
6
 
! Отговори
БКП да си ходи преди 5 години
Никакви оставки!!! БКП/БСП като бяха на власт, имаше много повече жертви по пътищата, както и много загинали при тежки катастрофи. Някой да е чул да са си подавали оставки??? НЕ!Някой от правителството в Италия подаде ли оставка след срутването на моста, с близо 50 жертви??? НЕ! Стига с тия оставки. Правителството да действа и министрите да продължават да работят, че са започнали много неща и трябва да си ги довършат. Няма непрекъснато да започваме всичко от нулата.БКП/БСП да си ходи!!!
36
4
 
17
 
! Отговори
Коки преди 5 години
И никога не съм си мислил, че ще има по-лоши от дпс, а то има герб+ оп. Да не говорим другите кражби, търговски регистър, фалирали застрахователни дружества, избити здрави животни и т.н. цачева, цацаров, кофти работа. Оставка за боце и компания.
35
2
 
13
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Пълно безхаберие, московски - пряко отговорен за корупцията в даи (проддените книжки), колко пъти негови назначения като изп. директори на ИА АА бяха задържани, той си е министър, неговия зам е подсъдим за корупция, след това направи трагедията със сина си. валентин радев, абсолютно неадекватен и няма никакъв контрол от МВР по пътищата, само пак прибиране на парички, и ненков - отговорника за пътищата, колко пари могат да се отклонят и да не се използват по предназначение.
34
1
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Василев Василев, бате ти Бойко е още в Израел, май.Нещо са го привикали на "червеното килимче" , да дава отчет като взима заеми , кога ще ги връща с лихвите, на израелските банки.Вдигаха данъци, винетки, сега и данъците на 20 годишните автомобили вдигнаха.Повече няма от къде да скубят, от бедния народ.Започнапа да скубят от богатите, онези с червените куфарчета, започнали от ДС.Много добре се знаят кои са.За сега-тези от БСП само, но и другите да чакат реда си, нали така, агенте?
33
4
 
9
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 5 години
Толкова си неадекватен, че не знам как дори успяваш да нацелиш буквите.
32
12
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Радка - Зелената чорапка да подава оставка... - заради баща си...
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Московски трябваше да си подаде оставката още след случката със сноумобила. Все пак поради крайна безотговорност си причинил смъртта на сина си, оставайки на поста министър се подиграваш с цялата държава и пречиш на разследването, тъй като упражняваш влияние над него. Уви, трябваше масова смърт да се случи, за да се сети.
30
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато си министър си ОТГОВОРЕН за министерството си! А когато под опеката на министерството ти са загинали един автобус с хора, значи си подаваш оставката! Кое не е ясно? Докога ще се горят бушончета? Докога отговорност ще носят само чистачката, шофьора, заместника на заместника на заместника на министъра?
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 30Шофьорът не е потърпевш, той си има вина и също носи отговорност. научете се най - после да търсите вината и в себе си. Голяма сила се иска за това. А хора с истински характери, с истински идеи вече почти не се срещат. Само мазници, или крадци. Защото тези фирми които ремонтират, се управляват от хора. А щом хората са нефелни и не стават за какво говорим? Какво да говорим за останалото? Всичко тръгва оттам.