Кой крив, кой прав… шофьор бил набеден, не бил ударял жена

Тя го била засякла, а той карал дете и баба
30
Кой крив, кой прав… шофьор бил набеден,  не бил ударял жена
Снимка: Лазар Станев/Facebook

За първи път версията на шофьора, обвинен, че е удрял жена от друга кола на пътя. Преди десет дни той е разпитван в полицията за скандала със засечен автомобил, който съпровождал линейка в Пловдив.

Още по темата
По молба на Марин разказът му е по телефона, а не пред камера. Обясни, че скоро се е върнал от Англия и ако се покаже - нямало да може да си намери работа. Той признава, че се е стигнало само до обиди на пътя.

За инцидента дъщерята на потърпевшата сподели първо във Facebook. Всичко се случва на 5 септември, когато тя кара зад линейка, която транспортира мъжът й – с инсулт от Велинград до Пловдив.

"Той минава от ляво, запушва ме и аз виждам, че изскача.. аз свалям стъклото, за да му обясня, че съпровождам линейката. Този човек влиза и ми крещи в лицето и ми забива един тук от дясната страна", обясни жената.

В спора се намесва и съпругът на жената. А версията на шофьора е коренно различна.

"Те си смениха версиите 7 пъти вече. Аз изобщо не съм се приближавам на по- малко от 2 метра от тях. Госпожата ме засече на светофара аз карам възрастна жена с малко дете, при което аз натиснах спирачките за да мога да спра и се забиват и двамата в предните седалки", обясни обвиненият шофьор. 

"Ако се срещнем и видите как изглеждам ще видите, че ако ударя на тази жена един юмрук тя едва ли ще може да крещи след това...  Аз слязох да я питам какво става, че карах малко дете. Тя два пъти ме засече....разбирате ли?", обясни пред Нова тв Марин.

Двамата се срещат в районното в Пловдив.

"Той ме вижда и вика: Ама аз тебе не съм те удрял ма и полицаите ни сложиха на голямо разстояние", твърди жената.

Шофьорът обаче обяснява, че случката не е вярно представена.

В момента все още се води предварителна проверка в полицията в Пловдив.


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 7 месеца
Кой на булката брат?
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много са мощни, подобни сeлянета. Бият жени, плашат, бият по-слабите. Ама като отидеш в тях, изриташ вратата, сържеш го за връта и му кажеш, че другия път ще го провесиш през покрива, реват и отиват в полицията, а на теб ти дават 12 месаца и още 2 години условно ...
Мъже !!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен

Българите не биели жени ? Не си ги познвал ?!? Ами върни се от чужбина бе братче. Сигурно не си общувал със булгаростанци от доста време и си забравил, какво всъност представлява 80така.
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Тая е карала като бясна крава, а пича се е изнервил. Разбирам го. Някои жени са твърде нагли и устати."

А ако утре дъщеря ти кара така, и изнерви некой като тебе и оня така я изчаткам, че ця живот ще фъфли и няма да помни кой си, ПАК ЛО ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ГАДИНО АГРАРНА !!!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В някоя по-хубава страната (демек, почти всяка извън африка) жената, щеше да има глоба от 300 евро, а говедото щеше да си стяга багажа, за да си излежи 9те месеца в затвора ... А и щеше да се чуди, дали да продаде колата, или да ипотекира панела, че да си плати глобите и обезщетенията.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Слагайте видеорегистратори на колите и моторите си пък да видим какво ще разправя еди кой си (коя си) при спречкване на пътя.
22
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 месеца
Диагноза BMW.....
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Някой да е чел в закона за движение по пътищата да има някакви привилегии за цивилни коли, придружаващи линейка??? Бях малък(4 годишен) с тежки изгаряния 3 - та степен на крака. Съседа ме караше с тяхната кола към болницата. Спря ни полиция да го глобява и като видя направо ни ескортира до болницата. Съседа се размина само с устно предупреждение. Тая е карала като бясна крава, а пича се е изнервил. Разбирам го. Някои жени са твърде нагли и устати. И лъжат като за световно за да излязат невинни..
20
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Българите не бият жени. Не знам кой ви е насадил това мнение в главите, но не познавам нито един Българин, който да е удрял жена. Чел съм във вестниците, гледал съм по телевизора, но лично не познавам нито един Българин, удрял жена. Аз лично в 8 - ми клас забих на една съученичка шамар, защото каза, че гаджето ми било ***(тя си беше ;)). От друга страна познавам много жени, които лъжат като за световно. Вярвам на него, не на нея. Това, че придружава линейка, не и дава никакви привилегии!!!
19
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нещата са пределно ясни. Тя се е направила на интересна, той се направил на интересен, но и двамата не са прави. Поне аз не зная , отчитайки чувствата, за термин " съпровождащ линейка". А ако пречи на движението, господина си е прав.
18
6
 
20
 
! Отговори
Христо преди 7 месеца
Този е поредния лигльо,който е много отворен и бие жени,но като дойде време да си поеме последствията се свива и се прави на жертва...Да се маха в Англия,откъдето се е върнал...Тука има прекалено много такива лигльовци като него...
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Жената има медицинско и сътресение. Лекарката от линейката е видяла бабаита да си пъха ръката през прозореца. Полицията се прави на луда - разпити не са правени, случаят се покрива.
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
късно взе да се оправдава,изчака да види дали няма да изскочи отнякъде запис на случката и като не се появи доби смелост
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да нее като оня де правил курсове на 720 и от тия паднал на 420 щото тия пари надали някои ще иде
14
0
 
21
 
! Отговори
Гошко преди 7 месеца
Джигит прост, щом слизаш от автомобила когато някой те е засякъл е ясно колко ти е капацитета... Тотален ***.
На всеки може да се случи да те засече, в тази критична за жената ситуация нищо чудно... Дай да се избием.
Следващият път няма да е жена а някой по-голям *** и от теб и жална ти майка....
С такива *** държавата отива към закриване....
13
5
 
8
 
! Отговори
Българин! преди 7 месеца
Всъщност и двамата са за бой! От една страна е почти сигурно, че тоя я е ударил (макар сега да разправя друго)! От друга страна обаче тъпата па-тка го е засякла (и то май не само веднъж)! ТОВА ЧЕ СЪПРОВОЖДА ЛИНЕЙКА НЕ И ДАВА НИКАКВО ПРАВО ДА НАРУШАВА ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА И ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПЪТНИ ИНЦИДЕНТИ! След като веднъж вече е пуснала джипа да влезе между нея и линейката просто е трябвало да изчака джипа да изпревари линейката, а не да рискува живота на всички!
12
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Още при първата новина беше ясно, че не я е удрял, а тя си е заслужавала да я понатупат с беззобразното си шофиране. Как не прочетохте какво самата тя казва, че е направила?!
11
4
 
4
 
! Отговори
111 преди 7 месеца
До Глигана
"Абе сегашните жени се имат за мъже , псуват крещят нагли нахални прости налитат на бой.." Явно е Велико да си Мъж...
10
10
 
3
 
! Отговори
Глигана преди 7 месеца
Абе сегашните жени се имат за мъже , псуват крещят нагли нахални прости налитат на бой...Ако е шамаросал подобна нагла кифла...хубаво е направил...скоро ще почнат да ни бият по кръстовищата а ние ще се пазим като бити *** за да не ни разнасят по фейсбук и телевизии...и сочат с пръст...
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Добре бе а показанията на лекарите?