Шефка на хотел към камериерка: Псувни, юмруци, ножица...

Случката се е разиграла преди дни в Слънчев бряг
20 сеп 2018 09:10,
82

Камериерка в хотел в "Слънчев бряг" се оплака от вербални и физически заплахи от страна на управителката на хотела, в който работела.

Огняна Вълканова твърди, че била заплашвана с ножица, били й отправени и нецензурни обиди, заради което жената е напуснала работа и е сигнализирала за случая полицията и прокуратурата, които от своя страна проверяват случая.

Припомняме ви, че това е поредният случай на агресия спрямо служители по Черноморието.

Още по темата

Само преди месец камериерка в Слънчев бряг се оплака от насилие, извършено от собственика на хотела, в който е работела.

"Никой няма право да посегне на когото и да било по каквато и да било причина. Всеки от нас трябва да има негативно отношение към такъв тип поведение. Трябва да бъдем безкомпромисни", подчерта бившият председател на Държавната агенция по туризма Анелия Крушкова пред Bulgaria ON AIR.

Константин Занков от Института за анализи и прогнози в туризма посочи, че за развитието на туризма на първо място е важна сигурността. Според него трябва да има повече контрол и сигурност.

"Това е нападение към личността", категоричен бе той.

Занков отбеляза още, че кадрите са най-важни и трябва да се стремим да ги обучаваме. За него няма съмнение, че обучението и професионализмът трябва да вървят ръка за ръка.

"На ниво държава нямаме ясна концепция за развитие на туризма. Целта на бизнеса и държавата е да развиваме туризъм в 4 сезона", коментира Занков и добави, че туризмът в градска среда изпреварва морския туризъм.

Анелия Крушкова се съгласи, че има проблем с недостига на персонал по Черноморието. По думите ѝ хората, които идват да работят у нас, са събрани буквално от полето и нямат опит в тази специфична дейност.

Бившият председател на Държавната агенция по туризма изрази скептичност спрямо официалните данни за точния брой на туристите в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
40
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
Браво!! Аплодисменти за мутробизнеменина, който нае управител за хотела си по свой образ и подобие! Ако продължават в тоя дух след 2-3 години всичко ще фалира.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шефката искала да правят "ножица" с работничката , ама за без пари, няма как, то и Минко 47 му изнасят симфония на мандолина, ами ги води по хотелите и ги подгрява.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
200 лв глоба!