Търсят се министри: Професионалисти, да изпълняват програмата...

Оставките - въпрос на разговори, ГЕРБ ще предлага кандидати
124
Търсят се министри: Професионалисти, да изпълняват програмата...
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатите за министерските позиции ще бъдат предложени от ГЕРБ.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред журналисти в с. Грашево.

Още по темата
Дали ще бъдат приети оставките на министрите, е въпрос на разговори, каза още той, цитиран от пресцентъра на партията.

Утре партньорите във властта - ГЕРБ и Обединените патриоти, се събират отново на Коалиционен съвет. На него ще се обсъждат оставките на министрите Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски. Те ги подадоха, за да поемат политическа отговорност за катастрофата със 17 жертви край Своге.

Силата на ГЕРБ е, че в такива моменти може да поема политическа отговорност, коментира Цветанов.

По думите му вече окончателното решение ще бъде взето, след като оставките бъдат внесени в парламента.

"Миналата седмица имахме доста конструктивен разговор с коалиционните ни партньори, като очаквам утре да надградим постигнатото. Всички ние трябва да формираме политическите си решения на базата на колективната воля в коалицията", подчерта Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе категоричен, че не медиите са мястото, от което участниците в коалицията трябва да съобщават какви са техните лични очаквания и предпочитания.

"Бих се радвал, ако нашите партньори от "Обединени патриоти" имат единна позиция. Ние винаги сме се съобразявали с техните решения", отбеляза Цветан Цветанов.

На въпроса какви качества трябва да притежават новите кандидати за министерските постове, Цветанов коментира: "Това трябва да са хора с безспорни професионални качества, с професионална тежест и да бъдат ангажирани с изпълнението на управленската програма на ГЕРБ и "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
До 96 преди 5 години
Хубаво би било....дори повече от прекрасно заедно със целите им семейства.За съжаление никога няма да се случи.
89
0
 
0
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
И още от шоу програмата на доказаните престъпници и от геноцида и наглоста спрямо бг.данъкоплатец.Това м/у другото с политическаата отговорност ми хареса.Браво цветанкин.Слагаш в джоба престъпници от световен мащаб в исторически аспект.Велик си.Но има изход и той вече е ЕДИН! Куфарите-летището и кооооолкото се може по-далеч от абсурдистан.
88
0
 
3
 
! Отговори
Търсят се килъри преди 5 години
Да отърват народа от тези некадърници- веднъж завинаги!
87
0
 
4
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Търсят се министри: Професионалисти, да изпълняват програмата...- ТЪРСИ СЕ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО: НЕ-КОРУМПИРАНИ ДЪРЖАВНИЦИ, ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ
86
0
 
2
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Търсят се министри: Професионалисти, да изпълняват програмата...- T.E. ТЪРСЯТ СЕ ПОСЛУШНИ КОРУМПИРАНИ НЕ-КАДЪРНИ ВЕРНИ СТАРИ КАДРИ И АЗ НЯМА ЗА КАКВО ДА СИ ПОДАВАМ CV-то.
85
0
 
1
 
! Отговори
extremist преди 5 години
Търсят се министри: Професионалисти, ... - ТАКАААААА; КЪДЕ ДА СИ ПОДАМ CV-то ???
84
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8===oТогава кой да управлява??Какво предлагаш??
83
8
 
1
 
! Отговори
Fortan преди 5 години
Българите са си марксисти наистина. Подкрепят се протести, които се финансират от Цветан Василев от Белград, с пари, окрадени пак от същите българи, чрез фалита на КТБ . И избори до дупка, нищо че струват милиони, България богата, да дава като има!
82
7
 
3
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Цветан Василев може да бъде шеф на България, той има опит в областта на краденето на пари и финансирането на протести, за които българите се молят. Ако Славун и Радеф набиранката се коалират, така ще се развие страната ни, че Афганистан и Еритрея ще ни се видят като Супер Америка!
81
9
 
1
 
! Отговори
Fakt преди 5 години
В подкрепа на това Нинова да си подаде оставката разпускане на червената *** заедно с Радев марионетката да стават и да се махат!!!
80
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Славка кат направи коалиция с партията на Радев и стане коалиция Новите Варвари или партия Кючек Асорти и тогава ще станем наистина циркова държава.От много криворазбрана демокрация се шашна този народ .Вече очебийно си правят семейни фирми /партии и си крадат пред народа. Освен шведи,турци и принудени да бачкат вместо тях инвалиди българи друго няма да го бъде по тези земи.
79
1
 
6
 
! Отговори
С кръв го свалиха и преди 5 години
С кръв го свалиха и пак го избрахаКак така един няма гласувал за ГРО666 пък винаги печелят изборите. Бре, този въпрос и Обама преди време зададе и никий не успя да му отговори.
78
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха, обява за бъдещ каторжник със заплата на министър
77
0
 
9
 
! Отговори
Качества да има преди 5 години
Трябва да имат диплом - физкултурник и задължително да могат да убиват важни свидетели на тежки криминални и политически престъпления. Плюс ще бъде важното качество - бързо да пълни пари в торби и чували и да има офшорен адвокат,който да се грижи за имотите в Лос Аджелис за милиарди долари.Колко глу'п***в е българския ***!?
76
0
 
10
 
! Отговори
Гербераст - комунист преди 5 години
Най - долните комунисти и ДС доносници са се намърдали в ГЕРБ. Най - младият за времето си и най - верен на комунистическата партия, шофьор на тато сега е премиер. Какво очаквате? Червеното да стане синьо ли? Хахаха
75
1
 
6
 
! Отговори
МИРО: преди 5 години
ГЕРБ=ГРОБ!!! БРАТЯ БЪЛГАРИ,ДА ИЗМАХАМЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ГЕРБ! ПИТАМ ВИ,НАЙ-ОТГОВОРНО И НАЙ-СМЕЛО, КАКВО ОБЩЕСТВО СТЕ: ГЕРБАВО ИЛИ ГъРБАВО???!!!ЕДНА ТИКВА ДА КОМАНДВА ДРУГИТЕ ПРАЗНИ ТИКВИ!!!
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те хубаво се тълсят министри, ама кандидатите се уплашиха, че ще трябва и отговорност да носят, не само министерска заплата да вземат.
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къдие да си дам ЦеВе-то! И аз мога! :))))))) Имам широки лапи! :)))))
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търсят се министри: Професионалисти, да изпълняват програмата...Как па да не е верно. ГЕРБ търсят послушковци нищо повече. От общински кмет нагоре всичко козирува на ГЕРБ без да се замисли.Все некога ще дойдат други на власт - как ще очистят тая ***.
71
0
 
16
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
"Търсят се министри: Професионалисти"Написах и ме изтриха. Е нищо, пак ще го напиша. Ако се търсят такива "професионалисти" като тъ.пун.гера на снимката - имаме! 80 %