Черната вдовица и застреляният бизнесмен: Приказката...

Води ли модният подиум към дългото извито стълбище към подземния свят?
Обновена: 26 сеп 2018 13:31 | 26 сеп 2018 13:30,
92

Джордже Михалевич – съпругът на Мис "България" 1998 г. Наталия Гуркова, беше убит на светофар в ЮАР вечерта на 24 септември. Така красивата миска се превърна в опечалената красива вдовица – събирателен образ на много жени, клъвнали въдицата на богатите влиятелни мъже.

Клишето става такова с причина, а младите красиви манекенки, овдовели преждевременно, определено са едно от тях.

Още по темата

Води ли модният подиум към дългото извито стълбище към подземния свят?

"Не съм убеден, че мъжът ѝ е част от подземния свят. Не знам кой и на каква база твърди това. Факт е, че човек е убит. Южна Африка има огромни проблеми с престъпността и полицията. От ЮАР в момента бягат много бели хора. Те не искат да живеят повече на това място. Престъпността там е несравнима с Европа. Там се експериментира върху хората с нови синтетични дроги и те стават ходещи оръжия", отбеляза журналистът Борис Ангелов пред Bulgaria ON AIR.

Патриция Кирилова се съгласи с позицията на колегата си и допълни, че много българи в ЮАР, които имат заведения, споделят, че стават чести свидетели на престрелки.

"Вместо манекенките да си намерят нормална работа, те предпочитат да си намерят лесен и бърз начин за постигане на целите си. Но крайният резултат не е щастлив. Все пак има примери, в които жените са спрели да се проституират и са създали семейство. Жената се учи в първите си 7 години да не е проститутка, която да разхожда някакви дрехи по някакви подиуми", категорична бе Кирилова.

Те коментираха, че в България трудно се правят големи пари по нормален и честен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По документи е черногорец което не му пречи да е един от босовете на сръбската мафия.А що се отнася до черната вдовица само две неща ще отбележа първо Скарлет Йохансон няма нищо общо с това и второ не е черна а много щастлива вдовица.За големите пари не се връзвайте на това по целия свят първия милион е от престъпление дори и Тръмп на какво ли не в какви ли не интервюта отговори но първия му изкаран милион и досега не иска да каже от къде е понеже нали е напълно законен де.
68
0
 
1
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Джесика и тя чула нещо и решила на е модерна жОрналиСка! Каква "черна" вдовица е Наталия бре, Джесике? Може би си искала да кажеш "весела" вдовица?
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До do БългаркаТози сърбин ли е, или черногорец? Както и всички рускоговорящи са руснаци.
66
0
 
5
 
! Отговори
Nar преди 5 години
Следя южноафриканската преса и живота там от година и половина /поради лични причини/. Познавам живота в Йоханесбург сравнително добре. Как пък един журналист не отвори един местен сайт поне, как не прочете малко, за да се ограмоти. https://thesouthafrican/krejcir-linked-serbian-mob-boss-gunned-down-bedfordview/https://citizen.co.za/news/south-africa/2014056/bedfordview-drive-by-mafia-hit-linked-to-radovan-krejcir/
65
2
 
7
 
! Отговори
bibio преди 5 години
Който разбира английски добре(вижте линка по надолу)може да разбере,че е чисто мафиотска война между източноевропейски мафиоти.Продавали са крадени диаманти и какво ли още не.Пише,че е бил жив с време назаем.Най-вероятно поръчан от бившия си съдружник срещу когото дал показания още през 2013.Така че извинете,но тука не може да става и дума за бизнесмен!!Типична Мафия в ЮАР с типичен печален край.Жалко за миската,тя горката едваа ли си е имала понятие с какво се занимава мъжа с когото делят една постеля(или може би не делят)
64
0
 
1
 
! Отговори
istina преди 5 години
a?
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Българка 57Какво да и завиждаме. Мъжът и е убит. Даже в южна Африка не убиват безпричинно. Може да са ***, може да са всякакви. Все назнайва нещо за делата му. Понякога чистят единия, чистят и другия. Въобще не е за завиждане. Мерси!
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хубаво ***, ама защо и тъъпи?
61
1
 
11
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
До БългаркаКато ти гледам начина на мислене трябва да се пишеш "чалгаджийка". Сигурно си някоя неуспяла я манекенка-проститyтка, я певачка.
60
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Модния подиум не води до поддемния свят а само до подземния креват в подземния сеят.
59
2
 
15
 
! Отговори
Snorky преди 5 години
"Вместо манекенките да си намерят нормална работа, те предпочитат да си намерят лесен и бърз начин за постигане на целите си. Но крайният резултат не е щастлив. Все пак има примери, в които жените са спрели да се проституират и са създали семейство. Жената се учи в първите си 7 години да не е ***, която да разхожда някакви дрехи по някакви подиуми", категорична бе Кирилова. - Няма какво да добавя.
58
4
 
19
 
! Отговори
жалко преди 5 години
На мен ми беха симпатични като двойка. Бог да прости мъртвите, а на живите да даде повече смирение.
57
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе, с два куршума с нулева разсейка в стъклото, хич, ама хич не е поръчково убийството. Ставали престрелки... Кого лъжете, като "просто" са го застреляли, ограбен ли е после? Съвсем ни взехте за канарчета.
56
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Българката.Затова спиме спокойно.Защото нямаме нейните парии не ни стрелят.
55
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два изстрела през стъклото на 2см един от друг в областта на главата..... Това не е келешка работа. Те са били наясно, че са го ликвидирали, за да си тръгнат и да не продължат да стрелят... *** биха стреляли цял пълнител 10-12 куршума, разсеяна стрелба,цялата врата щеше да е в дупки, щяха да го оберат, защото с тази кола е ясно, че има пари в него. Или поне да му вземат колата...
54
46
 
5
 
! Отговори
Българка преди 5 години
Вие само й завиждате на Наталия, затуй хейтите! Никога не може да имате нито нейния начин на живот, нито парите й, нито пък да бъдете с красавица като нея!! Стойте си при дебелите дърти лелки и си пийте домашна ракийца.
53
3
 
10
 
! Отговори
Бясна преди 5 години
.... ти изобщо имаш ли си на представа какво е това "черна вдовица"?
52
3
 
21
 
! Отговори
do Българка преди 5 години
Да не е омъжена за българин, че да сме с нея. От сърбите само мръсотии и подлости сме видяли. Кой знае как е взел да прави на *** по-тъмните от завряния зет и и са го гръмнали.
51
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наталия,ти удари големия джакпот.
50
2
 
25
 
! Отговори
а преди 5 години
Да и не е зле като богата весела вдовица? Да я зажали човек