Лекар – пиян на работа! Фъфли, псува, заканва се на пенсионер

Д-р Мирослав Павлов преглеждал в нетрезво състояние
20 сеп 2018 14:15, Александър Попов
155

Д-р Мирослав Павлов сериозно изложи лекарската гилдия, след като видео в социалните мрежи разкри тревожен факт - ходи на работа пиян.

На кадрите се вижда как той разговаря на висок тон с пенсионер, но говорът му е доста завален и се чуват откъслечни фрази, сред които и: "Мама му стара". Пациентът дори получава заплаха, че ще бъде съден.

Нелицеприятната случка е станала в Медицинския център в Хисаря. Вчера той отново бил "на градус" и се съгласил да бъде тестван в Центъра за Спешна помощ. Тестът  – положителен, 0,5 промила.

Д-р Мирослав Павлов призна пред Нва тв, че е пил ракия предната вечер.

Като общопрактикуващ лекар той отговаря за 800 пациенти. Не само пациентите, но и колегите му, твърдят, че вече година идвал на работа пиян. И преглеждал и изписвал грешни лекарства, което ако се докаже има вероятност да бъдат отнети лекарските му права. От Здравната каса започват проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Не моа си обЕсним как може да има npocтаци които лелеят по комунизма. Това са хора с повредена психика която не са успели да излекуват за 30 години и ронят сълзи по доказано грешна политическа система с повод и без повод
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 58Кражбата колко моие........ Кражбата.
60
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 59А аз помня и друго - очуканите стъклени спринцовки с метални бутала и игли, десетки хиляди пъти минавали през "стерилизация"!Соц здравеопазване - "космическо", "бессаналоговое"...
59
1
 
1
 
! Отговори
E преди 5 години
Хахаха той не е пиян, той е доста пиян. Аз така говоря след 350 твърдо и няколко бири отгоре. Какви 0,5 промила! :D Eм, и той е човек, пийва му се ама... може да му коства професията..
58
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименаз съм на 35 и просяци винаги е имало. Къде се ровели не знам вече. На базата на кое прецени че здравеопазването ти е било на световно ниво? Аз помня един фелдшер на село. Помня подготвяното агне и друг подарък на доктора-хирург, пък зашо е било необходимо при достъпно за всеки здравеопазване? Някой ще вземе да ви повярва как преди 30 години не е било мизерия.
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво ви попречи за 30 години да станете като Германия и Финладния?
56
1
 
5
 
! Отговори
M8 преди 5 години
На тия, дето много призовават да го разберем пияния доктор на работното си място и да му влезем в положение на евентуалния тежък животец, от сърце им пожелавам да им се наложи нещо важно баш при този доктор. Или пък да се озоват на едно шосе с него с колите...или пък пеша, защо не? Ей тогава му влезте пак в положение. Както влизате в положение на всички *** пияници по улиците.
55
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПреди 30 години нямаше просяци и бездомници, пенсионерите не ровеха в кофите от глад, а здравеопазването беше на световно ниво достъпно за всеки.
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ишиасът го обажда на доктора. Толкова го "дърпа" че даже не може да говори правилно. Все пак и на обикновените хора може да се случи, не само на Юнкер
53
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, напил се човека, случва се и това.Само Пешо кофражиста ли може да се напива. То при толкова болни пациенти, какво му остава на човека. Дошло му е до гуша от болни хора. Ми, а да се съвземат малко и тия бе. Само се оплаква нашенския пенсионер и ходи по джипитата всеки ден. Кой няма да се пропие.
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лицемер, а като идеш да му се оплачеш, веднага алкохола ти забранява.
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А има и хора който така си миришат,на алкохол.
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Българинна колко години си, та тридесет са ти минали в мизерия, преди това как беше, като Финланди и Германия ли?
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При нас през цялото време някои са във филма.Не 1 година, а години, години наред.
48
0
 
6
 
! Отговори
дентал преди 5 години
Може доктора да го е болял зъб, и се е лекувал в къщи с ракия.
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нема ора. Че идва не пиян, ами и залян. Като няма кой да лекува хората ще е так.
46
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До БългаринКолега, виж имотите на Миню - явно доста хора са станали и придобили стандарт, даже по-висок от Германия и Финландия!
45
8
 
3
 
! Отговори
После... преди 5 години
да не реват мафиотите в бели престилки като ги пребиваме от време на време...Тъз бъчва с джибри ако беше ДЖИПИ на някой мой роднина, просто щях да си взема един ден отпуска специално да му приложа малко силова терапия за изтрезняване...Пак ще си фъфли на другия ден ама ще е от липса на зъби...БОЯТ възпитава!
44
1
 
2
 
! Отговори
Другата гледна точка преди 5 години
До ДемократПредлагам да почнеш от Патрона си - с върло червено потекло!
43
4
 
3
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ееех, кога ще станем кото Германия и Финладния, ееех, животът ни мина 30 години в мизерия, и младит ги чака само мизерия, ееех, така ще ни мине живота без да сме си доставяли удоволствия и да сме опитали от благингите, еех само мизерия и безпаричие и болести, ееех, кога ще станем като Германия и Финландия.