Отложени оставки, без нови министри - ГЕРБ не бързали

Станислав Иванов: Не искаме скандали в държавата
13 сеп 2018 21:54, Екип на Bulgaria On Air
19

Народното събрание отложи гласуването на трите министерски оставки заради неподписан указ на президента за освобождаването на Младен Маринов от поста на главен комисар на МВР.

Депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов обясни в студиото на "Денят ON AIR", че дори и без документа, народните представители са могли да гласуват номинацията на Маринов за вътрешен министър, но са решили да изчакат подпис от Румен Радев.

"Не мисля, че е умишлен саботаж от страна на президента това да не подпише указа. Той е в правото си да прецени това свое действие. Дали той ще го разпише или не, за нас няма никакви последствия. Ние искаме да няма скандали в държавата. Поради тази причина искаме да изчакаме да се подпише този указ", заяви Станислав Иванов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му мнението на Волен Сидеров, че президентът се е опитал да саботира правителството, си е негово лично и с липсата на подпис върху конкретен указ не може да се предизвика криза.

Народният представител от ГЕРБ коментира и действията на Александър Манолев, който отказва да поеме поста министър на транспорта и поиска от премиера Бойко Борисов номинацията му да бъде оттеглена. Днес Манолев обясни, че причината за това са скалъпени обвинения и атака срещу него, с която да се блокират плановете му за реформи и работа в министерството.

"Ние в момента, в който има някакви данни, дори само хвърлени в няколко медии съмнения, ние веднага носим своята отговорност", категоричен беше Станислав Иванов. По думите му така правят в ГЕРБ, без значение от къде идват сигналите.

Той заяви също, че това е разликата между тях и БСП.

"Там има много хора, които не трябва да бъдат депутати, имат дори повдигнати обвинения, но те са на местата си и продължават да си работят", добави още Иванов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
За къде да бързат ???!!! Има още толкова много за крадене...
16
0
 
3
 
! Отговори
ПЕТЪР преди 5 години
До Анонимен: ТОЯ , ДОГАН , МНОГО СЕ Е ИЗУЧИЛ В ЗАТВОРА , МАЙ . ХИДРОИНЖЕНЕР ,БАШ ПОЛИТИК , СЕГА ПЪК И ЕЛЕКТРОТО ХВАНА. ВСЕСТРАННО РАЗВИТА ЛИЧНОСТ -КАКТО КАЗВАШЕ ТАТО НАВРЕМЕТО.
15
0
 
4
 
! Отговори
МИТОВ преди 5 години
До Професор: КО КАЗА -ГЕНЕРАЛА ЛИ ? ГЕНЕРАЛА Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО !
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми то има ли гербер с обвинение. При цацаратурата обвинения имат само от опозицията. А тия от ГРОБ са си чисти ангели, само дето крила не са им порасли.Апък Цецо замалко да го объркат и да го пратят да полежи. Ама навреме се усетиха, че не може гробар да е виновен. Те си се раждат невинни.
13
7
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До голем смех. Може, защото обвиненията бяха скалъпени и издадени присъди на по-долни инстанции под натиск от мръссниците от БСП. Най-горната инстанция отмени всичко (и правилно) и сега този човек НЯМА ОБВИНЕНИЯ. Ако това то говори нещо лесно ще си отговориш сам на твоя въпрос.
12
3
 
12
 
! Отговори
до Професора преди 5 години
Леле къф финес и какво слово. Почти преписано от Винету.Но дори Майн Рид не си е позволявал толкова клозетни изрази.Но в устата на един герберски *** си е нормална приказка.ПРОДЪЛЖАВАЙ в същия дух. Колкото повече *** в ГЕРБ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.
11
3
 
10
 
! Отговори
голем смех преди 5 години
"Там има много хора, които не трябва да бъдат депутати, имат дори повдигнати обвинения, но те са на местата си и продължават да си работят"---------------------------------------------------------------------------------------------------------А човек осъден на две инстанции може ли да бъде депутат и председател на парламентарна група?
10
12
 
3
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Защо никой от местните три трола не вижда поредния саботаж на БКП?Толкова е очевиден, че дори и отдавна изпраните пенсионерски "мозъци" тук няма как да не помнят, че като "партизани", "активни борци", партийни активисти и профсъюзни дейци бяха обилно захранвани от партийната ясла и сега им е криво, че няма откъде да крадат.Дори не са благодарни и за париците, които получават като *** на БКП и за всеки случай *** срещу Боко-Цвоко - ялови сте, дори не миришете.
9
14
 
3
 
! Отговори
Интелектуалец преди 5 години
До ПрофесорМного точен коментар. Поздрави!
8
16
 
3
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Както се казва бързай бавно или бърза работа срам за майстора. В ГЕРБ са експерти и знаят какво вършат. Нека българина бъде спокоен. Страната се развива успешно под мъдрото ръководство на Генерала.
7
4
 
17
 
! Отговори
абеее преди 5 години
тези от ГрАб кога ще назначат или номинират за министър на транспорта, накой който не е блъскал или убивал хора
6
4
 
18
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Претендирам,че познавам из детайли историята на България в детайли и от независими един от друг източници!Няма по тъпо управление от досегашното!10 години застой!Гербераски улигофрени,се надпреварват за по големи и по големи тъпни!!!Боку,деса,цвъки,чечка,другата смрадлива деса...Разсипаха цялата нация...
5
3
 
16
 
! Отговори
голем смех преди 5 години
Че за къде да бързат. И без това в театъра на марионетките Баце е звездата. Всичко друго е анонимна масовка.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля ви се, ми те не искат скандали. Искат да си крадат безпроблемно, и това е. А опозицията да си трайка, както си трайкаше при Миков. И всички също да си трайкаме нищо, че станахме за резил вече толкова години с най-ниските заплати и пенсии в Европа.Долно племе герберско.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За никъде не бързаме. И без друго нищо няма да се промени.
2
2
 
16
 
! Отговори
Страната на селските преди 5 години
Тарикати НЕ Е правова държава НЕ Е била и НЯМА и да бъде !
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За къде да бързат.Дадоха ТЕЦ Варна на Доган, скоро ще дадат и Софйиското летище на Турска фирма на концесия за минимални пари. После остава само за васали да ги назначат.