Цветанов убеден: Новите министри-професионалисти!

Според зам.-шефа на ГЕРБ всички във властта заложили на разума
55
Цветанов убеден: Новите министри-професионалисти!
Снимка: БТА, архив

Управляващите заложили на професионализма и опита в сектора, в който новите министри ще отговарят. Това обясни председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по повод кандидатурите за нови министри на транспорта, вътрешни работи и регионалното развитие.

Още по темата

Съветът на управляващата коалиция реши да приеме оставките на министрите Нанков, Московски и Радев, поискани от премиера Бойко Борисов след катастрофата край Своге. В четвъртък те ще бъдат гласувани в Народното събрание.

Цветанов каза, че инж. Петя Аврамова, кандидат за министър на регионалното развитие, е работила заедно с целия екип на регионалното министерство. По думите му тя е от Северозападна България и е свидетел на предизвикателствата в района.

"Александър Манолев, предложен за министър на транспорта, е млад и амбициозен човек, който има сериозен опит в политиката и влизайки в транспортното министерство, ще работи да се постигнат всички тези резултати, които се очакват от обществото", допълни Цветанов.

Младен Маринов, който е кандидат да оглави МВР, е получил професионално развитие в системата при различни правителства през последните 20 години. Министерският съвет ще вземе решение кой да застане на свободното място за главен секретар на МВР. 

"Вчерашният ден беше много ползотворен, защото всеки имаше възможност накратко да каже своите аргументи и вече обстановката беше доста по-спокойна, нямаше тази емоция, която беше в предишния Коалиционен съвет. Заложихме повече на прагматизма и на разума, и на бъдещото управление, което трябва да продължи с общо 4-годишния си управленски мандат", каза Цветанов.

Той уточни, че е постигнато съгласие преди да се правят кадрови промени, свързани с оставки, независимо от коя от партиите от коалиционното споразумение, да се прави съгласуване и обсъждане преди публичното обявяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
4
 
! Отговори
пипон преди 5 години
още ли си убеден ???и в какво си убеден и кой те убеди??а кажи дедо преди два дена убеден а сега..??
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това трябва да се разбира така:"Новите министри са калинки, но са наши хора."Като ви каже нещо Цецо Цветанов...............го обръщайте на 180 градуса,или разбирайте противното!!
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТЪЙ КАТО ВСИЧКИ ТАМ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОЗИ *** СА ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ СМЕ НА КРАЯ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ. ОТ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ ДА КРАДЕТЕ И ДА НЯМА И ЕДНА ГЪНКА НА ТОВА КОЕТО Е НАД РАМЕНЕТЕ ВИ И НЕ МОЖЕТЕ ЕДНА МИСЛОВНА ИДЕЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ СТЕ НА НИВОТО НА ЕДНОКЛЕТЪЧНИТЕ. ОСВЕН ПАРИ И ВЛАСТ И ИЗДЕВАТЕЛСТВАНЕ НАД НАРОДА ДРУГО НЕ УМЕЕТЕ. НЕКАДЪРНИ И НЕГРАМОТНИ КАПИТАЛИСТИ. ДАНО БОГ ВИ НАКАЖЕ ПО НАЙ ЖЕСТОКИЯ НАЧИН И ДА НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ОТКРАДНАТОТО.
43
1
 
10
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Абе и за старите всички така казваха.
42
1
 
16
 
! Отговори
ОФИЦИАЛНИЯТ КРАДЕЦ преди 5 години
на гласове Цветанов в действие с плоска пропаганда на разума. Отврат! Избори не ги сменят, крадат гласове, крадат протоколи, лъжат, фалшифизират. И замазка с разума! Отврат! Официални убийци на честност и разум и демагогия с разума в устата на Цвъ-Цвъ! Отврат!
41
0
 
13
 
! Отговори
Цитат от Афера преди 5 години
"Всеки ден от години наред ГЕРБ Мафията не само се е прицелила в теб,не само брутално и ежедневно те тероризира, но и с наслада се гаври.Защото институциите в държавата са превърнати в РЕПРЕСИВНИ ЧУКОВЕ срещу всеки, който е в списъка на гадовете, които вадят истината за мафиотската власт, която ни управлява.Започна се от поръчките.Предупреждения.Сплашвания.Сугестиране и психически терор сещай се, снахо.Поръчки за физическо ЕЛИМИНИРАНЕ!"
40
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писнаха ни номерата с фалшифициране на избори и фалшиви новини,никой не ви е избирал,стоите в парламента против волята на народа и тероризирате народа!Хората отдавна не ви искат,не го ли схванахте?Оставка!
39
0
 
11
 
! Отговори
Тъпак преди 5 години
да ти приказва за разум=гербаджия
38
0
 
8
 
! Отговори
ХАХА преди 5 години
До Анонимено да краааааадеееееееееееееетеееееееееее с пъъъъъъъълнааааааааааааааа СИЛА!!!!!
37
1
 
13
 
! Отговори
Абурд преди 5 години
Абсурд е Цветанов да изолзува думата разум и защото е така няма нищо разумно с новите назначения. *** нагли!
36
1
 
15
 
! Отговори
АПЕЛ преди 5 години
СПРЕТЕ ДА УБИВАТЕ БЪЛГАРИЯ, ГЕРБАДЖИИ! КАТО ОКТОПОД СТЕЗАДУШАВАТЕ С НЕКАДЪРНОСТ И ТЪПОТИЯ! ПОЗЛИ СТЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ИЗРАСТНАЛИ НАД ТЯХ ОТ ТЯХ! НО КОГА ЛИ УБИИЦИ САМИ СИ ОТИВАТ?
35
0
 
16
 
! Отговори
сеггааа преди 5 години
новият по транспортакариера от..късното му детство досегазам шеф на м телзам шеф на булстрадзам шев на булгартабакщеф на мерки и теглилкизам министър на икономикатаминал / слаган о баща му навсякъде/значи ен става за нищопочти не може да говори..и много още има но и без това ме трият много бързо..то как може пожен кар да избира нещо по различно от маркуч
34
0
 
12
 
! Отговори
хмммм преди 5 години
а в коя област е професионалист този който ги назначава??И защо казва новите министри ??нали са предложения??и това не е ли диктатура ?? посочва трима и казва избрани са/?някой дали ще се осмели да гласува о съвест??а>> какво пък е това за гръб- съвест??те мерят на квадрати/ саниране/ на километри пътища и на килограми - суджуци..съвестта няма измерения
33
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, старите непрофесионалисти ли бяха?
32
0
 
23
 
! Отговори
Новите преди 5 години
Министри - две калинки и един шофьор
31
1
 
20
 
! Отговори
Физкултурник Храбър преди 5 години
Човек добре за да живее има нужда от шест тъщи.
30
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предвид капацитета на Цветанов, всеки е професионалист спрямо него.
29
0
 
19
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Скрий се Цветанов , пречиш на партията си !Но нищо , ще се реваншираш на изборите , нали си спец по фалшификациите!
28
0
 
23
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
Нещастници,затрихте собствения си народ!Ще направите и немислимото,само и само да запазите статуквото.Явно няма България да се оправи с избори!Време ли е една сутрин да осъмнем с барикади по улиците?!Полицаи,ако имате малко доблест-не излизайте срещу народа при евентуални демонстрации и сблъсъци.Ние знаем,че ще бъдете насъскани.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПрофесорМлат е бил друг път.30 годишен чичко.Нинова е 10 годин по-млат от него,а виште каква бойна комуниска е.