Радев отказа среща: Съветът на коалицията не е законов орган!

"Лидерите се разминават с институционалния тон"
Обновена: 17 сеп 2018 18:24 | 17 сеп 2018 18:11, Веселина Йорданова
164
Радев отказа среща: Съветът на коалицията не е законов орган!
Снимка: БТА, архив

Няма как да отида на среща, особено когато лидерите се разминават с институционалния тон. Така президентът Румен Радев отговори на въпроса ще се срещне ли с представители на управляващата коалиция, за да изяснят казуса с освобождаването на Младен Маринов от поста главен секретар на МВР.

Още по темата
Такава покана за среща към държавния глава отправиха днес лидерите на парламентарните групи на ГЕРБ Цветан Цветанов и на "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

"Коалиционният съвет не е законов орган. Кабинетът си има министър-председател и ресорен министър и точно те трябва да организират това, което до момента не е направено – съгласуването на това предложение", каза държавният глава, цитиран от БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами Огнян Минчев да се пробва! Видяхме ги образованите! Толкова разочароваха, че народа допря до Бойко!
92
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
101 е прав! Това е взаимния демократичен контрол - конкуренция и взаимно мачкане по хоризонтала, а не по вертикала, както е при тоталитарната йерархия! Просто Началниците ни наложиха този ,,тандем"!
91
24
 
13
 
! Отговори
Огнян Минчев-цитат преди 5 години
Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.
90
11
 
4
 
! Отговори
Всеки народ преди 5 години
Всеки народ заслужава съдбата си, само ние живеем ПО-ДОБРЕ отколкото заслужаваме заради Румен Радев и генерал-лейтенант доктор Бойко Борисов - това е функционираща демокрация и разделение на властите! На следващите парламентарни избори гласувам за ГЕРБ, а за президент отново за Радев!
89
2
 
17
 
! Отговори
Толкоз преди 5 години
,,"Коалиционният съвет не е законов орган. Кабинетът си има министър-председател и ресорен министър и точно те трябва да организират това, което до момента не е направено съгласуването на това предложение", каза държавният глава, цитиран от БНР."-----------------------------??? ! - Няма! Свободни сте!
88
11
 
19
 
! Отговори
Чудя се преди 5 години
Герберясалите толкова ли го закъсаха, че непременно държат да пишат глупости по адрес на президента. Герберчета, ако във вашата партия плиткоумието е на почит, то повярвайте ми народа не е толкова глупав, колкото си мислите! Каквото и да пишете народа инстинктивно усеща кой е правилния човек. Жалки сте. Спрете с тези напразни напъни. Приемете достойно края си! Осъзнайте се! Поправете се! Поискайте извинение -може и да ви бъде простена слепотата и липсата на интелект. Не сте виновни вие !
87
23
 
14
 
! Отговори
Това президент ли е? преди 5 години
По-застрелян президент България не е имала. Застане като истукан и като че ли чете и препрочита устава на армията !
86
7
 
16
 
! Отговори
До 92 преди 5 години
"Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво на интелигентност за този пост"За Боко Тиквуня ли става въпрос?
85
3
 
3
 
! Отговори
!92 преди 5 години
Злощастен експеримент - за теп!
84
12
 
25
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
ОТДАВНА НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ИМ НАТРИЕ НОСА НА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ КРАДЛИВИ И НАХАЛНИ ГЕРБАДЖИИ !!!
83
0
 
3
 
! Отговори
Бъх-хххмм... преди 5 години
Къде изчезна песента ми?!
82
19
 
12
 
! Отговори
Прецедентът Радев преди 5 години
Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво на интелигентност за този пост и си мислят, че света се върти около тях.
81
8
 
11
 
! Отговори
чл. 1 УГКС преди 5 години
За да победиш Бойко, трябва да си дваж по *** от самия него!
80
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям политик,пилот,президент-това го разбрахме!Че е леко извън гравитацията-добре,няма проблеми.На следващите избори-хм,дали ще има шанс обаче!И кой ще го подкрепи този човек?Хмм...
79
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В скоро време *** ще му набие канчето на ***. Нещо много взе да се открехва напоследък.
78
16
 
12
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Селски номера от селски пръч. Същият като оная була от Крушовица. И понеже е на тяхнато ниво, 80%-ниците му се радват.Айде, радвайте се на малката победа на генерала си!
77
21
 
11
 
! Отговори
Президент-провинциал преди 5 години
Радев има силно провинциално излъчване и като изказ и като външен вид. Първите седем години от живота са най-важни, а той ги е прекарал на село! И това му личи за съжаление!
76
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарю Решетников, моля издърпайте му клепналите уши на това недоразумение. Предполагам и на Вас ви е писнало от хлапашкото му цупене."Моля другарко, пък Петърчо ми се изaка в каскетчето!"
75
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идеята за среща е на Волен! Изобщо, тея дни Волен командва коалицията!!! До там са я докарали! Радев обаче не му уйдисва на акъла и го поставя на място!
74
11
 
26
 
! Отговори
Умен е преди 5 години
Браво на президента! Бой по глупавите глави на тиквите. Умен и достоен човек е Румен Радев.