Радев: С воля ще сме господари на съдбата си!

Президентът поздрави българите с празника
22 сеп 2018 13:45, Петя Славова
121
Радев: С воля ще сме господари на съдбата си!
Снимка: БТА

Прокламацията на Независимостта бе триумф на българската държавност, ясен знак към Европа и света, че млада България ще отстоява с всички сили своето място сред самостоятелните, благоденстващи и цивилизовани нации.

Това заявява президентът Румен Радев в свой адрес по повод тържественото отбелязване във Велико Търново на 110 години от обявяването на българската Независимост, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
"Този мащабен исторически акт не бе случайна стъпка.

Със самочувствие и достойнство, с дипломатическа мъдрост и историческа дързост българската нация успя за броени години да изгради завиден политически, икономически и духовен потенциал, който да гарантира здравите устои на нова България", се казва още в поздравителния адрес.

Румен Радев припомня, че за по-малко от три десетилетия нашите предци уверено и последователно са изминали трудния път от Освобождението през Съединението на Княжество България и Източна Румелия до извоюването на пълния и безспорен суверенитет на страната ни. "Вярвам, че успехът на българската независимост бе нагледен пример как с воля, единство и решителност нашият народ може да бъде господар на съдбата си", подчертава още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
домът ми е пълен с обещания и мечти!
30
8
 
16
 
! Отговори
Камата преди 5 години
Народе,както и да е.Че е екскурзиант,да.Ще му плащаме обиколките по света.Но,защо пък да ни се смеят хората,че имаме такъв президент.Нито визия,а пък започне ли да плещи глупости,хората си падат от смях.Поне само да мълчи и да кима с глава.
29
8
 
17
 
! Отговори
Чоки преди 5 години
Хвърчащият Буратино господар на съдбата си.Вярваш ли си?.Никога не можеш да си господар,президенте,докато Деса те върти като чакрък.Шегобиец.
28
7
 
10
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
Дали Президента е "съгласувал"поздрава с Нинова,както е по закон !?
27
10
 
18
 
! Отговори
Дуро преди 5 години
Доволен охранен вече,усмихнат и щастлив-това е Радев-президентът.
26
8
 
20
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Радев,Радев не приказки,а празни приказки от 1002 нататък.Всъщност-кога свършва мандата ти?
25
12
 
7
 
! Отговори
до риторичния 20 преди 5 години
щото да ти е гадно, а може и ББ да питаш и неговия адрес е там, а и Фъндъкова питай за Московска или за Графа, не се усещаш че си дребна заядлива душица на която мисълта стига до там до където мжеш да се изплюеш
24
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забелязвате ли промените в устните на това нещо на снимката - от мъжки стават едни такива обърнати, специфични за жените. Какво ли прави за тази промяна?
23
6
 
8
 
! Отговори
:):) преди 5 години
клишета 31 клишета
22
10
 
21
 
! Отговори
Ще повярвам на Радев преди 5 години
Ще повярвам на Р.Радев, ако както непрекъснато се обръща и критикува ГЕРБ, по същия начин да се обърне към БКП/БСП и им каже: "Другари, ние с вас сме виновни за разединението в страната. Направете нещо добро за България, за да ни повярват: 1. Да признаем вината си за хилядите избити българи и пречупени човешки съдби. 2. Върнете милиардите заграбени след преврата през 19893. Напълнете отново ограбените от вас здравна каса и пенсионен фонд 4. Постройте отново фалираните от вас предприятия...
21
11
 
7
 
! Отговори
Тогава преди 5 години
Сега се чувствам зависим, роб на монополи, ток, вода, парно, данъци, роб на лошо здравеопазване, роб на шефа ми, роб на стреса, роб на престъпността, роб - психично болен може да ме убие на пътя. Роб на онези които закон не ги лови. Роб на мръсен въздух.Роб на системата.
20
6
 
1
 
! Отговори
башибозука бие... преди 5 години
С воля ,ама и с повече джепане ... без джепане, кат гледам сме на колене..
19
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМАТЕ КЪМ БГ ОЛИГАРХИЯ КОЯТО АКО Я РАЗБУТАТ И СИ КУПУВА ПРОТЕСТИРАЩИ, А ИНАЧЕ СИ ИМАТ ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ, ВИЖДАМЕ ВСЕКИ ДЕН КАК ПОРАЖДАТ СКАНДАЛИ И НАПРЕЖЕНИЕ. ВИЕ ИЗРАЗЯВАТЕ ОТНОШЕНИЕ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НО КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО ВИ КЪМ ЧЕРВЕНАТА ШИЗОФРЕНИЯ, НЕ СЕ ЛИ ПРИТЕСНЯВАТЕ ОТ ГЕНЕТИЧНОТО ПРЕДАВАНЕ НА НОСИТЕЛИТЕ.
18
11
 
19
 
! Отговори
Риторичен ? преди 5 години
Г-н Президент, след като седалището ти се намира на площад "Независимост", защо се водиш на руски адрес: бул. "Княз Александър Дондуков-Корсаков" !?
17
10
 
23
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Радев, тия речи на коляно ли ги пишеш или набързо в тоалетната, като ти е дошъл напъна? То няма смисъл това, което говориш, сериозно скрий се вече, защото си много зле!
16
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без майтап този радефун е вреден за България.
15
14
 
19
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Радев се оказа разединител на България, зависим и подчинен на БКП, повече пречи отколкото да помага. Ненужен е този човек. Просто инструмент на Нинова, чрез който подкопава стабилността на управлението, защото тя сама по себе си е провалена опозиция.
14
8
 
16
 
! Отговори
до 13 преди 5 години
И руската рубла е най - доминиращата валута, нал така?
13
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е жалък, за момента работа за 5 стотинки не е свършил! Нищо общо с читавите предходни кадри като Росен Плевнелиев или Петър Стоянов.Този тука е по - жалък и от Гоце Триперо, чийто син притежава хотелски комплекс, придобит по твърде самнителен начин, с неясно финансиране!
12
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия е велика , Крим е руски завинаги!!!Свикна ли смешникът Росен Плевнята??Или да ходи да се бие и да върне Крим от Велика Русия на неофашистите в Киев!!Да си гледа Деса-синоптичката сега, стана баджанак с половината софиянци.Политически труп е Росен П................да му е ясно!!!