Лекар – пиян на работа! Фъфли, псува, заканва се на пенсионер

Д-р Мирослав Павлов преглеждал в нетрезво състояние
20 сеп 2018 14:15, Александър Попов
155

Д-р Мирослав Павлов сериозно изложи лекарската гилдия, след като видео в социалните мрежи разкри тревожен факт - ходи на работа пиян.

На кадрите се вижда как той разговаря на висок тон с пенсионер, но говорът му е доста завален и се чуват откъслечни фрази, сред които и: "Мама му стара". Пациентът дори получава заплаха, че ще бъде съден.

Нелицеприятната случка е станала в Медицинския център в Хисаря. Вчера той отново бил "на градус" и се съгласил да бъде тестван в Центъра за Спешна помощ. Тестът  – положителен, 0,5 промила.

Д-р Мирослав Павлов призна пред Нва тв, че е пил ракия предната вечер.

Като общопрактикуващ лекар той отговаря за 800 пациенти. Не само пациентите, но и колегите му, твърдят, че вече година идвал на работа пиян. И преглеждал и изписвал грешни лекарства, което ако се докаже има вероятност да бъдат отнети лекарските му права. От Здравната каса започват проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българио, Българио, хора отидете и вижте в Турция, какво се казват болници, условията в тях и отношението на лекарите към пациента. Наложими се по спешност да посетя по време на почивка в Турция тяхна болница. Линейката пристигна на 3-та минута. На входа ме акаха 3-*** лекари. Говорят в болницата на три езика английски, немски и френски.
1
6
 
28
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 5 години
Трябва Здравната Каса да му отнеме правата на Лекар . Незабавно .