Борисов и Нинова с честитки към ученици и учители от Facebook

Премиерът: Здраве, успехи, търпение и мъдрост на всички
17 сеп 2018 09:58, Красимир Ангелов
54
Борисов и Нинова с честитки към ученици и учители от Facebook
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов поздрави учителите, учениците и родителите за първия учебен ден.

Още по темата
"През новата учебната година пожелавам много здраве, успехи, търпение и мъдрост на всички учители, на техните ученици и на родителите. Честит първи учебен ден!", написа министър-председателят в своя профил в социалната мрежа Facebook.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова също използва своя профил, за да пожелае на децата новата учебна година да бъде интересна и да им донесе много знания и приятелства

"Мили деца, нека новата учебна година бъде интересна и да ви донесе много знания и приятелства. Бъдете старателни и упорити, за да вървите смело към мечтите си", написа лидерът на БСП.

"Уважаеми учители, приемете нашата признателност за мисията ви да учите, възпитавате и обичате децата. Нека техните усмивки ви носят удовлетвореност и мотивация. На добър час!", добави Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
3
 
! Отговори
ВчераАкахДнескаПак преди 5 години
Аз съм Огнянчо Гиржикофф. Честито на всички и най-вечи на мени. Аз ще лапна 10 (десет) мильона, ако върнат двореца на Цара. Да живей БалгарияБокоуууу,верно ли ***?
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От колко ли време не сме виждали ухилена тиква но ето най после-гледайте деца гледайте !
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е чак пък той да го е написал.Този еднокнижник няма никакви знания по граматика.
36
2
 
2
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
Жалки тролчета платени с кебабчета и бира от БКП БСП подплатени.Къде бяхте и мълчахте когато ограбваха държавата,затриваха банки и печеливши предприятиа .Къде си бяхте заврели чутурите *** и с Нинова тръбяхте за напредък и благоденствие.Или сега като ви секнаха крането да крадете оревахте държавата.Къде бяхте когато взривиха колата с войниците рейса до Лом рейса на магистралата децата до Лим.Медийте мълчаха но оставки и извенения НЯМАШЕ.
35
0
 
2
 
! Отговори
Д-р хонорар кауза преди 5 години
До ПрофесорИ аз съм фил.Обичам фил ия с сас.Конграчулейшън!
34
1
 
6
 
! Отговори
данъкоплатци вижда преди 5 години
Как мазно се хили тоя и са му светнали очите .Все едно вижда 60 000 нови данъкоплатци. Бойко, защо мислиш,че тия деца ще останат в България? Докато станат големи, ще я има ли държавата? Кажи, ще теглиш ли още заеми и за колко милиарда?
33
1
 
6
 
! Отговори
търпение звучи като преди 5 години
Бойко дето пожелава търпение на децата, ми звучи както ни казваха преди време: ,, Ще ядем постна пица" и ,, Ще стягаме коланите". Търпение към бедността ли, Бойко? Децата да се примирят и да ги тъпчат? Да беше написал усърдие, старание,ама това за търпението... Учителите да ,, търпят",защото уж ще им вдигаш заплатите. Животът е само един, в България запомних,че за всичко трябва да търпиш и така докато умреш...
32
1
 
7
 
! Отговори
няма време... преди 5 години
Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?
31
2
 
3
 
! Отговори
Професор преди 5 години
До 35Аз съм професор автор на хиляди книги и дисертации. Имам милиони почитатели в страната и чужбина. Повишавам интелектуалното ниво на сайта и съм много ценен навсякъде. Освен това съм Народен Будител, родолюбец, патриот и американофил.
30
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Професор,ти си професор,колкото аз съм академик,къде по света си чувал за генералисимус-пожарникар.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко,запиши се и ти в първи клас. Тъй де да прочетеш и от буквара нещо. Не може само Винету,трябва нещо и от българската литература да си прочел.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А КОЙ ЩЕ ПЕНСИОНИРА НАЙ-ПОСЛЕ НАСКА АНГЕЛОВА ОТ УЧЕНИЧЕСКОТО ОБЩЕЖИТИЕ В ХАСКОВО? ТАЗИ АЛЧНА И НАХАЛНА ЖЕНА СТОИ НА ПОСТА ПОМ.ДИРЕКТОР ВЕЧЕ ПЕТ ГОДИНИ, СЛЕД КАТО Е НАВЪРШИЛА ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИЯ. ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ВАЖАТ ЛИ ЗА ВСИЧКИ? НАТРУПА ПАРИ ЗА МИНИСТЕРСКА ПЕНСИЯ КАТО ТОВАРИ КОЛЕКТИВА ДЕНОНОЩНО СЪС ЗАДАЧИ, ЗА ДА ОБИРА НАГРАДИТЕ САМО ТЯ. ТАКОВА БЕЗОЧИЕ НИКЪДЕ НЯМА.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЪДЕ Е МИЛАТА КАРАЯНЧЕВА?И тя горката има нужда поне от опреснителен курс за началните класове по география.
26
3
 
12
 
! Отговори
Престъпника от Банкя преди 5 години
Време е Бойко а прочете втората си книга в живота и да даде пример на дечицата, за да не пораснат гладкомозъчни *** като него!
25
3
 
11
 
! Отговори
мда преди 5 години
Учете и четете книги деца иначе като порастнете ще станете министър-председател на България!
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Alekoooo! Alekooooo! Теб те няма, но твоя герой е жив!
23
2
 
10
 
! Отговори
Вожда преди 5 години
Борисов искаше да подари по една книга за всяко софийско училище!! Но парламентарната гЛупа събра едва 10 тина. 5-Винету и 5 - за наказатеният кодекс. Е няма страшно,дай Боже за в бъдеще да не може да се става депутат и премиер с една книга
22
2
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
Цецо къде се е записал?? Той нали е със специални потребности СОП-че!! Потребност от жилища от власт,пари!! Може да започне този път от нормално училище!! Току виж в училището направи избори фалшиви и смени директора
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И двамата са евакуирали децата си. Ще евакуират и внуците си, а ще ги финансира тукашната армия от еднокнижници и илитерати.
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов има нужда да бъде приет във четвърто отделение и да избута някак си поне до седми клас. С неговите връзки може и да избута. Не, че ще има полза за държавата. Може да му набутат в главата още една-две английски думи та да не ставаме съвсем за резил.