Шефка на хотел към камериерка: Псувни, юмруци, ножица...

Случката се е разиграла преди дни в Слънчев бряг
20 сеп 2018 09:10,
82

Камериерка в хотел в "Слънчев бряг" се оплака от вербални и физически заплахи от страна на управителката на хотела, в който работела.

Огняна Вълканова твърди, че била заплашвана с ножица, били й отправени и нецензурни обиди, заради което жената е напуснала работа и е сигнализирала за случая полицията и прокуратурата, които от своя страна проверяват случая.

Припомняме ви, че това е поредният случай на агресия спрямо служители по Черноморието.

Още по темата

Само преди месец камериерка в Слънчев бряг се оплака от насилие, извършено от собственика на хотела, в който е работела.

"Никой няма право да посегне на когото и да било по каквато и да било причина. Всеки от нас трябва да има негативно отношение към такъв тип поведение. Трябва да бъдем безкомпромисни", подчерта бившият председател на Държавната агенция по туризма Анелия Крушкова пред Bulgaria ON AIR.

Константин Занков от Института за анализи и прогнози в туризма посочи, че за развитието на туризма на първо място е важна сигурността. Според него трябва да има повече контрол и сигурност.

"Това е нападение към личността", категоричен бе той.

Занков отбеляза още, че кадрите са най-важни и трябва да се стремим да ги обучаваме. За него няма съмнение, че обучението и професионализмът трябва да вървят ръка за ръка.

"На ниво държава нямаме ясна концепция за развитие на туризма. Целта на бизнеса и държавата е да развиваме туризъм в 4 сезона", коментира Занков и добави, че туризмът в градска среда изпреварва морския туризъм.

Анелия Крушкова се съгласи, че има проблем с недостига на персонал по Черноморието. По думите ѝ хората, които идват да работят у нас, са събрани буквално от полето и нямат опит в тази специфична дейност.

Бившият председател на Държавната агенция по туризма изрази скептичност спрямо официалните данни за точния брой на туристите в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
33
 
! Отговори
Янка преди 5 години
Мой приятел отиде да работи на морето, преди това му казвах да не ходи ама той ми вика "Добри ми са виждат паричките Янче". Спукаха го от работа и накрая го набиха. Ама а де пусти пари, лъжат се хората.
42
10
 
3
 
! Отговори
??? преди 5 години
Камериерката твърди????
41
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 40Когато си толкова примитивен, че смяташ че съществува оправдана причина да заплашваш служителите си с ножица и да ги псуваш, аХахаххАХ, пътуваааай.
40
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 40Айде, айде... знаеме ги на мутрите 'причините'.Утре на пътя като ви пребие някой, защото сте го гледали лошо и излезете да се жалвате по новините ви пожелавам да четете същите плоски простотии по ваш адрес.В България е класика да се защитава насилника.
39
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА ти мислиш ли,че конфликта е без причина?На мен ми се е случвало да ми откраднат пари в един хотел в Поморие и веднъж в Созопол.Ами ако за това са се скарали?Или е гепила нещо?Не прибързвайте,без да се е изказала и другата страна.
38
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37Ма вие сериозно ли искате да слушате версията на мафиоти- престъпници? Не знаете ли по какъв начин се прави хотел на Слънчев Бряг? Мислите че случайни добри и работливи хора могат да отворят такъв ли?
37
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, имайте акъл и достойнсто и НИКОГА не се наемайте на работа за такива. Нито пари ще получите, нито нищо... не разбирам защо го правите. Ако трябва стойте на борсата или работете в чужбина, но за такива робовладелци- недейте. Покрай вас страдат и всички останали и докато им работите- ще продължат да си въртят бизнеса. Ако ги бойкотирате ще видите колко бързо ще фалират или как ще предлагат по-добри условия.
36
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте какво,не може да съдим първосигнално,без да сме изслушали и другата страна, затова не можем да вземем отношение.Винаги трябва да се изслушват и двете страни.Ако слушате само едната,може да е лъжа и да се заблудите.
35
1
 
35
 
! Отговори
Вал преди 5 години
Когато отидете на българското море вие подпомагате изедниците които са ви грабили и ви грабят!!! Давате своите пари на МАФИЯТА!!!Не ходете,блокирайте я!
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тази статия пише , че собственичката на хотела е нападнала. В друга от управителката. В трета от служителка И така не е ясно. Кой ще плаща за щетата, която е получила камериерката.
33
0
 
30
 
! Отговори
до 33 преди 5 години
Точно така. там трябва да им се работи, ако може без пари, и ако може денонощно.Алчността няма граници по нашите земи.
32
0
 
42
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Сигурно камериерката е имала нахалството да си иска заплатата.
31
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новините в този сайт са особено неприятни и потискащи. По-лошото е, че се отразяват незначителни събития, а важни липсват - като например драмата със задържаните разследващи журналисти. Това е сайт, в който под "новина" се разбира банален битовизъм.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗЛАТНИТЕ, ЛОЗЕНЕЦ И ВАРНА НЕ СТАВАТ ЩОТО ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ ИМ ОТДАВНА СА ПРЕТОВАРЕНИ!!!АЛБЕНА СТАВА НО КОГАТО СТАВА ТАМ Е МНОГО СКЪПО!!!!СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е ОАЗИС И ПЯСЪКА Е ХУБАВ И ВОДАТА ТИ Е ДО КОЛЕНЕ!ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОБЛЕМ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е, ЧЕ ИМА КАРУЧКИ С КОНЕ ЗА ВОЗЕНЕ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ КОИТО МИРИШАТ ЛОШО !!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като си в Швеция голяма работа, на каквото се подиграваш, такъв ще станеш и ти, колелото се върти. Ще ядеш пръст и ще пиеш дъждовна вода, гледайки красива Швеция.
28
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 8В Бг е трудно да се намери НОРМАЛЕН РАБОТОДАТЕЛ и НОРМАЛНА ФИРМА. Всички до един са с изкривено мислене, как да окрадат работника, да го изцедят и изритат без да му платят. И от ден на ден стават още по- големи из.роди. Това са болни хора, с фобии, мании и отклонения в психиката.
27
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРИ НАЛИЧИЕТО НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ДА ХОДИ НЯКОЙ ДА ПОЧИВА В ГЪРЦИЯ Е БЕЗОБРАЗИЕ! :DВОДА ЧИСТА!КАТО НЯМАТЕ КИНТИ ВЗЕМЕТИ СИ ОФЕРТА СЪС ХРАНЕНИЯ В ХОТЕЛА!!АКО РЕЗЕРВИРАТЕ ДО НАЧАЛОТО НА АВГУСТ ЗА СЕПТЕМВРИ ИМА 28 ЛЕВА С ВКЛЮЧЕНА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ!ГЪРЦИЯ Е В ПЪТИ ПО-СКЪПА ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ!!!!!!!!!!!
26
1
 
12
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Камериерките винаги са били във война с персонала на рецепция. Особенно пиколо нощна смяна , винаги си мислят, че при нощно заминаване им обират бакшишите от стаите.
25
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНа мен Слъчев бряг и Несебър ми харесват,не кавам,че няма недостатъци,но там наистина никога човек не скучае,има от всичко по малко.Дразни ме само презастрояването и изчезването на парковете,които изчезнаха,някога имаше и дървета покрай плажната ивица и тях изсякоха.Изгориха и символа на слънчев бряг - уникалния стар кораб "Фрегатата".Ба си варварите!
24
0
 
20
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Скоро очаквам и в държавната администрация да се почват.... такива змиярници са, че е чудо, че досега не са си нахлупили я принтер, я монитор на главите