19 станаха жертвите на адската катастрофа край Своге

61-годишен мъж е починал в УМБАЛ "Света Анна"
Обновена: 27 дек 2018 08:37 | 5 окт 2018 11:52, Анисия Иванова
19
19 станаха жертвите на адската катастрофа край Своге
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Жертвите на жестоката автобусна катастрофа край Своге станаха 19.

Още по темата

Преди дни в университетската болница "Света Анна" е починал 61-годишен мъж. 

В реанимацията на болницата все още е неговата съпруга, съобщи Нова тв. 

Припомняме ви, че тежкият инцидент стана на 25 август. Тогава пълен с пътници автобус излезе от пътя и падна върху асфалтова площадка под нивото на пътното платно на изхода на града.

Разследването на фаталното произшествие продължава.

Към момента единственият обвиняем е шофьорът на автобуса, който е на свобода под гаранция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
А как изглежда една райска катастрофа?
12
5
 
6
 
! Отговори
Dinosaurus преди 5 години
Ало, специалистите!!! Това е второкласен, нискоскоростен планински път, при това в населено място! Кой ви каза, че след ремонт става магистрала? Кой пропагандира, че трябва да бъде АМ "Хемус"? Кой е шофирал: АПИ, ТРЕЙС, ГЕРБ? Кой си мисли, че трасето и кривите, създадени преди 70-80 год ще се корегират с пренастилка?Млъкнете и поменете загиналите, Бог да даде мир на душите им
11
9
 
4
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
До АнонимеН 1 Хиляди МПС са минали от там и само шофьора на злополучния автобус не може да вземе завоя с 50 км. в час , дакато други го вземат с 70- 80 км .ч.без проблем.Бойко ли е виновен че не е карал автобуса? Аман от нагли комунисти от коита нямаме никаква нужда.
10
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ утрепа 19 души с този път и този автобус, ....досега.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си го отнесат чиновниците, които са възложили в този му вид проекта за изпълнение. Не може с безумното натоварване в тоя участък, остър завой, дерета и гъста растителност и липса на много видимост да е толкова тясно пътното платно и в двете посоки. Да не говорим, че и една пътна лента не е достатъчна за автомобилния трафик и в двете посоки.
8
4
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
на дьрж чиновници им вдигат заплатите и тавана на пенсията от 2019така че само шофьорьт на автобуса ще го отнесе с превишената скорост
7
4
 
2
 
! Отговори
Съдията преди 5 години
Е, и?
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьора ще лежи и това е ясно и да бебетата. Дори и да е карал в ограничението пак ще лежи. По-важния въпрос е ще лежи ли някой от АПИ че е приел пътя със сериозни несъответствия. А нвкой от лабораторията на,ТРЕЙС?
5
5
 
14
 
! Отговори
Илиян преди 5 години
Търтеите на държавна хранилка пак ще се измъкнат ненаказани
4
4
 
18
 
! Отговори
за жалост преди 5 години
Жертвите на управлението на ГРОБ са доста повече.
3
5
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До fake newsГЕРБЕРУНГЕЛЕ ПЪТЯ НЕ ОТГОВАРЯ НА НОРМИТЕ ЛИЧНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГО ОБЯВИХА СЛЕД ИНЦИДЕНТА НАЙ-МАЛКОТО КАТО ОБОЗНАЧЕНИЯ ЗА КАЧЕСТВОТО НА НАСТИЛКАТА НЕ КОМЕНТИРАМ!!!СЕГА И ДА СА ПОПРАВИЛИ НЕЩАТА ВЕЧЕ Е КЪСНО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ГИ ВИДЯ КАКВИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ОТ ТРЕЙС И ОТ АПИ!! А НАЙ-ВЕЧЕ ПОКРОВИТЕЛЯ ИМ БОЙКО БОРИСОВ!!!
2
17
 
3
 
! Отговори
fake news преди 5 години
какви глупости пишеш? пътя отговаря на нормите, не чете ли експертизата?а тая *** от младост ще гние в затвора. но ти си един от тия конспиратори дето вярва на каквото им изнася. бегай!
1
6
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТО ИМА ИМА И НА 20 ЩЕ ГИ НАПРАВИМЕ ЖЕРТВИТЕ БЕЗ ДА БРОИМ ОСАКАТЕНИТЕ ДОЖИВОТ!НО ДА СТЕ ЧУЛИ ДА ИМА И ЕДНО ОБВИНЕНИЕ, ЧЕ ПЪТЯ Е НЕКАЧЕСТВЕН И , ЧЕ НЯМА НУЖНИТЕ ЗНАЦИ КОЕТО ГО ОБЯВИХА ТОЧНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!!НИТО ЕДНО ОБВИНЕНИЕ КЪМ АПИ ИЛИ ТРЕЙС НИТО ЕДНО! ЕТО ТОВА Е БОРИСОВ ТОЙ СМАЧКВА САМО ОПОЗИЦИЯТА КАТО КМЕТИЦАТА С ПОДКУПА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА!!ИНАЧЕ ОЧИТЕ НЯМА И ЕДНО ОБВИНЕНИЕ!