Жорж Башур: Любовта е истинска, но трагедията бе по-силна от нас

Лекарите направиха всичко възможно за Феди, смята бизнесменът
Обновена: 30 сеп 2018 12:17 | 30 сеп 2018 12:00, Красимир Ангелов
55
Жорж Башур: Любовта е истинска, но трагедията бе по-силна от нас
Кадър: Нова телевизия

Фолк певицата Емилия и нейния любим Жорж Башур за първи път проговориха откровено за тежката катастрофа, при която загина сина на бизнесмена – Феди.

"Имаше много спекулации с една наша трагедия. Бяхме много щастливи, ние и сега сме много щастливи, защото сме влюбени. Защото любовта е истинска, но трагедията беше по-силна от нас", заяви Жорж Башур в интервю пред Нова телевизия.

Още по темата
"Феди се беше прибрал от Щатите, прекарвахме време постоянно заедно. Доста се сближихме. Държа да отбележа, че това, което се изписа, че е карал със зверска или висока скорост - не е вярно. Той караше със 110-120 км/ч.. Просто се случи за един миг, влязохме в аквапланинг, оттам поднесе колата", уточни Емилия. А Жорж допълни:

"Изгуби се контрол, може би липсата му на опит, може би съдбата реши да стане точно така. Ние си го обясняваме като лош ден. В колата се смеехме, шегувахме, изведнъж чух сина ми в паниката да крещи "Леле" и колата поднесе. След удара в мантинелата, колата започна да се върти във въздуха".

Емилия се върна към кошмарния ден и призна, че не помни почти нищо от момента на удара. "Аз когато се свестих, тях ги нямаше, а аз бях в колата. Държа да подчертая, че те бяха с колан. Започнах да крещя неговото име и видях, че той е добре, но Феди още тогава не беше добре", отбеляза фолкпевицата. Тя се извини на майката на момчето за всичко негативно, което се изписа по повод трагедията на семейството, заради публичността на певицата.

"Лекарите направиха всичко възможно, за да го спасят, но това е неговата съдба и нашата", допълни Жорж и заяви още: Винаги ще помня този ден с много мъка и никога няма да го забравя“.

Бизнесменът отбеляза, че още помни последния разговор със сина си, когато го попитал какво смята за връзката му с Емилия. Феди бил щастлив за баща си.

Жорж Башур признава, че преодолява трагедията с любовта на Емилия. "Имах огромната нужда от нещо позитивно в моя живот", призна той. И затова помолил певицата да се оженят по-рано от планираното, което трябвало да бъде през този септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Щом казват , че преди 5 години
любовта им е истинска, аз им вярвам, ако не беше нямаше да го казват :) и то по телевизията. Искам само да поправя всички , които наричат певачките и плеймейтките - красавици :) , ако бяха такива, нямаше да имат операции, ама кой да се сети :)
33
2
 
4
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
Поредния ***, които успява да компенсира смърта на сина си с любовта на един ***.Само ще ти каажа, че тая ще е с тебе до време а сина ти цял живот ще е далеч от теб.
32
6
 
9
 
! Отговори
до по-анонимните преди 5 години
Какъв чичко бе? Човека е на 43-44 години, изглежда прекрасно за годините си, за разлика от повечето от вас, които са дебели, плешиви и с шкембета!
31
6
 
0
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
ти на кой си нужен?
30
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Войната в Сирия свърши.Такива като Башуровци да си прехвърлят бизнеса там и да си заминават с цялото домочадие.Тук са ненужни.
29
4
 
12
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Значи, щом е богаташ съдбата е виновна. Ако беше беден щеше да пише, че *** се е итепал след бясно каране. Аз жип със 120 да кара не съм видел. Тук става въпрос за нов АМГ мерцедес. Поне с 200 е карал...ама зла сътба. Емилия да го сменя тоя, има още толкова богати чички
28
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брат му и снаха му на този господин са отявлени *** ки,не вярвам и той да е много по-различен щом си е взел.тая за жена
27
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жорж тепърва ще сърба попарата на тая дето си мисли,че вечно ще е с нея.След година-две пак му направете интервю,да видим какво ще каже.
26
5
 
24
 
! Отговори
ехо преди 5 години
Фолкаджийката сключи набързо брак , за да не се разкандърдиса тоя плесок , купонясваха цяло лято по курорти и сега , като стана тудено , се сетиха и тръгнаха да реват по телевизиите !!
25
4
 
17
 
! Отговори
ДоСиленМъжИЖена преди 5 години
Прав си.Жената трябва да осигури детето което ще роди.Нагон.Но понякога,жената се отклонява от нагона,действа по настроение,хваща водопроводчика за дръжката.Случава се, казваше старшината в казармата.
24
7
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Башурови-СПРЕТЕ СЕ!!! Никой не се интересува от вас.Не си правете реклама от смъртта на едно момче.Грозно и пошло е.
23
9
 
44
 
! Отговори
до спрете се преди 5 години
знаеш ли колко трагедии има на честни и достойни хора в тази трагична "държава" ?тез били известни - на кого *** ? - на чалгарите и мутрите , та затова ни занимават с тях.Умишлено опростачване на Бг народа !
22
9
 
68
 
! Отговори
,.,., преди 5 години
Тези двамата са циници.Трагедия е преживяла майката на загиналото момче.Тези се държат като короновани глави,то позьорство,то лигаво държане за ръчица,то никому не нужно интервю от ловната "резиденция" на сирийския бизнесмен.И любовта която имат и трагедията която преживяват не е нужно да я демонстрират медийно.Ако бяха искренни нямаше да се навират по телевизии.
21
8
 
47
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Какъв е по народност този лауреат ? И защо ги показват по телевизията ? Чалгарка и ... кенефаджия
20
9
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
От интервюто не става ясно десетоколенен или единадесетоколенен българин е Жорж Башур.
19
5
 
27
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Въпросът е философски - еротичната сила на парите е много голяма.
18
7
 
35
 
! Отговори
Спрете се преди 5 години
Има случаи, в които човек просто трябва да замълчи. Не ви бърка кой колко пари има, въпроси що тяхната трагедия се върти са излишни. Точно, защото са известни, затова тяхната трагедия ви се показва от екрана. Защото никой не е застрахован. Защото няма нищо по-болезнено от загубата на дете. Защото Е трагедия! Защото ако не уважавате чуждата болка, то по-добре е да замълчите. Току виж така злобата ви не успее да избие на повърхността.
17
8
 
23
 
! Отговори
Нафърфорий преди 5 години
Дреме ми на....Това некаква национално значима новина ли е, че ни занимавате?
16
7
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
От интервюто не става ясно десетокласник или единадесетокласниците българин е Жорж Башур.
15
8
 
31
 
! Отговори
месара преди 5 години
такова интервю беше "най необходимото" за България! сега вече държавата е спокойна!!!