Лекар – пиян на работа! Фъфли, псува, заканва се на пенсионер

Д-р Мирослав Павлов преглеждал в нетрезво състояние
20 сеп 2018 14:15, Александър Попов
155

Д-р Мирослав Павлов сериозно изложи лекарската гилдия, след като видео в социалните мрежи разкри тревожен факт - ходи на работа пиян.

На кадрите се вижда как той разговаря на висок тон с пенсионер, но говорът му е доста завален и се чуват откъслечни фрази, сред които и: "Мама му стара". Пациентът дори получава заплаха, че ще бъде съден.

Нелицеприятната случка е станала в Медицинския център в Хисаря. Вчера той отново бил "на градус" и се съгласил да бъде тестван в Центъра за Спешна помощ. Тестът  – положителен, 0,5 промила.

Д-р Мирослав Павлов призна пред Нва тв, че е пил ракия предната вечер.

Като общопрактикуващ лекар той отговаря за 800 пациенти. Не само пациентите, но и колегите му, твърдят, че вече година идвал на работа пиян. И преглеждал и изписвал грешни лекарства, което ако се докаже има вероятност да бъдат отнети лекарските му права. От Здравната каса започват проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
0
 
! Отговори
MD преди 5 години
Аз съм ходил преди години да замествам английско ДжиПи за уикенда. Първо ме питаха ще мога ли да преглеждам по 10 човека на ден (тука преглеждам по 50). После ме питаха ще се съглася ли да ги работя тия два дни за 10 хил. паунда, и като казах "да" ме изгледаха с недоумение, явно много съм се прецакал с парите.
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами браво!Лекар да има осъден за нещо нередно?Те са недосегаеми!Реват само за пари,а вземат хиляди и гледат на пациентите като портмонета!Търпеееелив народ!!!
140
0
 
3
 
! Отговори
Сашко преди 5 години
Човека говори на английски
139
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сашко
138
0
 
3
 
! Отговори
Да бе да преди 5 години
Най- зле е само 800 пациента и да го събудят човека по никое време!В кой град беше, за да св запиша прии него?
137
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам кое е по-зле - пиян или некомпетентен, или на 115 години дето не може да емигрира.
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Do ali - и твоя ред да станеш пенсионер идва не го забравяй...така че внимавайте какво и на кого пожелаваш за да не те настигне и теб...който гроб копае на друг дам пада в него...
135
4
 
0
 
! Отговори
Bagari sali преди 5 години
Neznam... Ama sto doktorite da ne hodjat pijani na rabota.... Ako njama 1,5 promila hic da ne hodi na rabota... A AKO VKARA I EDNA MARJANKA STE E VESELO
134
6
 
0
 
! Отговори
Bagari sali преди 5 години
Bravo doktore.... Kraino vreme e da se umorjat pensionerite... Te i taka sa mnogo
133
2
 
7
 
! Отговори
ясно преди 5 години
и след това що ги бият докторите
132
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При социализма на власт бяха комунистите-партийци.Сега при псевдодемокрацията властта и парите са при бившите комунисти, станали "яки" "капиталисти" (повечето за една нощ...)
131
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 122Защото живеехме под диктатура , в един голям затвор .Е те за това .Днес като не живеете в дикатура при ГЕРБ и не е голям затвор защо навсякъде прозорците и балконите са с решетки?
130
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе, какво стана с демократа борец за права и свободи Христо Бисеров.
129
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При социализма нямаше тоалетна хартия и банани а днес при демокрацията има тоалетна хартия и банани!
128
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВанкатаТакова нещо като изходна виза никога не имало при социализма, нито при капитализма, нито където и да е било по света. Имаше само входни визи за чужденците които влизат в България. А западняците налагаха визи за българите, както днес американцит искат визи въпреки, че ние ги пускаме да влизат като че ли им е бащиния. И всеки който получеше западна виза можеше да замине, примерите са много за хора заминали с виза, стреляха на граничната бразда по престъпниците, а не по КППтата.
127
2
 
5
 
! Отговори
до 112 преди 5 години
До Още по интересно"Защо три милиона българи отидоха да работят черната работа и да слугуват на Запад за мизерно заплащане." - мизерното заплащане е тук, ***. За една и съща работа тук и на запад, заплащането е от 5 до 10 пъти повече, а цените са същите. Но ти си вярвай, че животът ти в *** бг е хубав и достоен, щом това ти помага да спиш.
126
4
 
7
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
До Анонимен 120"Изходни визи никога не е имало при социализма, такова нещо като изходна виза никъде няма..."----Мълчи, щом не знаеш, - не само имаше изходни визи за навсякъде, но дори в пограничните селища и райони на страната се ходеше само с открит лист, издаден от МВР - след проверка за ***, баба ти, стринка ти и шуранайка ти. А дори и да излезеш с организирана екскурзия /друг вариант няма/ в автобуса винаги има поне трима щатни от ДС, отделно доносници самодейци.
125
2
 
8
 
! Отговори
до 122 преди 5 години
Еми защото и мизерията тогава бяха по-големи , с порядъци.Защото живеехме под диктатура , в един голям затвор .Е те за това .
124
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типично поведение на азиатската популация от задунайската губернийка , горди наследници на аспарухчо.
123
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като те гледам как висиш на устройството да тролиш и заучено поддържаш версиите и сравнително бързо реагираш, силно се съмнявам да си живял в соц време, но карай да върви. Аз не си губя времето с такива като теб, но щом толкова мразиш лошия "социализъм" продължавай в същия дух да висиш в интернет и да плюеш по форумите - с такива като теб е по интересно. А аз не си лягам с кокошките, но лека и на теб и много здраве.