Радев: С воля ще сме господари на съдбата си!

Президентът поздрави българите с празника
22 сеп 2018 13:45, Петя Славова
121
Радев: С воля ще сме господари на съдбата си!
Снимка: БТА

Прокламацията на Независимостта бе триумф на българската държавност, ясен знак към Европа и света, че млада България ще отстоява с всички сили своето място сред самостоятелните, благоденстващи и цивилизовани нации.

Това заявява президентът Румен Радев в свой адрес по повод тържественото отбелязване във Велико Търново на 110 години от обявяването на българската Независимост, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
"Този мащабен исторически акт не бе случайна стъпка.

Със самочувствие и достойнство, с дипломатическа мъдрост и историческа дързост българската нация успя за броени години да изгради завиден политически, икономически и духовен потенциал, който да гарантира здравите устои на нова България", се казва още в поздравителния адрес.

Румен Радев припомня, че за по-малко от три десетилетия нашите предци уверено и последователно са изминали трудния път от Освобождението през Съединението на Княжество България и Източна Румелия до извоюването на пълния и безспорен суверенитет на страната ни. "Вярвам, че успехът на българската независимост бе нагледен пример как с воля, единство и решителност нашият народ може да бъде господар на съдбата си", подчертава още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мърляво президенство,мърляви съветници,които служат на Русия.
70
2
 
14
 
! Отговори
До 68 преди 5 години
Тези от БКП/БСП умират и се пукат от яд, че навсякъде ГЕРБ жъне само успехи!Тях никой не ги знае кои са и не им обръща никакво внимание.Лаят като някакви злобни палета и плюят Цар Лъв, но никой не им обръща внимание.Само ЕС и НАТО - цивилизованият избор!Радвам се на отчаяните и безпомощни напъни на ***-*** да лъжат, плюят и да си повтарят до безкрайност опорните точки на леля Корни (г-жа дебела Лъжа).Щом толкова се вживяват и скачат, значи пътят е правилен. Браво ГЕРБ!!!
69
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига стози ***-президент, цял живот е бил на хранилка на данъкоплатеца.Научил се е да шофира самолет и защо???С каво е защитил страната?!Доносник със заплата и пенсия от същия данъкоплатец който в момента изнемогва.
68
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С КАРУЦАРСКИ ЕЗИК ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕМ- КОЙ ПРАВИ СКАНДАЛИТЕ, КОЙ НАСЪСКВА НАРОДА ПРОТИВ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОЙ ИРОНИЗИРА, КОЙ ШАЙКА ГИ НАРИЧА- ШАЙКАТА СА ОТ ЕДНА ОПОЗИЦИЯ, ДЕТО РИТНАХА 12 БАНКИ А С ПАРИТЕ СИ НАПАЗАРИХА ПО 100 ЗАВОДИ И ФИРМИ- А 1 ДЛ БЕШЕ 3000ЛВ, МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 2700ЛВ- НЯМАШЕ И 1 ДОЛАР- НО ЗАВОДИ ЗА МИЛИОНИ ВЛЯЗОХА В АКТИВИТЕ НА АГЕНТИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОС ГНУСНО КАК ЕДНИ ЛЕВИ ЗАВРЯХА НАРОДА СИ В КАЛТА И ОЩЕ СМЕ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД.
67
5
 
16
 
! Отговори
Кухи фрази преди 5 години
Поредната доза празни и кухи фрази на президента Радев, за съжаление това са му възможностите ........
66
7
 
3
 
! Отговори
Pilot до 65 преди 5 години
Първото което е не съм червенушко, а виждам какво правят политиците като ги изберат. Второ не искам сваляне на правителството, но то няма как да остане защото се омазаха до ушите . С такива управници до 2 години ще останат в България само сините и такива като тебе!!! Мен не ме мисли аз и сега съм добре, а и мога да изчезна още утре и повярвай ми нама да мия чиний като теб. Много ми се иска да дойдат умни хира начело на РИДИНАТА НИ гл.упчо, а не милиционери !!!
65
6
 
5
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Подкрепям предложението на президента. Да изкараме всички сертификати за воля и с воля да си станем господари на съдбата си, да си наредим една съдба където сме богати, здрави, красиви и животът ни да минава леко и приятно в доставяне на удоволствия и удовлетворяване на желания, а не както сега без воля вече 30 години само мизерия, а животът си минава, кога ще си доставяме удоволствия в живота - като умрем ли?
64
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хубави думи - с воля ще сме господари на съдбата си. Аз имах воля да стана милионер и сега съм милионер и господар не само на моята съдба но и на съдбата на още 400 безволеви които работят за мен и треперят да не ги уволня защото нямат воля да станат милионери, защото са неудачници и некадърници.
63
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
а неотменимата помощ на некои братски нам държави за съединението и единодушната им подкрепа за обявяването на независимостта къде са, ал?
62
9
 
4
 
! Отговори
да,ама не преди 5 години
Думите на президента са хубави,но не виждам как ще стане скоро.За да се извоюва независимост са необходими мин.50 г!За поддържането пък се изисква гражданите на държавата да са много съзнателни и твърди/като в Швейцария напр/а от ръководителите-още повече!А у нас сега какво...може би Управителният съвет на Северен поток 2 е изпратил специална поздравителна телеграма до г-н Борисов по случай Деня на независимостта и полагането на първите 100 км.под водата!?...И до америк.сенатори,разбира се!
61
10
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Голям Праз идент с комунистите е Радев...
60
19
 
8
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
герберите са пътници. Преориентирайте се овреме, промитаци, да не ви запукаме и мас покрай тях
59
21
 
19
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
"Кое му е достойно на президента Радев?! Това, че докато беше командващ на ВВС назначи любовницата си за Пиар ?!" Без да има ценз и без да е военнослужеща, той назначава сервитьорката Деси на 2 щата: Старши експерт и Връзки с обществеността във ВВС, като тя получава едновременно 2 заплати. При извършената проверка от МО, се установява, че е нарушил устава на армията и е наказан дисциплинарно. Тогава двамата си подават оставките.Оженен е набързо от БСП, за да могат да издигнат кандидатурата му
58
14
 
23
 
! Отговори
Циник преди 5 години
ха ха ха всеки, който не иска де мизерства в тази гербава дупка, е червен :))) ей вие герб троловете много ме веселите, Iq-то ви е като на зеленчук :)) да го кажем пъпеш, по аналогия с един ваш първенец ;)
57
19
 
14
 
! Отговори
До 62 преди 5 години
Здравей,червенушко! Отново искаш сваляне на правителството? Е, как така, нали вече го свалихте след тридневните "велики" протести от 16 септември? Извикахте подкрепа от цял свят и затова беше толкова "мощно". Казахте, че 16-09 е последният ден на ГЕРБ и успяхте.Вече имаме ново правителство, както искахте! Време е да го оставите да работи, за което сме го избрали, а не непрекъснато да пускате фалшиви новини, да го саботирате и да ни занимавате с вашите емоции. Пазете си ги за изборите след 3 г.
56
11
 
15
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
по мои сметки, тк са не повече от 4-5 трола, плюещи президента, или един с толкова устройства. Нека се преброим.
55
11
 
17
 
! Отговори
Haffen die Wahrheit преди 5 години
Все по-трудно става за герберската шайка и измитите им поддръжници да вървят срещу президент и бивол...
54
12
 
17
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
Ще стане интерестно зимата като скочат цените и народа излезне на улицата, да видим какво ще стане с мутроландия !
53
10
 
16
 
! Отговори
тонката преди 5 години
ако колегите герберасти се идентифицират с Плевнелиев или Цецка като президент, истински се радвам, че са малцинство ха ха ха Борисов е достатъчен позор за страната, един ни стига
52
11
 
18
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
Ей много платени в кавички драскачи срещу Президента! Как става така,че е с двойно по голям рейтинг от м.утрата , а тук една дузина повече отрицателни коментари или оня с апартаментите ви е мобилизирал да драскате докато хората са на почивка :) Но ние знаем за кой ще гласуваме !!!!!!!!!